Forandringsledelse

Længde
6 timer
Pris
249 DKK ekskl. moms
Næste startdato
Start i dag Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Online
Længde
6 timer
Pris
249 DKK ekskl. moms
Næste startdato
Start i dag Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Online
Få mere information om kurset

Startdato

1 tilgængelig startdato

Start i dag

  • Online
  • Online

Kursusbeskrivelse

Forandringsledelse

Forandringsledelse

På denne uddannelse lærer du at – på bedste Kirkegaard maner – at møde organisationen og menneskene lige der hvor de er. Det er nemlig forudsætningen for forandringsledelse.. Du lærer om hvilke strategiske overvejelser man overordnet bør gøre sig i forbindelse med gennemførelse af forbedringsprojekter, hvilke lederegenskaber der er brug for i forløbet, hvilke mere taktiske overvejelser  man skal gøre sig i processen samt endelig nogle værktøjer til at skabe ejerskab i organisationen. Alt sammen forudsætninger for forandringsledelse.

Uddannelsen er opdelt i  moduler:

1. Modul: Ledelsesstrategier
I dette modul sætter vi rammen for ledelse af forbedringsarbejdet. Dels bruger vi Kotters ramme for forbedringsarbejde, dels ser vi på hvilke ledelseskrav dette stiller.

2. Modul: Ledelsesegenskaber.
Vi sr nærmere på hvad der karakteriserer ledelse i en leankultur – dvs hvilke egenskaber der kræves, Herunder ikke mindst den dialog orienterede tilgang . Ledelsens roller i forbedringsarbejdet på de forskellige ledelsesniveauer.

3. Modul: Taktiske valg i forbedringsarbejdet.
I dette modul ser vi på en række ledelsesmæssige taktiske valg man står overfor i forbedringsarbejdet:

  • Hvor stor den del af organisationen skal forbedringsarbejdet omfatte
  • Hvilke typer af forbedringsprojekter kan man arbejde med
  • Hvilke værktøjer  kan man bruge i hvilke situationer

4. Modul: At møde folk hvor de er.
I dette modul  sættes fokus på kommunikation og der øves en række værktøjer til at skabe medejerskab. Kommunikation  øves med udgangspunkt i domæneteorierne. I relation til ejerskab på individ niveau præsenteres 2 coaching metoder nemlig GROW metoden og Tomme hjul. I relation til teams præsenteres Tuckmans teamudviklingsmodel.

Uddannelsen er fuld af øvelser og test så du i praksis kan prøve dine færdigheder. Undervejs kan du kommunikere med medstuderende. Uddannelsen afsluttes med certifikat.

Når du har gennemført uddannelsen, vil du kunne bruge en række værktøjer, der kan medvirke til at sikre de bedste organisatoriske og processuelle rammer for implementeringen af forbedringsprojekter.

Pris

Kurset indgår i et abonnement med 14 andre leankurser og uddannelser. Man kan få adgang til samtlige disse i en måned for en samlet pris af 249 kr inkl moms.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Forandringsledelse
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Kompetenceforum ApS
Garnisonen 38
4100 Ringsted

Leankurser.DK

Leankurser.dk er en samling af online kurser med fokus på optimering af arbejdsprocesser ved brug af Lean metoden. Alle kurser er opbygget interaktivt med en vekselvirkning mellem læring og aktiv afprøvning af siden viden. Her er ingen passiv lytning til...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret