Grunduddannelse til auriculoterapeut

GODTHJÆLP Institute , i København
Længde
76 timer
Pris
9.225 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid
Længde
76 timer
Pris
9.225 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid
Få mere information om kurset

Fremragende Kundekontakt

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt.

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Kursusbeskrivelse

Grunduddannelse til auriculoterapeut

Auriculoterapi modul 1,2 og 3. Behandlingsstrategier der giver dybdegående og langevarige resultater, med 20 timers E-learning, 8 timers webinar og 6 dages fremmødedage. Betaling kan ske i rater. Allerede når du har deltaget på modul 1, kan du med det samme begynde at benytte din nye tillærte viden i din klinik med succes. Se, hvad du lærer på de enkelte moduler herunder.

Første dag på hvert modul er selvstudie, som foregår gennem e-learning. Fordelen er, at du selv bestemmer hvor og hvornår på dagen du vil studere. Du kan se videoerne så mange gange du vil, og gennemgå quizzerne igen, hvis du har behov for det. Første dag på modul 3 foregår som webinar. Det betyder, du kan sidde hjemme og modtage undervisning i ro og mag, gennemgå den nye teori og stille spørgsmål til det, du har lært på modul 1 og 2.

Materialet gennemgåes sammen, de dage hvor du kommer på skolen, så du både har en viden og en forståelse af materialet, og kan bruge det i praksis.

Grunduddannelse til auriculoterapeut

Modul 1

Modul 1 kurset indeholder materiale og undervisning i forståelsen af øret, og hvordan du kan bruge det terapeutisk. Fokus er på det anatomiske, så du kan forstå og navigere i litteratur sidenhen. Placeringen af reflexzonerne i øret gennemgåes også, det vil sige organer, arme og bens placering i øret mm.

De redskaber du skal bruge for at behandle med AuriculoTerapien, bliver vist og behandlingsmetoderne gennemgået, let og forståeligt. Det gælder både hvordan du benytter de forskellige redskaber og evt. forholdsregler der måtte være.

Modul 2

På modul 2 går kurset i dybden med rygradens placering i øret. Det giver en stor behandlingskompetence at kunne navigere i rygraden og nervesystemet, og udvider dine muligheder for at komme i dybden med dine patienters problemstillinger. skelettet, dermatomerne, myotomerne og det perifere nervesystem gennemgåes samt hvordan du kan behandle ud fra denne viden om kroppen.

Modul 2 er også kurset hvor du vil blive introduceret til posturologien, og hvordan du med den viden, let og årsagsbehandlende, kan behandle smerter i hele kroppen.

Modul 3

På modul 3 vil du også lære at få øje på og tolke de tegn, som kan ses på øret. Her arbejdes med flere former for terapiforhindringer, og hvordan du behandler dem. Det giver dig flere behandlingsmuligheder og mere dybde i både behandling og forståelse af din patient, og hvad det er du skal arbejde med for at behandle årsagen til ubalancen. Med AuriculoMedicinen vil du kunne diagnosticere og behandle en større sammenhæng i sygdomsbilledet.

Målgruppe

Dette forløb henvender sig til behandlere. Ikke bare akupunktører, men også f.eks. massører, zoneterapeuter eller psykoterapeuter kan have glæde af at lære øre-akupunktur. Det samme gælder andre sundhedsfagligt uddannede, f.eks. sygeplejersker, fysioterapeuter, ergoterapeuter, jordemødre, læger osv.

Pris

Prisen for dette kursus er 9.225,00,-

Betal i 3 rater:
Du har mulighed for at betale kurset over 3 rater.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Grunduddannelse til auriculoterapeut
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
GODTHJÆLP Institute
Sortedam Dossering 59
2100 København Ø

Auriculoterapi er en helhedsorienteret naturlig behandlingsform, der ser på hele kroppen og dens velbefindende. Tag et kursus eller uddannelse i Auriculoterapi eller Posturologi hos GMI Institute! GMI Institute udbyder uddannelse og kurser. Uddannelse og kurser er både målrettet dig der allerede...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret