Fordybelse i vin

Dansk Sommelier Uddannelse, i København (+1 lokationer)
Længde
8 dage
Pris
16.500 DKK ekskl. moms
Næste startdato
9 april, 2024 (+2 startdatoer)
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Kurset afholdes på
Dansk
Længde
8 dage
Pris
16.500 DKK ekskl. moms
Næste startdato
9 april, 2024 (+2 startdatoer)
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Kurset afholdes på
Dansk
Få mere information om kurset

Startdato

Vælg mellem 2 startdatoer

9 april, 2024

  • Holdundervisning
  • København
  • Dansk
  • Ansøgningsfrist: 08-04-2024

23 april, 2024

  • Holdundervisning
  • Århus
  • Dansk
  • Ansøgningsfrist: 22-04-2024

Kursusbeskrivelse

Fordybelse i vin vinkursus

Fordybelse i vin - Niveau III

8-dages vinkursus på mellemniveau. København & Aarhus.

Fordybelse i Vin kommer du i dybden med de vigtigste vinlande og regioner. Vi fokuserer på begreber som terroir, Grand Cru samt vinstile som Bourgogne Blanc og Rouge, Champagne og Sauternes. Du forfiner også din smageteknik og udvider din viden om mad- og vinsammensætning.

Kurset er velegnet som faglig opkvalificering af medarbejdere i HoReCa og relaterede brancher, som ønsker en udvidet grundviden om vin samt selvstændigt at kunne eksekvere vinservice, mad- og vinsammensætning, formidling af vinkort mm. Privatpersoner er også velkomne på kurset.

Kurset er på mellemniveau og kræver et minimum af forudgående kendskab til vin og smagning, fx ved gennemførelse af Introduktion til vin - Niveau II, WSET Level 2 eller andre vinkurser på tilsvarende niveau. 

Fordybelse i vin vinkursus

Kursusprogram

Kurset er ment som en overbygning til vores 4-dages vinkursus Introduktion til vin - niveau II. På Fordybelse i vin - niveau III introduceres du dels til helt nye emner, og dels får du mulighed for at gå yderligere i dybden med en række områder, som du har haft berøring med på det forrige kursus.

DAG 1: Vitikultur・Vinifikation・Internationale druer・Smageteknik

DAG 2: Frankrig: Bordeaux, Bourgogne, Loire, Alsace, Rhône

DAG 3: Tyskland: Mosel, Rheingau, Rheinhessen・Østrig・Søde vine

DAG 4: Spanien: Rioja, Ribera del Duero, Priorat, Rias Baixas・Portugal・
Midtvejsvejsprøve

DAG 5: Italien: Piemonte, Toscana, Veneto, Sicilien

DAG 6: Den Nye Verden: USA, Australien, New Zealand, Sydafrika, Chile, Argentina

DAG 7: Mousserende vine・Mad- og vinsammensætning

DAG 8: Forstærkede vine・Afsluttende prøve

Det lærer du

  • Lær om terroir i de vigtigste vinområder og hvilken indflydelse faktorer som jordbund og klima kan påvirke druerne
  • Du introduceres til regionale druer og vinstile, så du kender alle vine af betydning.
  • Bliv endnu skarpere til at smage, dufte og analysere vin. Du øver og forfiner løbende din smageteknik med åbne og blinde smagninger.
  • Kom i dybden med principperne bag mad- og vinsammensætning, og lær at matche og anbefale vine til maden på restauranten eller hjemme

Målgruppe

Horeca

Kurset er velegnet som faglig opkvalificering af medarbejdere i HoReCa og relaterede brancher, som ønsker en udvidet grundviden om vin samt selvstændigt at kunne eksekvere vinservice, mad- og vinsammensætning, formidling af vinkort mm. Privatpersoner er også velkomne på kurset.

Kurset er på mellemniveau og kræver et minimum af forudgående kendskab til vin og smagning, fx ved gennemførelse af Introduktion til vin - Niveau II, WSET Level 2 eller andre vinkurser på tilsvarende niveau. 

Er du i tvivl om du kan tage kurset? Kontakt os på mail eller telefon.

Eksamen og diplom

Sølvnål

Kurset afsluttes med en prøve på den sidste dag:

  • Teori - 30 minutters prøve
  • Blindsmagning - 30 minutters prøve

Efter endt kursus og bestået prøve modtager du diplom og sølvnål.

Pris

Pris per kursist


Privatpersoner: DKK 16.500 (ex moms)* **
HoReCa/Erhverv: DKK 20.625 (inkl. moms)**


Prisen inkluderer 48 timers undervisning fordelt på otte dage,
undervisningsmaterialer, vine til smagning, frokostordning, kaffe/the, samt diplom og sølvnål ved bestået afslutningsprøve.

*Kurset er momsfritaget for privatpersoner.
** Vi trækker DKK 2.000 (ex moms) fra prisen for personer, som på forhånd har gennemført kurset Introduktion til vin.


Finansiering

Har du tidligere gennemført et vinkursus hos Dansk Sommelier Uddannelse? Så får du automatisk DKK 2.000 (ex moms) i rabat når du tilmelder dig kurset. Tilmelder I to eller flere ad gangen? Så tilbyder vi en mængderabat på DKK 3.000 (ex moms) eller 20% per person.

Er du en virksomhed? Hvis du indbetaler til Hotel-, Restaurant- og Turisterhvervets kompetenceudviklingsfond, kan du søge om tilskud til efteruddannelsen af medarbejdere. Se mere på påPension.dk's hjemmeside.

Er du ledig? Som ledig kan du få betalt kurser og uddannelse af dit jobcenter eller din a-kasse hvis det vurderes at øge dine muligheder for at komme i job. Kontakt din a-kasse eller jobcentret i din kommune for at høre mere.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Fordybelse i vin
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Dansk Sommelier Uddannelse
Vesterbrogade 17A
1620 København V

Gør din passion for vin til en karriere! 

Dansk Sommelier Uddannelse er blandt Nordens førende vinskoler, med central beliggenhed i København og Aarhus. Vi tilbyder kompetencegivende vinuddannelser på alle niveauer til HoReCa og private. Sammen med vores søsterskole i Norge, Norsk Sommelier Utdannelse, uddanner vi flere end 100 sommelierer...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret