Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Styrkebaseret ledelse

Ledernes KompetenceCenter
2 dage
Dansk
Åben uddannelse
København
Startdato: 17-03-2020 - København
12.500 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

Styrkebaseret ledelse

Lær hvordan du dyrker dine egne og dine medarbejderes styrker, så fremmer du både motivation, performance og arbejdsglæde.

”Styrkerne er kongevejen til at skabe gode og succesfulde arbejdspladser.” Sådan lyder det fra kursets underviser, Mikael Kamber, der har trænet over 2000 ledere og medarbejdere i organisationer over hele landet i at finde deres styrker og bringe dem i spil. Forskningen dokumenterer at virksomheder og organisationer, der arbejder styrkebaseret, opnår langt bedre resultater end gennemsnittet. For når vi fokuserer på muligheder og styrker, understøtter vi trivsel og en positiv udvikling – og vi skaber i sidste ende bedre performance.

Dit udbytte med kurset

På kurset får du indblik i principperne bag styrkebaseret ledelse og positiv psykologi og du får en håndgribelig metode til at lede, anerkende og motivere dine medarbejdere og dyrke deres styrker.

Tag afsæt i styrker og muligheder og skab bedre resultater:

  • Lær kunsten at finde styrkerne hos dig selv og dine medarbejdere
  • Få indblik i hvordan du understøtter trivsel og samarbejde
  • Lær at fokusere på positive emotioner og skab arbejdsglæde
  • Få konkrete metoder til at arbejde med styrker i din organisation

Kursets indhold

Kurset bygger på dokumenteret forskning i adfærdsdesign og positiv psykologi, og det giver dig indsigt i blik i, hvordan du som leder skaber en styrkebaseret arbejdsplads.

Du lærer en håndgribelig metode i tre trin:

  1. Find styrkerne: Alt godt samarbejde hviler på, at man kender hinanden. Derfor skal du lære du en metode til at identificere og sætte navn på styrkerne i dig selv og dine medarbejdere.
  2. Brug styrkerne: Når du har skabt dig overblik over styrkerne i dig selv og dine kolleger, har du nøglen til at organisere arbejdet sådan, at folk får de opgaver, der passer bedst til dem. Du lærer at arbejde med STÆRKERE-modellen.
  3. Bliv ved: De fleste nye tanker har det med at løbe ud i sandet, når de møder hverdagen. I kursets sidste del bliver du introduceret til den seneste viden om adfærdsdesign, og du lærer en lavpraktisk metode, der hjælper dig til at holde fast i dine nye, gode vaner. Også på en grå mandag.

Filosofien bag kurset er, at man først for alvor lærer noget, når man selv prøver det i praksis. Derfor kommer du til at bruge metoden på dig selv i løbet af kurset, og en del af det vil foregå i grupper.

Målgruppe

Kurset henvender sig til dig, der ønsker at øge motivation og arbejdsglæde i dit team eller afdeling med udgangspunkt i bl.a. adfærdsdesign og positiv psykologi – og samtidig blive klogere på, hvad der motiverer dig selv som leder.

Din forberedelse

Før kurset tager du en styrketest online.

Efter kurset får du adgang til gratis materiale, som du kan bruge fremover i dit arbejde med styrker.

Metoden bag kurset er grundigt beskrevet i bogen ”STÆRKERE – dyrk dine styrker, håndtér dine svagheder”, som Mikael Kamber har skrevet sammen med konsulent René Oehlenschlæger. Du får et eksemplar af bogen udleveret på kurset.

Underviser

Mikael Kamber

Mikael Kamber er journalist og nyhedsvært på TV2. Han holder desuden foredrag og kurser om arbejdsglæde, ledelse og positiv psykologi, og han har trænet over 2000 ledere og medarbejdere i at arbejde med styrker. Han har skrevet bøgerne ”STÆRKERE” og ”Vi er bedst, når vi er glade” og har taget uddannelsen Certificate in Positive Psychology (CIPP) i USA. Mikael Kamber har en fortid som topleder, både som adm. direktør og chefredaktør for JydskeVestkysten og mediedirektør i DR.

Pris

Medlemspris: 11.200 kr. (ex. moms) 

Ikke-medlemmer: 12.500kr. (ex. moms) 

Prisen dækker undervisning, kursusmaterialer og forplejning samt bogen ”STÆRKERE” af Mikael Kamber og René Oehlenschlæger. Prisen dækker ikke overnatning mellem de to undervisningsdage.

Om udbyderen

Ledernes KompetenceCenter

Ledere og ledelse på dagsordenen

Hos Ledernes KompetenceCenter står vi klar med personlig rådgivning og hjælper dig med at kortlægge dine eller din virksomheds behov. Vi er som de eneste i Danmark specialiseret i udelukkende at udvikle og uddanne ledere. Det betyder, at vi har...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Ledernes KompetenceCenter

Vermlandsgade 65
2300 København S

Evalueringer

Gennemsnit 3,8

Baseret på 4 evalueringer

Marianne Mai Raahauge
(5)
Annette Jacobsen
(3)
Lene Nielsen
(4)
Få information

Udfyld formularen for mere information om Styrkebaseret ledelse

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(3,7)
Baseret på 4 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,4)
Baseret på 494 evalueringer
Se alle evalueringer

Du vil måske også være interesseret i: