Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Teamcoach med international certificering

EmpowerMind
8 dage
Dansk
Deltid
Åben uddannelse
Søborg
Startdato: 10-09-2019 - Søborg
23.750 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

Teamcoachuddannelse

Teamcoachuddannelse i København hos EmpowerMind

Vores professionelle og private dagligdag er teambaseret – Alt er organiseret i teams lige fra bestyrelsen, virksomheden, arbejdsgruppen til foreningen, familien og børnefødselsdagen, og aldrig tidligere har det været så vigtigt at forstå hvad der stopper og fremmer teams i arbejde.

Håndtér teams med Teamcoachuddannelsen

VoresTeamcoach uddannelse er et stærkt procesorienteret uddannelsesforløb, hvor du får alle aspekter af teamudfordringer ind under huden, så du bliver i stand til at håndtere alle former for teams fra 2 til 100 personer.

Sådan forløber Teamcoachuddannelsen

Teamcoachuddannelsen er opbygget af 4 moduler fordelt på 8 undervisnings- og træningsdage. De 4 moduler er placeret, så du sikres tid til at teamcoache mellem hvert modul. 

Teamcoachuddannelsen bygger på ICC og ICI Coachuddannelsen, og det sikrer som udgangspunkt et højt niveau. Derudover har vi pragmatisk samlet markedets nyeste og stærkeste redskaber til at løfte teams.

Definér teams på Teamcoach uddannelsen

Et virkelighedsnært teamudviklingsprojekt, som deltagerne gennem forløbet skal løfte til high-performance, sikrer såvel en stærk forankring i corporate responsability, samtidig med at projektet kan blive til vigtige historier i medierne, hvorved fokus rettes mod netop EmpowerMind-certificerede Teamcoaches.

Løft dine teams på 6 måneder
Du skal selv definere et eller flere teams fra din virkelighed, som du arbejder på gennem hele processen. Er det teams fra din egen organisation, vil du opleve hvordan de løftes gennem det halve år. Er du selvstændig coach, vil de teams du arbejder med i forløbet, sandsynligvis være dine første kunder efter endt uddannelse. Derudover vil du få adgang til små teams hvor din teamcoaching intervention vil være af velgørende art, samtidig med at du ”optjener” nok teamcoachingtimer til din certificering.

Dit udbytte af team coaching uddannelsen

Forløbet er stærkt praksisorienteret med over 50 timers teamcoaching i løbet af uddannelsen, og samtidig vil du få sat din læring i perspektiv gennem relevant litteratur, og et eget udviklingsprojekt.

På uddannelsen lærer du blandt andet:
  • At håndtere dig selv og din egen tilstand i teamsammenhænge.
  • At igangsætte de rigtige interventioner på de rette tidspunkter.
  • At forstå og håndtere de psykodynamiske kræfter i teams.
  • At kende de forskellige faser i teamets levetid, og vide hvad du skal gøre hvornår.
  • At arbejde med corporate responsability som teamprojekt.
  • At håndtere konflikter hurtigt, effektivt og langtidsholdbart.
  • At forstå de vigtige forskelle på 1-til-1 coaching og teamcoaching.
  • At kunne agere frit, uafhængigt og hensigtsmæssigt i konfliktfyldte situationer.
  • At inddrage og samordne organisationens, teamets og individets perspektiver.

Derudover kommer vi til at fordybe os i feedback og observationer, der er helt centrale i teamsammenhænge, samt i de psykodynamiske processer der er i grupper under udvikling eller konflikt. Som teamcoach er det afgørende at kunne genkende de irrationelle mønstre der kan opstå i grupper, og undgå at blive en del af dem.

Skab resultater med Teamcoachuddannelsen

Derudover arbejder vi naturligvis med hvordan du håndterer hele coaching processen i gruppe-konteksten, hvilket er en spændende og givende udfordring. Teamcoachuddannelsen sætter dig med andre ord istand til at håndtere teams med en unik coachende tilgang, der hurtigt skaber resultater i såvel gruppen som i organisationen.

Forløbet afsluttes med en certificering, baseret på en demonstration af teamcoaching i praksis og en samlet evaluering af uddannelsens øvrige aktiviteter.

Målgruppe

Målgruppen er ledere, konsulenter, HR medarbejdere, undervisere/trænere og professionelle coaches som har brug for at kunne arbejde med teams og hjælpe dem til bedre resultater.

Hvad enten du er certificeret coach, der ønsker at arbejde professionelt med teamudvikling, eller du praktiserer coachingbaseret ledelse, og ønsker at optimere teamperformance, eller du bare vil kunne fungere som topkvalificeret proceskonsulent – Så er den ny EmpowerMind Teamcoachuddannelse skræddersyet til dig!

Pris

Normalpris: DDK 23.750,- (29.687,5 inkl. moms)

Om udbyderen

EmpowerMind

EmpowerMind Danmark tilbyder en række specialeudpegninger inden for empowerment-skabende personlig og faglig udvikling. Samtidig er vi det danske ICI Member Institute, der som de eneste i Danmark har licens til at certificere coaches efter ICI's høje internationale standard. Det er...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

EmpowerMind

Poppelgårdvej 7, 2. sal
2860 Søborg

Mobil 70220227
empowermind.dk

Evalueringer

Grethe Muff Enevoldsen
(5)
Teamcoach uddannelsen hos Empowermind er meget hands-on, og det man lærer er lige til at tage med hjem og bruge i praksis. Det er det bedste kvalitetsstempel en uddannelse efter min mening kan få.
Få information

Udfyld formularen for mere information om Teamcoach med international certificering

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Evalueringer
Teamcoach med international certificering
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(5,0)
Baseret på 1 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,8)
Baseret på 25 evalueringer
Se alle evalueringer
Kundecase
Niels Frederiksen - Dirktør i Li...

”Her får du de evner, du som leder har brug for, hvis du ønsker at udvikle din virksomhed, og hive dine medarbejdere med.”

Kundeudtalelser