Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Opdater din arbejdsmiljøviden

CRECEA
Startdatoer
Århus
08-09-2020  
2.545 DKK
15-09-2020  
2.545 DKK

Kursusbeskrivelse

Opdater din arbejdsmiljøviden - på 1 dag 

Går du med en fornemmelse af, at din viden på arbejdsmiljøområdet er ved at være af ældre dato og lidt støvet i hukommelsen? Du ved måske godt, at lovgivningen er ændret, siden du i sin tid var på arbejdsmiljøuddannelsen. Men det er bare lidt svært at få tid til at få overblik over ændringerne, og i det hele taget mangler du den nyeste viden inden for arbejdsmiljø.

Fortvivl ikke, med dette kursus, bliver din viden på arbejdsmiljøområdet helt opdateret. 

Kursusprogrammet er inddelt i tre emner:


1. Rundtur i arbejdsmiljøloven
Her kommer vi kort igennem de mest elementære dele af den gældende lovgivning, så du ikke selv skal skelne mellem nyt og gammelt lovstof.

2. Der er penge i et godt arbejdsmiljø - men hvor mange?
Undersøgelser viser, at der er penge i at investere i arbejdsmiljøet, og på kurset prøver vi at sætte tal på, hvor meget man kan tjene på det gode arbejdsmiljø. Og ikke mindst - vi giver inspiration til, hvordan I kan beregne jeres indtjening.

3.’Up to date’ på psykisk arbejdsmiljø
Her får du viden om, hvilke forhold, der har betydning for det psykiske arbejdsmiljø. Du får også ideer til, hvordan I på jeres arbejdsplads kan arbejde systematisk med det psykiske arbejdsmiljø.

Mød dine undervisere

Mød Jens Kjær

Arbejdsmiljøkonsulent Jens Kjær er den ene af underviserne på kurset. Han underviser dig i emnerne om opdatering af lovstoffet og investering i arbejdsmiljø. 
Til daglig underviser Jens på den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse, og han rådgiver de private og offentlige virksomheder om arbejdsmiljø.

Mød Signe Ferrer-Larsen

Cand.Psych aut. Signe Ferrer-Larsen er den anden underviser på kurset. Signe underviser i psykisk arbejdsmiljø på arbejdsmiljøuddannelsen, og derudover rådgiver hun private og offentlige virksomheder om emner lige fra opløsning og forebyggelse af konflikter, håndtering og forebyggelse af stress, udviklingsforløb for medarbejdere og ledere, ledercoaching til undersøgelser af det psykiske arbejdsmiljø med efterfølgende implementeringsprocesser.

Målgruppe

Kurset henvender sig til alle medlemmer af arbejdsmiljøorganisationen, der har været på arbejdsmiljøuddannelse, men som trænger til at få den nyeste viden på området serveret for at være helt opdateret.

Eksamen og diplom

Kurset gælder som en dags supplerende arbejdsmiljøuddannelse, og alle kursusdeltagere får kursusbevis for dagen.

Pris

Prisen for kurset er 2.545 kroner  ekskl. moms.

Prisen inkluderer forplejning og kursusmaterialer.

Om udbyderen

CRECEA

CRECEA - Arbejdsmiljørådgivning over hele landet 

Mangler du eller din virksomhed rådgivning inden for arbejdsmiljø, sundhed eller psykisk arbejdsmiljø? CRECEA er en landsdækkende konsulentvirksomhed, der skaber værdi og forandringer hos både offentlige og private virksomheder. CRECEA er godkendt som autoriseret arbejdsmiljørådgiver og er derfor i stand...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

CRECEA

Kongsvang Allé 25
8000 Aarhus C

Telefon: 70 10 86 00


Få information

Udfyld formularen for mere information om Opdater din arbejdsmiljøviden

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: