Sustainable transformation & circular economy

CBS – HD, i København
Længde
5 uger
Pris
6.000 DKK ekskl. moms
Næste startdato
6 december, 2024 Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Deltid
Uddannelsesform
Holdundervisning
Længde
5 uger
Pris
6.000 DKK ekskl. moms
Næste startdato
6 december, 2024 Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Deltid
Uddannelsesform
Holdundervisning
Vil du vide mere?

Startdato

1 tilgængelig startdato

6 december, 2024

  • Holdundervisning
  • København

Kursusbeskrivelse

Sustainable transformation & circular economy

Tag skridtet mod en bæredygtig fremtid.

I en verden, hvor vi konstant skubber til planetens grænser, står det klart, at vores nuværende globale økonomiske model er en af årsagerne til voksende miljømæssige udfordringer og samfundsmæssige problemer. Vores kursus i bæredygtig transformation og cirkulær økonomi giver dig et overblik over den aktuelle udvikling inden for bæredygtighedsledelse, bæredygtig supply chain management og cirkulær økonomi.

På dette kursus vil du dykke ned i en kritisk refleksion over den nuværende lineære økonomiske model og de udfordringer, den skaber for det globale miljø og samfund. Du vil reflektere over forskellene mellem lineære og cirkulære forsyningskæder og diskutere de praktiske og teoretiske rammer for bæredygtighed og cirkulær økonomi.

Gennem analyse af bæredygtige og cirkulære forretningsmodeller og praksisser vil du identificere udfordringer og muligheder for bæredygtige forsyningskæder, cirkulær økonomi og cirkulære forretningsmodeller. Dette vil give dig en dyb forståelse af, hvordan du kan implementere disse koncepter i din egen organisation.

Kurset vil især have fokus på:

  • Kritisk refleksion: Kurset vil undersøge den nuværende lineære økonomiske model og de udfordringer, den skaber for det globale miljø og samfund.
  • Bæredygtighed og cirkulær økonomi: Du vil lære om praksis og teoretiske rammer for bæredygtighed og cirkulær økonomi, og hvordan disse koncepter kan anvendes i virkelige forretningssammenhænge.
  • Analyse af forretningsmodeller: Kurset fokuserer på at analysere bæredygtige og cirkulære forretningsmodeller og -praksisser og giver dig værktøjerne til at identificere og implementere disse modeller i din egen virksomhed.
  • Identifikation af muligheder: Du vil lære at identificere udfordringer og muligheder for bæredygtige forsyningskæder, cirkulær økonomi og cirkulære forretningsmodeller, som vil hjælpe dig med at skabe forandring i din organisation.

Pris

Prisen for dette enkeltfag er 6000 kr. 

CBS – HD
Solbjerg Plads 3
2000 Frederiksberg

CBS HD - for dig som vil mere

HD er et fleksibelt uddannelsesunivers, som giver dig et solidt fundament til at forstå og drive enhver virksomhed eller organisation. Du kan både læse HD hvis du har brug for at blive bedre til det, du allerede kan, eller hvis...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret