Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Procesledelse - med Liberating Structures

Center for dialog
1 dag
Deltid
Kursus
København
2.500 DKK Momsfri

Kursusbeskrivelse

Center for dialog

Engagerende Procesledelse med Liberating Structures

Kurset giver dig praktisk erfaring med enkle og effektive metoder til at lede inddragende og engagerende gruppeprocesser.

Formålet med kurset

Det er at introducere dig til Liberating Structures (som lyder lidt for smart på engelsk, men i virkeligheden er det modsatte: helt nede på jorden) i teori og praksis, så du kan bruge metoderne i dit eget arbejde umiddelbart efter kurset.

Kursets indhold

’Liberating Structures’ er enkle metoder, der inddrager og engagerer alle deltagerne i en gruppeproces på samme tid. Og som inspirerer til eftertænksomhed, kreativitet og nytænkning.

Metoderne er effektive, når det gælder om at finde holdbare løsninger på fælles problemer og skabe relevante forandringer i fællesskab. Og de kan bruges i mange af de arbejdssituationer, som de fleste af os deltager i på daglig basis. Blandt andet til at:

  • Dele ideer, erfaringer og viden
  • Få sparring på konkrete udfordringer
  • Idéudvikle og identificere løsninger på problemer
  • Evaluere og designe projekter og arrangementer
  • Gøre status, udvikle strategier og planlægge

Metoderne er simple. Både at deltage i og facilitere. Derfor virker de.

Sparring efter kurset

Efter kurset tilbyder vi en times en-til-en sparring omkring, hvordan du bruger Liberating Structures i dit eget arbejde (inkludret i prisen og indenfor tre måneder). For eksempel omkring designet af en konkret gruppeproces, du skal lede.

Det er ikke nødvendigt. Fordi det er så enkelt. Men det kan være en god hjælp til at komme godt i gang med at bruge Liberating Structures i praksis. Og/eller til at blive endnu bedre til det, når du er kommet godt i gang.

Målgruppe

Kurset er relevant for alle, der leder processer, i bred forstand. Fra det ugentlige afdelingsmøde i den lille organisation til den årlige strategiproces i den store virksomhed. Fra undervisning på universitetet til borgermøder i kommunen.

Den erfarne procesleder får nye metoder og inspiration til lige-på procesledelse uden overflødig indpakning, og mulighed for at reflektere over egen praksis.

Den mindre erfarne procesleder bliver i stand til at gøre sine ’processer’ mere involverende og engagerende ved hjælp af simple metoder, som ikke kræver andet end en håndfuld mod at kaste sig ud i.

Pris

2.900 kr. + moms, inklusiv frokost og god kaffe

Om udbyderen

Vi laver procesledelse, konflikthåndtering og projekter, der hjælper mennesker med at samarbejde, samskabe og sameksistere - i organisationer, virksomheder og lokalsamfund, og i samfundet generelt. Vi leder processer og mægler i konflikter. Og vi tilbyder kompetenceudvikling indenfor procesledelse og konflikthåndtering....


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Procesledelse - med Liberating Structures
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Center for dialog

Vestergade 29-31
1456 København

Få information

Udfyld formularen for mere information om Procesledelse - med Liberating Structures

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.