Vis finduddannelse.dk som: Mobile

EU-efteruddannelse - kranfører

EUC Lillebælt
2 dage
AMU - Arbejdsmarkedsuddannelser
Fredericia
Startdato: 22-11-2021 - Fredericia

Kursusbeskrivelse

Tag et kursus i EU-efteruddannelse - kranfører

Bliv kvalificeret til at udføre arbejdet som kranfører, og få opdateret dit chaufføruddannelsesbevis. Med dagsundervisning af blot 2 dages varighed for 252 kroner.

Vil du lære om ajourføring med de nyeste regler og standarder, og håndtere forskellige typer af kraner monteret på lastbil? Så er dette kursus i EU-efteruddannelse - kranfører hos EUC Lillebælt måske noget for dig!

Udbytte på kurset

Denne ajourføring med nyeste regler og standarder, håndtere forskellige typer af kraner monteret på lastbil. Herunder kan deltageren i praksis anvende sin viden om nyeste regler og retningslinjer for området der vedrører:- Krantyper og -opbygninger, drifts- og sikkerhedsmæssig kontrol af kraner, forebyggende vedligehold af kran- og anhugningsudstyr. Anmeldelse og kranjournal- Udvælgelse og anvendelse af egnet og godkendt anhugningsudstyr mv.

Formål og indhold på kurset

Deltageren kan, på baggrund af den samlede lovpligtige efteruddannelse, indeholdende denne ajourføring med nyeste regler, retningslinjer og standarder, udføre arbejdet som kranfører jf. bestemmelser om lovpligtig efteruddannelse for erhvervschauffører.

Håndtering af betjeningskonsoller til manuelt- og fjernbetjente kraner- Sikkerhedsbestemmelser ved opstilling, håndtering, nedpakning og transport med kraner moneret på lastbil- Tur- og ruteplanlægning, herunder brug af GPS stemmestyring m.v. - Stabilitetsforhold, jordbundsforhold, vurdering af forskellige underlags bæreevne, vind- og vejrforhold. Særlige forhold på byggepladser samt tegningsforståelse- Ergonomi - forebyggelse af skader i muskler og led- Lastsikring, opklodsning, understøtning af kranbil samt surring af forskellige typer af gods og udstyr, tilladt akseltryk og tilladt totalvægt- Sikkerhedsbestemmelser ved af- og påmontering af ekstraudstyr, eksempelvis fly-jib, læssegrab m.fl.

Målgruppe

Dette kursus er relevant for faglærte og ufaglærte chauffører, der har eller søger beskæftigelse inden for transport af forskellige typer af kraner monteret på lastbil og som skal have opdateret deres chaufføruddannelsesbevis. Det anbefales, at deltageren tidligere har gennemført grundlæggende uddannelse - eller har erhvervserfaring inden for jobområdet.

Pris

For ledige: Prisen for dette kursus er 2370.5 kroner ekskl. moms.

Deltagerpris: Prisen for dette kursus er 252 kroner ekskl. moms.

Om udbyderen

EUC Lillebælt

EUC Lillebælt er et erhvervsuddannelsescenter, hvor du kan tage en erhvervsuddannelse/EUX, AMU-kurser eller en teknisk gymnasial uddannelse. På alle områder står vi for høj faglighed, læring og fællesskab, som du vil opleve både i og uden for undervisningen. Som en...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om EU-efteruddannelse - kranfører
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

EUC Lillebælt

Teknikervej 2
7000

Telefon: +45 7920 1111

Få information

Udfyld formularen for mere information om EU-efteruddannelse - kranfører

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.