Vis finduddannelse.dk som: Mobile

UiPath Builder Kursus 2 Dage

Compass Academy
Startdatoer
Online
marts 2022  (Dansk)
9.800 DKK
Start hver måned  (Dansk)
9.800 DKK
København
Start hver måned  (Dansk)
9.800 DKK

Kursusbeskrivelse

UiPath Builder Kursus

Kom i gang med UiPath StudioX, med at automatisere dine administrative opgaver. "Tag robotarbejdet ud af dine arbejdsopgaver", få løst opgaven "rigtig første gang" og frigiv tid til dine vigtige opgaver.

HVEM DELTAGER

UiPath kurset er et RPA kursus med 2 dages fremmødetræning kombineret med læringsvideoer du har adgang til hjemme. Kurset henvender sig til UiPath brugere i forretningen, nøglemedarbejdere, specialister, ledere, konsulenter der selv, "hands on", vil kunne programmere UiPath robotter. Der er intet krav om at du skal have en IT uddannelse med programmering, opsætning og programmering af robotter foregår vha. drag-and-drop, men det er en stor fordel hvis du har forståelse/flair for IT.

KURSUS UDBYTTE

Du får den viden, og de færdigheder, du har brug for, til selv at kunne gennemføre RPA initiativer og programmere UiPath robotter. Efter kurset kan du selv "drag and drop" programmere UiPath robotter i egen organisation.

KURSUS INDHOLD

Kurset er to dages praktisk "hands on " træning i UiPath programmering. Teori er godt, men vi lægger særlig vægt på konkrete og praksisnære øvelser og cases. RPA kurset indeholder: 

  • Eksempel bibliotek - spar udviklingstid
  • Fremmødeundervisning kombineret med videoer
  • UiPath robottens komponenter - hvad skal den indeholde
  • Træning i RPA robot komponenterne
  • Udvikling og genbrug af RPA robotter fra eksempel bibliotek
  • Cases, tips og erfaring
  • Øvelser i "drag and drop" opsætning af UiPath RPA robotter 
  • Certificering inkluderet

FORUDSÆTNINGER

Det er på dette kursus ingen forudsætning at kursisten kan kode. Øvelser med UiPath robotterne er "drag and drop" kodning. Det er en fordel hvis du har flair for IT.

ADGANG TIL UiPath RPA LÆRINGSVIDEOER

Som RPA kursist får du adgang til Compass Akademi. Her har du mulighed for at få repeteret din RPA viden og du kan finde mange små læringsvideoer om RPA metoder, værktøjer og teknikker.

Målgruppe

Ledere, nøglemedarbejdere, udviklere og forretningsbrugere.

Eksamen og diplom

Ja - certificeringsprogram.

Pris

Kr. 9.800,- plus moms

Om udbyderen

COMPASS 

Compass blev etableret i 2005 af iværksætterne Niels Fester. Kompetencerne var procesoptimering, IT, Business Intelligence, Ledelsesinformationssystemer, Lean og forretningsudvikling.  Compass tilbyder services indenfor RPA-Robotics og IT kurser til forretningsbrugere. Konsulenternes mantra er "hjælp til selvhjælp" således at viden og erfaring...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Compass Academy

Købmagergade 67
1150 KBH K

Evalueringer

Gennemsnit 4,5

Baseret på 28 evalueringer

Pernille Hallinger
(5)
Endelig kom jeg i gang med RPA, det det var dejligt at få det serveret på en pædagoisk let forståelig måde som var let for mig at forstå. Tak for det og stor ros til underviseren.
Niels Kommentar
Kære Pernille. Virkelig dejligt at høre. Tak for det, og rigtig god jul og godt nytår til dig og dine. Bh Niels:-)
Joan Lindberg
(3)
Allerførst: Tak til en meget tålmodig underviser, Kristoffer. Jeg kunne godt have brugt 1 dag mere, da de andre var længere fremme end mig. På dag 2, var der sidst på dagen tid til at sidde med egne "projekter", dog oplevede jeg at det ene hold fik rigtig meget tid med underviseren, da deres sag var mere kompleks og derfor måske mere interess...
Vis alt
Susanne
(4)
Vældig positivt med engagerede kursister og underviser. Men kunne godt have ønsket at der var et kursus med udgangspunkt i vores daglige systemer.
Niels Kommentar
Hej Susanne. Tusind tak for din tilbagemelding som vi blev meget glade for: Dejligt at høre. Det med systemerne er ikke muligt på et åbent kursus, men vi kan gøre det på et virksomhedskursus. Bh Niels :-)
Få information

Udfyld formularen for mere information om UiPath Builder Kursus 2 Dage

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(4,5)
Baseret på 28 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,5)
Baseret på 173 evalueringer
Se alle evalueringer

Du vil måske også være interesseret i: