Personlig kommunikation og gennemslagskraft

AROS Kurser, i København (+1 lokationer)
Længde
2 dage
Pris
8.900 DKK ekskl. moms
Næste startdato
9 april, 2024 (+2 startdatoer)
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Længde
2 dage
Pris
8.900 DKK ekskl. moms
Næste startdato
9 april, 2024 (+2 startdatoer)
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Få mere information om kurset

Fremragende Kundekontakt

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt.

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Hvorfor vælge AROS Kurser?

Vi brænder for at give dig en reel opgradering af dit kompetenceniveau

Der er fokus på praktiske øvelser kombineret med solid faglig viden

Kurserne tilpasses dine forudsætninger og behov

Startdato

Vælg mellem 2 startdatoer

9 april, 2024

 • Holdundervisning
 • København

24 april, 2024

 • Holdundervisning
 • Århus

Kursusbeskrivelse

Kursus i personlig formidling og gennemslagskraft

Styrk din personlige kommunikation og gennemslagskraft med masser af feedback og øvelser. Læs mere om kurset her!

Om kurset

Dette kursus i personlig kommunikation og gennemslagskraft vil styrke din evne til effektivt at formidle budskaber på en overbevisende måde. Det er et praktisk orienteret kursus, hvor der lægges vægt på hands-on læring med masser af øvelser, træning og personlig feedback. Kurset er for dig, der vil have større gennemslagskraft i din daglige kommunikation, til møder eller større og mindre præsentationer, uanset om der skal bruges Power-Point eller ej.

Indhold og opgbygning af kurset

På dette kursus kommer du igennem 4 steps, der vil forbedre din personlige kommunikation og give dig større gennemslagskraft:

 1. Klarhed i budskabet: Til at starte med er fokus på at gøre dit budskab klart og præcist. Gennem praktiske øvelser og eksempler vil du lære vigtigheden af enkelhed og klarhed i kommunikation.
 2. Autentisk kommunikation: Fokus er på, at gå i dybden med, hvordan du kan være ærlig og autentisk i din kommunikation. Via øvelser vil du lære at udtrykke dig selv på en måde, der skaber en stærk forbindelse til dine modtagere
 3. Overbevisende budskabsformidling: Lær at blive en overbevisende taler. Der benyttes praksisbaserede øvelser for at fokusere på teknikker til at skabe stærke argumenter og engagere dine modtagere på et dybere niveau.
 4. Feedback og forbedring: Det unikke ved dette kursus er det konstante fokus på feedback. Efter hver øvelse vil du modtage konstruktiv feedback fra underviseren, hvilket giver dig mulighed for at forbedre dine færdigheder løbende.

Dit udbytte af kurset

Du guides naturligvis igennem den teoretiske del som retorik, et strø hjerneforskning, sociologi og storytelling, men der er selvfølgelig fokus på det praktiske. Ved kursets afslutning vil du ikke blot have en forståelse af, hvad personlig kommunikation er, men du vil også have afprøvet og finjusteret dine færdigheder gennem praktisk træning og feedback. Med andre ord:

 • Du får åbnet for et helt nyt råderum i din personlige formidling og kommunikation i kraft af din krop, hjerne og stemme. Når du lærer, hvor stort et potentiale der ligger i aktivt at bruge positur, tonus og ansigtsmimik i din daglige kommunikation, styrker du din karisma enormt.

 • Det er slut med at blive misforstået. Du lærer at bruge dig selv og din kommunikation til at udtrykke dig klart og tydeligt, så du aldrig mere skal sidde til et møde og undrende tænke: "Jamen, det er jo det, jeg lige har sagt?"

 • Når du lærer at spille på alle dine tangenter, bliver du ikke bare en bedre formidler og kommunikator; du bliver også mere selvsikker i dit arbejde, fordi du nu kan fokusere på det i stedet for at skulle bakse med at få andre til at forstå dig og dit budskab på den rigtige måde.

Hvem er din underviser?

Dya er en af Danmarks førende eksperter i personlig formidling og kommunikation. Hun har fingeren på pulsen inden for kommunikation og personlig power, så du altid får den nyeste viden og de skarpeste kompetencer med hjem fra kurset. Dya har mange års erfaring med at undervise i formidling, stemmetræning og gennemslagskraft i danske virksomheder, både for medarbejdere, ledere og topchefer.

Kursus i personlig formidling og gennemslagskraft

Målgruppe

Kurset er for dig, der er klar over, hvor meget værdi der ligger i at kunne kommunikere med overbevisning og gennemslagskraft. Du ved, at kommunikation og formidling går hånd i hånd med succes, men du har behov for træning og feedback for at gå hele vejen. Kurset er for alle medarbejdere i alle brancher.

Pris

Prisen for dette kursus er 8.900 kr. Prisen er eksklusive moms. Med i prisen får du bl.a. et e-kursus om god læring, undervisningsmateriale og fuld forplejning under kurset. Betaling 21 dage før kursusstart.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Personlig kommunikation og gennemslagskraft
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
AROS Kurser
Fredericiagade 15
1310 København K

Arbejdslivet er langt. Indimellem kræver det, at man tanker op, fornyer sig og nogle gange skifter spor. Aros Kurser styrker netop din personlige udvikling. Vi minder dig om alt det, du allerede kan – og giver dig næring til at...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret