Effektivisér jeres produktionsprocesser med AI og ChatGPT

DI - Dansk Industri, i Middelfart
Længde
7 timer
Pris
4.900 DKK ekskl. moms
Næste startdato
Kontakt for information Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid
Uddannelsesform
Holdundervisning
Længde
7 timer
Pris
4.900 DKK ekskl. moms
Næste startdato
Kontakt for information Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid
Uddannelsesform
Holdundervisning
Få mere information om kurset

Startdato

1 tilgængelig startdato

Kontakt for information

  • Holdundervisning
  • Middelfart

Kursusbeskrivelse

AI og ChatGPT

Effektivisér jeres produktionsprocesser med AI og ChatGPT

Vi befinder os i en æra, hvor teknologisk fremdrift transformerer vores tilgang til produktion og forretningsdrift. Derfor er det afgørende for organisationer, at de kan se mulighederne, som AI og ChatGPT kan bringe til produktionen.

Det lærer du

På dette kursus i AI i produktionen vil du lære, hvordan AI og ChatGPT kan anvendes i produktionsprocesser for at øge effektiviteten, reducere omkostninger og fremme innovation. Vi vil se på konkrete anvendelsesområder, hvor disse teknologier allerede har vist sig at levere fordele, og hvordan du kan implementere dem i din egen virksomhed. AI kan være en afgørende ressource i din produktion og positionere din virksomhed til succes i en stadig mere digitaliseret fremtid.

Kursets indhold

Introduktion til konceptet med AI og GPT
Du får en grundlæggende forståelse af AI og GPT samt muligheden for at eksperimentere og lære at udnytte ChatGPT som en praktisk og effektiv hjælp i dit daglige arbejdede.

Kollektiv værdiskabelse med procesdata
Mange produktioner og processer begynder med nogle procesindstillinger. Undervejs justeres indstillingerne måske, og den viden ligger mange gange kun i hovedet på dygtige medarbejdere. AI kan hjælpe med at samle de historiske og fremtidige indstillinger på tværs af medarbejdere, maskiner og processer og samle det i et værktøj. Gennem værktøjet kan du fremover få råd, når du står med en ny ukendt opgave og samtidig løbende samle alle nye erfaringer op.

Vedligeholdelse af stamdata
Stamdata er i mange virksomheder en stor udfordring at vedligeholde. De er samtidig fundamentet for, at systemer og kalkulationer er nogenlunde korrekte. Forestil dig, at du har en service, der kigger dine faktiske transaktioner igennem og udarbejder forslag til opdatering af dine stamdata på feks. procestider på workcentre, skæredata, kostpriser mm.

Forudsige leveringstid
Mange virksomheder lover deres kunder en leveringstid, når de køber nogle produkter, maskiner eller anlæg. Den tid er mange gange baseret på en erfaring om, hvornår man plejer at kunne levere. Stamdata er ofte meget upræcise og mangelfulde, og det er svært gennem dem at komme tæt på en mulig leveringstid i praksis. Ved at bruge historiske data, og viden omkring performance og belastning, kan AI hjælpe til med en overordnet tilgang til at opbygge en model for hvor lang tid den faktiske leveringstid er, baseret på faktiske data.

Målgruppe

Kurset henvender sig til direktører og ledere i produktionen og planlægningen. Uanset om du er en erfaren produktionsekspert eller netop er begyndt at udforske mulighederne inden for AI, så er dette kursus skræddersyet til at give dig den nødvendige viden og indsigt.

Pris

Medlem: 4.900 kr

Ikke-medlem: Sælges ikke

Få information

Få information

Før vi sender dig videre til vores udbyders hjemmeside, så udfyld venligst følgende oplysninger.
Hvis du ønsker at vi sender tilsvarende kursustilbud til dig, så husk at udfylde boksen forneden.

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
DI - Dansk Industri
H. C. Andersens Boulevard 18
1553 København

DI - Dansk Industri. Danmarks største arbejdsgiver- og erhvervsorganisation

DI - Dansk Industris vision er et åbent og velstående samfund i vækst og balance. DI - Dansk Industri repræsenterer over 19.000 små og store virksomheder fra stort set alle grene af dansk erhvervsliv over hele landet. De varetager deres...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret