Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Styrkebaseret ledelse

Ledernes KompetenceCenter
Kursus
2 dage
Dansk
Sidste ansøgningsfrist: Senest en uge inden kursusstart
Startdatoer
København
07-03-2022 09:00  (Dansk)
12.500 DKK
06-09-2022 09:00  (Dansk)
12.500 DKK
Online
03-05-2022 09:00  (Dansk)
12.500 DKK
08-11-2022 09:00  (Dansk)
12.500 DKK

Hvorfor vælge Ledernes KompetenceCenter ?

Personlig uddannelsesrådgivning

Praksisnære kurser og uddannelser

En del af Lederne med erfaring fra over 125.000 ledere

Kursusbeskrivelse

Styrkebaseret ledelse

Lær hvordan du dyrker dine egne og dine medarbejderes styrker, så fremmer du både motivation, performance og arbejdsglæde.

”Styrkerne er kongevejen til at skabe gode og succesfulde arbejdspladser.” Sådan lyder det fra kursets underviser, Mikael Kamber, der har trænet over 2000 ledere og medarbejdere i organisationer over hele landet i at finde deres styrker og bringe dem i spil. Forskningen dokumenterer at virksomheder og organisationer, der arbejder styrkebaseret, opnår langt bedre resultater end gennemsnittet. For når vi fokuserer på muligheder og styrker, understøtter vi trivsel og en positiv udvikling – og vi skaber i sidste ende bedre performance.

Dit udbytte med kurset

På kurset får du indblik i principperne bag styrkebaseret ledelse og positiv psykologi og du får en håndgribelig metode til at lede, anerkende og motivere dine medarbejdere og dyrke deres styrker.

Tag afsæt i styrker og muligheder og skab bedre resultater:

  • Lær kunsten at finde styrkerne hos dig selv og dine medarbejdere
  • Få indblik i hvordan du understøtter trivsel og samarbejde
  • Lær at fokusere på positive emotioner og skab arbejdsglæde
  • Få konkrete metoder til at arbejde med styrker i din organisation

Kursets indhold

Kurset bygger på dokumenteret forskning i adfærdsdesign og positiv psykologi, og det giver dig indsigt i blik i, hvordan du som leder skaber en styrkebaseret arbejdsplads.

Du lærer en håndgribelig metode i tre trin:

  1. Find styrkerne: Alt godt samarbejde hviler på, at man kender hinanden. Derfor skal du lære du en metode til at identificere og sætte navn på styrkerne i dig selv og dine medarbejdere.
  2. Brug styrkerne: Når du har skabt dig overblik over styrkerne i dig selv og dine kolleger, har du nøglen til at organisere arbejdet sådan, at folk får de opgaver, der passer bedst til dem. Du lærer at arbejde med STÆRKERE-modellen.
  3. Bliv ved: De fleste nye tanker har det med at løbe ud i sandet, når de møder hverdagen. I kursets sidste del bliver du introduceret til den seneste viden om adfærdsdesign, og du lærer en lavpraktisk metode, der hjælper dig til at holde fast i dine nye, gode vaner. Også på en grå mandag.

Filosofien bag kurset er, at man først for alvor lærer noget, når man selv prøver det i praksis. Derfor kommer du til at bruge metoden på dig selv i løbet af kurset, og en del af det vil foregå i grupper.

Din forberedelse

Før kurset tager du en styrketest online.

Efter kurset får du adgang til gratis materiale, som du kan bruge fremover i dit arbejde med styrker.

Metoden bag kurset er grundigt beskrevet i bogen ”STÆRKERE – dyrk dine styrker, håndtér dine svagheder”, som Mikael Kamber har skrevet sammen med konsulent René Oehlenschlæger. Du får et eksemplar af bogen udleveret på kurset.

Underviser

Mikael Kamber

Mikael Kamber er journalist og nyhedsvært på TV2. Han holder desuden foredrag og kurser om arbejdsglæde, ledelse og positiv psykologi, og han har trænet over 2000 ledere og medarbejdere i at arbejde med styrker. Han har skrevet bøgerne ”STÆRKERE” og ”Vi er bedst, når vi er glade” og har taget uddannelsen Certificate in Positive Psychology (CIPP) i USA. Mikael Kamber har en fortid som topleder, både som adm. direktør og chefredaktør for JydskeVestkysten og mediedirektør i DR.

Målgruppe

Kurset er for ledere med personaleansvar, der ønsker at styrke egen ledelsesstil samt at få konkrete redskaber til at lede, motivere og engagere medarbejdere ud fra den styrkebaserede tilgang. 

Pris

Medlemspris: 11.200 kr. (ex. moms) 

Ikke-medlemmer: 12.500kr. (ex. moms) 

Prisen dækker undervisning, kursusmaterialer og forplejning samt bogen ”STÆRKERE” af Mikael Kamber og René Oehlenschlæger. Prisen dækker ikke overnatning mellem de to undervisningsdage.

Om udbyderen

Hos Ledernes KompetenceCenter står vi klar med personlig rådgivning og hjælper dig med at kortlægge dine eller din virksomheds behov. Vi er som de eneste i Danmark specialiseret i udelukkende at udvikle og uddanne ledere. Det betyder, at vi har...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Styrkebaseret ledelse
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Ledernes KompetenceCenter

Vermlandsgade 65
2300 København S

Evalueringer

Gennemsnit 3,8

Baseret på 4 evalueringer

Marianne Mai Raahauge
Annette Jacobsen
Lene Nielsen
Få information

Udfyld formularen for mere information om Styrkebaseret ledelse

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(3,8)
Baseret på 4 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,4)
Baseret på 493 evalueringer
Se alle evalueringer