Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Hvad siger tidligere kursister om Compass Academy?

Gennemsnit 4,6

Baseret på 190 evalueringer

Niels P. Henningsen
Imponerende at få så meget med på bare 2 dage. Tak for det.
Niels Kommentar
Hej Niels. Hvor dejligt at høre. Også stor ros til dig. Bh Niels:-)
Søren P.
Alle hos Compass lever og ånder for deres kursister, og det er tydeligt at i forstår hvorledes læring optimeres. Virkelig godt !
Niels Kommentar
Hej Søren. Tusind tak for din tilbagemelding. Rigtig dejligt at høre og rigtig god sommer. Bh Niels:-)
ANDERS
DET ER SJÆLDENT AT MAN FÅR SÅ STORT ET UDBYTTE SOM PÅ DETTE KURSUS. DET VAR VIRKELIG GODT OG LÆRERIGT. MANGE TAK.
Niels Kommentar
Hej Anders. Tusind tak for din tilbagemelding, og rigtig god sommer. Bh Niels:-)
Martin H. Andersen
Jeg føler mig godt rustet til at gå i gang med vores RPA nu. Meget tålmodig underviser med høj empati.
Niels Kommentar
Hej Martin. Rigtig godt at høre. God vind med jeres RPA initiativ, og rigtig god sommer. Bh Niels:-)
Henriette Stuhr
I skal have stor ros for den måde i har arrangerer det hele. God undervisning, god mad, godt materiale, gode mennesker og et godt sted. Mange tak for det hele.
Niels Kommentar
Hej Henriette. Tusind tak for din tilbagemelding. Rigtig god sommer. Bh Niels:-)
Pernille Rosendahl
Jeg har lært rigtig meget og har nu mange gode værktøjer i kassen. Mange tak for det.
Niels Kommentar
Hej Pernille. Tusind tak for din tilbagemelding. Rigtig dejligt at høre og tillykke med din certificering. Bh Niels:-)
Henrik Palludan
Tak for et mega godt rpa kursus. Det har været en fornøjelse, og jeg føler jeg allerede er rutineret i rpa. Top karakter herfra:-)
Niels Kommentar
Hej Henrik. Du får også top karakter herfra. Rigtig godt at høre. God vind med RPA, og rigtig god sommer. Bh Niels:-)
Thea Fynbo
Jeg nød virkelig at være på kursus i InDesign hos underviseren Grace. Hun var god til at give os masser af tid til at være hands on. Jeg kunne rigtig godt lide, at hun på forhånd havde lavet øvelser og små videoer af, hvad vi skulle igennem. Jeg synes, at det var rart, at der ikke var så meget undervisning i plenum. Det gav mulighed for, at man ...
Niels Kommentar
Hej Thea. Tusind tak for din tilbagemelding som vi, og ikke mindst Grace, blev rigtig glade for. Rigtig god sommer. Bh Niels:-)
Vis alt
Anette Rasmussen
rigtigt fin undervisning. Kunne dog godt have ønsket, at der var store skærme så vi ikke skulle sidde og arbejde på vores bærbare computere. Bord og stol passede heller ikke helt til at arbejde ved :)
Niels Kommentar
Hej Anette. Tusind tak for din tilbagemelding som vi blev meget glade for. Ja - det skal vi lige have på plads. Rigtig god sommer. Bh Niels:-)
Morten Jensen
Det har været interessant at få en indsigt i, hvad RPA kan anvendes til samt at have fået nogle værktøjer til at påbegynde arbejdet med det.
Niels Kommentar
Hej Morten. Tusind tak for din tilbagemelding og rigtig god sommer. Bh Niels:-)
Dorthe Holde
Det har været en fornøjelse at deltage i kurset - alle 6 kursusdage. Da mine interesser mest ligger ved projekt- og forandringsledelse (mindre ved selve RPA-udvikling- og drift), var de to første kursusdage lige i øjet for mig. Men jeg føler mig også godt klædt på i forhold til udvikling og drift af RPA på baggrund af kurset - med de opgaver jeg...
Niels Kommentar
Hej Dorthe. Tusind tak for din tilbagemelding og mega dejligt at høre. Bh Niels:-)
Vis alt
Henriette Andersen
Jeg har været rigtig glad for uddannelsen og jeg kan bære det med mig i min hverdag - nu med meget mere fakta og flere værktøjer til at forstå og formidle det. Jeg har fået forståelsen af alle mulighederne med værktøjet, og jeg kan nu se det hele i en meget større sammenhæng. Jeg havde lære en del mig selv, men nu faldt alle de små brikker på pl...
Niels Kommentar
Hej Henriette. Tusind tak for din tilbagemelding. Og god vind med det hele. Bh Niels:-)
Vis alt
Mette
Underviser: Seriøs på den indholdsrige måde. Masser af gode, praktiske eksempler til enhver lejlighed. God fornemmelse for, hvornår en pause var tiltrængt. Indhold: Spændende og - hvis jeg skal bedømme det med den viden jeg har nu - godt dækkende inden for emnet på det niveau, der blev udbudt. Rigtig godt med alle øvelserne og var også glad for,...
Niels Kommentar
Hej Mette. Tusind tak for din tilbagemelding. Dejligt at høre og god vind med det hele. Bh Niels:-)
Vis alt
Henriette Bille
Meget brugbart for mig og min virksomhed. Og jeg ser frem til at få implementeret RPA stille og roligt og se hvordan det kommer til at fungere. Tak for det.
Niels Kommentar
Hej Henriette. Mange tak for din tilbagemelding. Godt at høre og god vind med det hele. Bh Niels:-)
Steen Volmersen
Jeg har været en af de heldige der har deltaget i et kursusforløb med Compass. Jeg har på alle måder haft et lærerigt og udbytterigt forløb. Kurset er modulopbygget med en god indbyrdes relevans. Jeg har deltaget i nu 6 moduler og samtlige moduler har været en meget positiv oplevelse. Instruktørrene er forberedt og forstår at undervise med en Ge...
Niels Kommentar
Hej Steen. Mange tak for din grundige tilbagemelding. Vi lapper det hele til og. Bh Niels:-)
Vis alt
Britt Scherfig
Kort men godt, vi nåede meget på de 6 dage, kompetent tilrettelæggelse, kursusmateriale og kursussted i top.
Niels Kommentar
Hej Britt. Tusind tak for din tilbagemelding og god vind med det hele. Bh Niels:-)
Henrik Havtorn
Jeg har været rigtig glad for uddannelsen og mindsettet bærer jeg med mig i min hverdag - nu med meget mere fakta og flere værtøjer til at forstå det. Jeg har fået forståelsen af, hvor vigtigt det er med digitale værktøjer til at må¨le med og ikke mindst at alle skal involveres i forandringen og selv bidrage med løsningerne.
Niels Kommentar
Hej Henrik. Tusind tak for din tilbagemelding. Dejligt at høre. Bh Niels:-)
Johanna Davidsen
Efter seks udfordrende og fantastiske dage i selskab med Compass undervisere og andre engagerede kursister, er min værktøjskasse loaded med gode - nogen simple, nogle mere omfangsrige - greb til at gøre hverdagen enklere, så der kan skabes mere værdi i min organisation for de samme kroner/tid. Jeg kan varmt anbefale både dette kursus, herunder o...
Niels Kommentar
Hej Johanna. Tusind tak for din tilbagemelding som vi blev rigtig glade for. Dejligt at høre og rigtig god påske til dig og dine. Bh Niels:-)
Vis alt
Hanne Gudmundsdottir
Det var et fantastisk kursus med undervisere der var rigtig gode til at formidle den viden de har. Endelig skal i også have stor ros for jeres dejlige lokaler og gode forplejning. Mange tak for det.
Niels Kommentar
Hej Hanne. Hvor dejligt at høre og tak for din tilbagemelding. Rigtig god påske. Bh Niels:-)
Thomas Feldborg
Jeg deltog i foråret 2021 i WordPress kursus. De kan deres kram! Supergod undervisningsform og omgivelser. Teori og praksis smelter flot sammen. Jeg kan varmt anbefale Compass.
Niels Kommentar
Hej Thomas. Tusind tak for din tilbagemelding. Rigtig dejligt at høre og god påske til dig. Bh Niels:-)
Mette Marie Stig
Jeg synes kurset har givet mig en utrolig stor værktøjskasse af metoder, hvorpå jeg kan strukturere og skabe fremdrift i de projekter og aktiviteter jeg er en del af. Det er med til at skabe en sikkerhed og stabilitet for mig selv og de projekter jeg arbejder med. Tak for det!
Niels Kommentar
Hej Mette. Hvor fedt at høre og tusind tak for din tilbagemelding. Rigtig god påske. Bh Niels:-)
Henrik Høgskilde
Det er så fedt at være hos jer. Jeres omgivelser og kursuslokaler er ganske enkelt outstanding. Jeg har tidligere prøvet uipath e-learning kursus, men det er først efter jeres kursus, at jeg føler mig ordentlig klædt på. Og jeg kan kun ærgre mig over at jeg ikke tog jeres kursus for lang tid siden. Jeg var virkelig glad for de mange små øvelser....
Niels Kommentar
Hej Henrik. Tusind tak for din fine tilbagemelding. Ja - jeg håber vi kan komme på restaurant igen over sommerferine - så må du komme igen til den tid. Bh Niels:-)
Vis alt
Peter Storm
Jeg fik alt det jeg kom efter - og lidt til. Godt med mange små øvelser og de små videoer der gør at jeg øve det derhjemme. Tak for det.
Niels Kommentar
Hej Peter. Tusind tak for din tilbagemelding. Rigtig dejligt at høre, og god vind med dine projekter.
Rasmus Fetterlein
Tusinde tak fordi jeg har fået mulighed for at deltage på dette kursus. Det har været spændende, berigende og yderst anvendeligt - absolut noget jeg vil anbefale rundt om i mit netværk. Rigtig god dag og endnu engang tak. Mvh Rasmus.
Niels Kommentar
Hej Rasmus. Tusind tak for din evaluering. Godt at høre, og god vind med det hele. Bh Niels:-)
Henrik Wolf Mogensen
SUPER dejligt at få de værktøjer i hænderne - jeg er godt træt i hovedet, men min forståelse for hvornår jeg bruger div. værktøjer i hvilke sammenhæng er nu på plads. Jeg er ikke særlig analyse/datastærk men jeg vil glæde mig til at komme hjem og bruge UiPath.
Niels Kommentar
Hej Henrik. Tak for den fine tilbagemelding som vi blev rigtig glade for Mega dejligt at høre. Bh Niels:-)