Workshop: Det gode samarbejde efter corona?

Center for dialog, i København
Længde
Kontakt for information
Næste startdato
Kontakt for information Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Længde
Kontakt for information
Næste startdato
Kontakt for information Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Få mere information om kurset

Startdato

1 tilgængelig startdato

Kontakt for information

  • Holdundervisning
  • København

Kursusbeskrivelse

Det gode samarbejde efter corona?

Corona har vendt op og ned på mange ting. 

På de fleste arbejdspladser bliver man nødt til at finde nye måder at samarbejde og gøre tingene på, og det kan skabe problemer og frustrationer, som risikere at spænde ben for samarbejdet, resultaterne og arbejdsglæden. 

Men sådan behøver det heldigvis ikke at gå. For hvis man tager problemerne alvorligt og tager dem ved hornene, så kan man for det meste finde konstruktive løsninger på dem. Og ofte kan man finde nye måder at gøre tingene på, som er lige så gode som de gamle - og måske endnu bedre.  

Jeres virkelighed, jeres løsninger

Vi ved ikke, hvilke problemer, I oplever i forbindelse med corona, og vi ved ikke, hvad løsningerne er på dem. Vi ved heller ikke, hvilke nye muligheder corona skaber for jer, eller hvordan I kan få mest muligt ud af dem.

Det ved I selv. 

Det, vi kan hjælpe jer med, er at få talt sammen om de nye måder at samarbejde på, som corona har givet anledning til hos jer, samt på den baggrund at finde ud af, hvordan I vil organisere jeres samarbejde fremadrettet for at gøre det (endnu) mere effektivt og værdiskabende. 

Jeres udbytte

Nærmere bestemt er det intentionen, at workshoppen skal give jer: 

  • ​Indsigt i nye måder at samarbejde på, som corona har givet anledning til hos jer, som fungerer godt, og som I kan lære af, gøre mere af og bygge videre på 
  • ​Indsigt i de (eventuelle) problemer, som de nye måder at samarbejde på, som corona har givet anledning til hos jer: hvad handler problemerne om, hvad skyldes de, og hvilke konsekvenser har de for hvem?
  • ​Konkrete ideer, planer og aftaler i forhold til, hvordan I kan og vil organisere jeres samarbejde fremadrettet for at gøre det (endnu) mere effektivt og værdiskabende, og dermed få det bedst mulige ud af corona fremadrettet: både i forhold til at styre uden om problemer og frustrationer, og i forhold til at udnytte de nye muligheder, som corona har medført 

Dvs. det gælder både om at identificere og udforske det, der allerede fungerer godt, så I kan lære af det, blive med gøre det og gøre mere af det. Samt at identificere og udforske det, der ikke fungerer, så I kan holde op med at gøre det og gøre noget andet i stedet for. 

Målgruppe

Workshoppen henvender sig til alle ‘grupper’ af mennesker, som arbejder sammen på en arbejdsplads: Teams, ledergrupper, afdelinger, etc. Eller hele arbejdspladsen. 

Hvor stor gruppen er, har selvsagt betydning for, hvordan workshoppen skal skrues sammen, og derfor skræddersyr vi den selvfølgeligt til jeres virkelighed og behov. 

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Workshop: Det gode samarbejde efter corona?
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Center for dialog
Vestergade 29-31
1456 København

Vi laver procesledelse, konflikthåndtering og projekter, der hjælper mennesker med at samarbejde, samskabe og sameksistere - i organisationer, virksomheder og lokalsamfund, og i samfundet generelt. Vi leder processer og mægler i konflikter. Og vi tilbyder kompetenceudvikling indenfor procesledelse og konflikthåndtering....

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret