Kursus
Ingen anmeldelser

Facilitering af involverende møder og workshops

Aros Business Academy, i København (+1 lokationer)
Længde
2 dage
Pris
8.900 DKK ekskl. moms
Næste startdato
28 august, 2023 (+4 startdatoer)
Uddannelsesform
Holdundervisning
Længde
2 dage
Pris
8.900 DKK ekskl. moms
Næste startdato
28 august, 2023 (+4 startdatoer)
Uddannelsesform
Holdundervisning
Få mere information om kurset

Facilitering af involverende møder og workshops

Facilitering af involverende møder og workshops

Kursus i facilitering af involverende møder og workshops 

AROS Business Academy holder kurser i facilitering af møder og workshops i både København og Aarhus, hvor du bliver klædt på til at have rollen som facilitator. 

Hvad lærer du på kurset i facilitering af møder og workshops?

 • Du lærer, hvordan du strukturerer og bevarer overblikket som facilitator ved møder og workshops, fordi du bliver indført i de helt grundlæggende faciliteringsprincipper

 • Du styrker din kommunikation og lærer, hvordan den bruges til at motivere og engagere større grupper af mennesker, så hvert møde giver mærkbare resultater
 • Du genopdager glæden ved længere møder, fordi du nu rent faktisk kan mærke, at I kommer nogen vegne med det, I laver

Facilitering er et af de hotte emner lige nu

I lang tid har det været en disciplin forbeholdt eksterne konsulenter, men nu er det også nået ud til de danske hjørnekontorer. Facilitering er ikke længere noget, man skal hente ind uden for virksomheden, men derimod en lederkompetence, som enhver god projektleder forstår at anerkende og benytte sig af.

At facilitere betyder at kunne effektivisere teams og projektgrupper på møder og workshops. En facilitator har øje for processen og hvordan denne afvikles på den bedst mulige måde. Det er med andre ord et supervigtigt ledelsesværktøj – og det er ikke altid helt nemt!

Bevar overblikket som facilitator

Som facilitator skal du forstå dig på, hvordan I som gruppe når mest effektivt i mål. Det er altså ikke indholdet du skal fokusere på (det overlader du til mødedeltagerne), men derimod selve processen med at strukturere mødet så der skabes interaktion mellem deltagerne og resultatet bliver så frugtbart som muligt. Det betyder, at du skal motivere og skabe gejst hos mødedeltagerne, og samtidigt bevare overblikket og tage initiativ til at nå de endelige konklusioner.

Kursus i facilitering af involverende møder og workshops

Hold projektet på rette kurs med facilitering

Derudover skal du kunne håndtere og integrere forskellige synspunkter og samtidig holde projektet på rette kurs. På vores kursus i facilitering lærer du, hvordan du kan strukturere et møde, der tager højde for netop disse faktorer, så du som facilitator kan generere mærkbare resultater.

Det kan din virksomhed se frem til

 • Øget engagement og bedre resultater fordi der skabes bedre løsninger og fremdrift på møderne.

 • Arbejdspladsen får en dygtig medarbejder med kendskab til facilitering, der har overblikket og metoderne til at få det maksimale udbytte ud af møderne.

 • Arbejdsmiljøet forbedres markant, da møderne nu er designet til at involvere og udnytte alles input på en inkluderende måde. Facilitering giver nemlig plads til at skabe resultater i fællesskab.

Anvend din viden om facilitering i din virksomhed direkte efter kurset

Facilitering handler om processen frem for indholdet. Derfor fokuserer vores kursus på, hvordan et møde skal designes og struktureres, således at det resulterer i øget motivation, og giver et konkret udbytte i form af ændring i mindset og handlinger.

Få din egen mødeskitse

Kurset er sammensat af korte oplæg, refleksion og ikke mindst afprøvning i praksis særligt tilpasset deltagernes situation, således at den nye viden er klar til at blive anvendt direkte i hverdagen efter kurset. Du vil desuden gå fra kurset med din egen designede mødeskitse, som kan udgøre grundstrukturen til facilitering af fremtidige møder.

Kontakt AROS Business Academy allerede i dag!

Startdato

Vælg mellem 4 startdatoer

28 august, 2023

 • Holdundervisning
 • København

30 august, 2023

 • Holdundervisning
 • Århus

15 november, 2023

 • Holdundervisning
 • Århus

20 november, 2023

 • Holdundervisning
 • København

Underviser

Terne er strategisk designer og specialist i facilitering af co-creation workshops med samarbejde og idéudveksling i fokus. Terne har en master fra Danmarks Designskole, og har 8 års erfaring med at designe og facilitere involverende møder og workshops for danske og internationale virksomheder, samt en baggrund som ekstern lektor på RUC og konsulent på KEA. I dag arbejder hun professionelt med facilitering af workshops og møder i sit eget firma.

Terne er en struktureret og positiv underviser, der vægter samarbejde, gruppedynamik, kreativitet og erfaringsudveksling højt på sine kurser.

Jeg vil gerne kontaktes af den kursusansvarlige - uforpligtende

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Facilitering af involverende møder og workshops
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser
Aros Business Academy
Fredericiagade 15
1310 København K

Vores passion er at skabe reel forandring for dig!

Vælg at tage en uddannelse eller et kursus hos Aros Business Academy og vær sikker på én ting: Vi brænder for at optimere betingelserne for, at du oplever en reel forandring af dit kompetenceniveau. Til glæde for dig. For din...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret