Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Hvad siger tidligere kursister om Compass Academy?

Gennemsnit 4,5

Baseret på 173 evalueringer

Johanna Davidsen
(5)
Efter seks udfordrende og fantastiske dage i selskab med Compass undervisere og andre engagerede kursister, er min værktøjskasse loaded med gode - nogen simple, nogle mere omfangsrige - greb til at gøre hverdagen enklere, så der kan skabes mere værdi i min organisation for de samme kroner/tid. Jeg kan varmt anbefale både dette kursus, herunder o...
Niels Kommentar
Hej Johanna. Tusind tak for din tilbagemelding som vi blev rigtig glade for. Dejligt at høre og rigtig god påske til dig og dine. Bh Niels:-)
Vis alt
Hanne Gudmundsdottir
(5)
Det var et fantastisk kursus med undervisere der var rigtig gode til at formidle den viden de har. Endelig skal i også have stor ros for jeres dejlige lokaler og gode forplejning. Mange tak for det.
Niels Kommentar
Hej Hanne. Hvor dejligt at høre og tak for din tilbagemelding. Rigtig god påske. Bh Niels:-)
Thomas Feldborg
(4)
Jeg deltog i foråret 2021 i WordPress kursus. De kan deres kram! Supergod undervisningsform og omgivelser. Teori og praksis smelter flot sammen. Jeg kan varmt anbefale Compass.
Niels Kommentar
Hej Thomas. Tusind tak for din tilbagemelding. Rigtig dejligt at høre og god påske til dig. Bh Niels:-)
Mette Marie Stig
(5)
Jeg synes kurset har givet mig en utrolig stor værktøjskasse af metoder, hvorpå jeg kan strukturere og skabe fremdrift i de projekter og aktiviteter jeg er en del af. Det er med til at skabe en sikkerhed og stabilitet for mig selv og de projekter jeg arbejder med. Tak for det!
Niels Kommentar
Hej Mette. Hvor fedt at høre og tusind tak for din tilbagemelding. Rigtig god påske. Bh Niels:-)
Henrik Høgskilde
(4)
Det er så fedt at være hos jer. Jeres omgivelser og kursuslokaler er ganske enkelt outstanding. Jeg har tidligere prøvet uipath e-learning kursus, men det er først efter jeres kursus, at jeg føler mig ordentlig klædt på. Og jeg kan kun ærgre mig over at jeg ikke tog jeres kursus for lang tid siden. Jeg var virkelig glad for de mange små øvelser....
Niels Kommentar
Hej Henrik. Tusind tak for din fine tilbagemelding. Ja - jeg håber vi kan komme på restaurant igen over sommerferine - så må du komme igen til den tid. Bh Niels:-)
Vis alt
Peter Storm
(5)
Jeg fik alt det jeg kom efter - og lidt til. Godt med mange små øvelser og de små videoer der gør at jeg øve det derhjemme. Tak for det.
Niels Kommentar
Hej Peter. Tusind tak for din tilbagemelding. Rigtig dejligt at høre, og god vind med dine projekter.
Rasmus Fetterlein
(5)
Tusinde tak fordi jeg har fået mulighed for at deltage på dette kursus. Det har været spændende, berigende og yderst anvendeligt - absolut noget jeg vil anbefale rundt om i mit netværk. Rigtig god dag og endnu engang tak. Mvh Rasmus.
Niels Kommentar
Hej Rasmus. Tusind tak for din evaluering. Godt at høre, og god vind med det hele. Bh Niels:-)
Henrik Wolf Mogensen
(5)
SUPER dejligt at få de værktøjer i hænderne - jeg er godt træt i hovedet, men min forståelse for hvornår jeg bruger div. værktøjer i hvilke sammenhæng er nu på plads. Jeg er ikke særlig analyse/datastærk men jeg vil glæde mig til at komme hjem og bruge UiPath.
Niels Kommentar
Hej Henrik. Tak for den fine tilbagemelding som vi blev rigtig glade for Mega dejligt at høre. Bh Niels:-)
Pernille Aaby Andersen
(5)
Gode undervisere, godt kursus materiale...særligt de mange små læringsvideoer. Kursus har været yderst relevant og jeg finder det meget brugbart i min arbejde. Stort tak til Marie.
Niels Kommentar
Kære Pernille. Rigtig dejligt at høre og jeg håber du får glæde af det nye. Tak skal du have. Bh Niels:-)
Torben P. Andersen
(4)
Kære Compass, Jeg synes kurset har været rigtig godt på mange måder. Der var en rigtig god disponering af tiden og indlæringen og man fik en god faglig sparring på Photoshop, både fra underviser og de andre kursister. Kan klart anbefale kurset til andre.
Henriette V.
(4)
Rigtig godt med variation mellem teori og praksis. Gode case øvelser og så hele tiden prøve det af i praksis. Teorien kan i starten virke uoverskuelig, men i praksis virker godt når først man får det i hænderne. Jeg kunne dog godt have bruge en ekstra dag eller 2.
Niels Kommentar
Hej Henriette. Tusind tak for din tilbagemelding som vi blev meget glade for. Ja det er nok lige i underkanten, men der er mulighed for at tage det udvidet kursus - så kommer du mere rundt. Rigtig god weekend. Bh Niels:-)
Anders H Jakobsen
(5)
Undervisningsformen skabte værdi for mit vedkommende da 10% undervisning / 90% udførelse/opgaver taler til min form for indlæring. VSA opgaven var sindssygt inspirerende og lærerigt! Kursisternes sammensætning fra forskellige brancher avlede rigtig gode diskussioner. Alle havde deres eget syn på, og forståelse af RPA – vildt spændende og Torben ...
Niels Kommentar
Hej Anders. Tusind tak for din tilbagemelding, og mega dejligt at høre. Bh Niels:-)
Vis alt
Jens H. Vestergaard
(5)
Fin gennemgang af de vigtigste Lean værktøjer krydret med praktiske øvelser for at få Lean ind under huden.
Niels Kommentar
Hej Jens. Tusind tak for din tilbagemelding. Rigtig dejligt at høre. Bh Niels:-)
Michael Hartvig
(5)
Tak for et rigtig godt kursus!!. Jeg er overordnet virkelig godt tilfreds med kurset. Jeg syntes kurset var veltilrettelagt ift. vekslen mellem teori og praksis. Det betyder meget for mig at det bliver konkret og praksisnært også. Jeg syntes også det var velstruktureret og godt niveaumæssigt. Både nybegyndere og kendere fik hele tiden noget ud a...
Niels Kommentar
Hej Michael. Tusind tak for din tilbagemelding. Rigtig dejligt at høre. Bh Niels:-)
Vis alt
Henrik Haagensen
(5)
Inspirerende og lærerigt kursus, som gav et godt indblik i de grundlæggende RPA kombineret med praktisk orienteret fokus på, hvordan RPA implementeres i den virkelige verden. Utrolig inspirerende miljø - man føler at man er på kursus i hyggelige og hjemlige omgivelser, og det øger indlæringen.
Niels Kommentar
Hej Henrik. Tusind tak for din tilbagemelding. Rigtig dejligt at høre. Bh Niels:-)
Pernille H
(5)
Meget dygtig undervisere som kan sit fag. Samtidig er undervisningen gjort med elegance, rolighed og smil på læben, som gør at tiden flyver afsted. Fantastisk sted det afholdes. Meget personligt og god atmosfære. Materialet udstråler stor professionalisme. Glæder mig til at prøve værktøjerne af i min hverdag,
Niels Kommentar
Hej Pernille. Tusind tak for din tilbagemelding. Rigtig dejligt at høre. Bh Niels:-)
Anders
(5)
Compass har nogle fantastiske lokaler på Kultorvet, og når dette sættes sammen med et super godt kursus, så er man bare fyldt med energi - selv i en Corona tid. Tak for det.
Henrik Dahl
(4)
Det var godt at vi hele tiden skulle lave de små øvelser. Det gør at man husker det på en helt anden måde. Virkelig dejligt lokaler og en positiv og givende underviser. So nice :-)
Pernille Krogh
(5)
Jeg har tidligere deltaget på Compass kurser, og på dette kursus fik jeg igen præcis det jeg havde håbet på, og jeg fik svar på alle de små og store spørgsmål jeg havde. Tak For det.
Mie Samuelsen
(5)
Omfang af pensum sammenholdt med undervisningen og efterfølgende opgaver har givet mig et stabilt grundlag for at bruge det lærte i praksis. Værktøjerne er lette at anvende og giver rigtig god mening ude i organisationen. Alt i alt har uddannelsen rustet mig til at gribe de daglige udfordringer systematisk an på en måde, der skaber mening for mi...
Niels Kommentar
Hej Mie. Tak skal du have, og held og lykke med det hele. Bh Niels:-)
Vis alt
Pernille Primdahl
(5)
Jeg har været så motiveret efter mine moduler i Compass og det skyldes ikke kun at jeg er så bidt af tankegangen og at jeg glæder mig til at komme i gang, det skyldes især en rigtigt god underviser med masser af engagement og den gode tone og dynamik. Bonus med god forplejning gennem alle dage. Tak for dette og på gensyn.
Niels Kommentar
Hej Pernille. Tusind tak for din evaluering - rigtig dejligt at høre. Bh Niels:-)
Anders Pilgreen
(4)
Den eneste grund til I ikke får 5 stjerner er der skal altid være plads til forbedring Mere af alt det gode. I er gode til at levendegøre. Efter en god teori undervisning giver I ofte gode eksampler, og så øvelser - og det må der gerne være endnu mere af.
Niels Kommentar
Hej Anders. Rigtig dejligt at høre og godt nytår til dig og dine. Bh Niels:-)
Oliver P
(5)
Forløbet med 3 Adobe kurser har været meget læreligt, givtigt og meget jordnært hvilket har gjort det nemt at komme i gang med allerede under forløbet. Tak for det.
Niels Kommentar
Tak Oliver - rigtig dejligt at høre. Bh Niels:-)
Henriette Nissen
(5)
Praktisk baseret og målrettet kursus. Oplevelsesrig undervisning, hvor man faktuelt prøvede at falde igennem og lære. Dygtig underviser, med tydelig ballast fra det praktiske liv.
Niels Kommentar
Hej Henriette. Tusind tak for din evaluering - Dejligt at høre. Bh Niels:-)
Anders Kloster
(5)
Når indholdet og interessen rammer plet, så går alt op i en højere enhed. Det overraskede mig, hvor meget det egentlig interesserede mig - det tog lidt fusen på mig.
Niels Kommentar
Hej Anders. Tak for din tilbagemelding - dejligt at høre. Bh Niels:-)