Varmt arbejde - Gnist og Tag | Firmakursus

Arbejdsmiljøgruppen, Landsdækkende
Længde
2 dage
Næste startdato
Kontakt for opstart Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Firmakursus
Længde
2 dage
Næste startdato
Kontakt for opstart Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Firmakursus
Få mere information om kurset

Hvorfor vælge Arbejdsmiljøgruppen?

Vi løser dine arbejdsmiljøproblemer i dialog

Vi er certificeret af EVA og Arbejdstilsynet

Vi er eksperter i arbejdsmiljølovgivningen

Startdato

1 tilgængelig startdato

Kontakt for opstart

  • Firmakursus
  • Danmark

Kursusform & Længde

Kurset er en kombination af teori og praktik. Du får praktiske værktøjer, kendskab til lovgivningen og viden om brand, skader, trykflasker, håndslukningsudstyr.

Kurserne er 2 sammenhængende dage, så du kan deltage i både varmt arbejde - gnist og varmt arbejde - tag uden at skulle vente unødigt mellem to kursusdatoer.

Kurset varighed: 14,5 time (2-dagskursus)

Kursusbeskrivelse

Bliv certificeret til varmt arbejde - Gnist og Tag | Firmakursus - Minimum 10 personer

OBS: Dette kursus udbydes kun som firmakursus.

Beskæftiger du dig med varmt arbejde, dvs. arbejde hvor der er flammer, gnister og brandfarlig opvarmning? Så er der faktisk krav til, at du har et certifikat.

Arbejdsmiljøgruppen er certificeret til at udbyde uddannelsen i varmt arbejde. Du kan tage uddannelsen som et åbent kursus. Vi kan også tilbyde at lave et kursus ude på byggepladsen eller på laboratoriet eller i jeres ejendom, hvis du er ejendomsfunktionær.

Indhold af uddannelsen

På kurset får du indsigt i, hvordan du undgår brand ved varmt arbejde og hvordan du beskytter dig selv og andre medarbejdere

Du lærer gode sikre rutiner, og hvilke brandrisici, der kan opstå.

Kurset er en kombination af teori og praktik. Du får praktiske værktøjer, kendskab til lovgivningen og viden om brand, skader, trykflasker, håndslukningsudstyr.

Hvad er varmt arbejde?

Med varmt arbejde menes svejsning, tagdækning, vinkelslibning, opvarmning, lodning, tørring, ukrudtsbrænding og andet arbejde, hvor du opererer med varmeudviklende værktøjer i forbindelse med maskinmontage, om- og tilbygninger, moderniseringer, vedligeholdelsesarbejder, reparationsarbejder osv.

Varmt arbejde omfatter alt arbejde, hvor der er risiko for at antænde bygningsdele og lignende, eller ved arbejde med værktøjer, der udvikler varme og hvor der er en risiko for ildspåsættelse.

Nye krav fra forsikringsselskaberne

Forsikringsselskaberne stiller krav om uddannelse til alle der udfører varmt arbejde. Opfylder I ikke kravene ved beskæftigelse med varmt arbejde, har i en særlig selvrisiko på 100.000 kr. Det kan derfor nemt blive en dyr fornøjelse at glemme at sætte sig ind i reglerne.

Kursets instruktører

Vores instruktører er godkendt af Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut: DBI.  Der udstedes et certifikat, der er godkendt af DBI og som er anerkendt af forsikringsselskaberne. Certifikatet er gyldigt i Danmark, Sverige, Norge og Finland, hvor dette kursus er påkrævet for at udføre varmt arbejde. Kurset følger ligeledes CFPA Europe’s uddannelsesprogram og CFPA Guideline nr. 12.

Firmakurser 

Arbejdsmiljøgruppen kan tilrettelægge et fleksibelt forløb. Vi tager efter aftale ud på virksomheder og byggepladser og afholder kurserne der. Vi har også åbne kurser hvor alle kan tilmelde sig.

Målgruppe

Kurset i varmt arbejde er relevant for dig, hvis arbejde indeholder flammer, gnister og brandfarlig opvarmning.

Eksamen og diplom

Når du har afsluttet og bestået eksamen, får du et DBI certifikat.

Pris

Tilpasset pris - kommer an på antal af kursister fra firmaet.

OBS: Minimum 10 personer.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Varmt arbejde - Gnist og Tag | Firmakursus
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Arbejdsmiljøgruppen
Havnevej 1
4000 Roskilde

Arbejdsmiljøgruppen udbyder en bred vifte arbejdsmiljøkurser i hele landet samt via e-learning. Vi møder virksomhederne, hvor de er og lægger vægt på at fremstå som en troværdig, anerkendende og fagligt kvalificeret partner. Vores kunder er et meget bredt udsnit af offentlige og...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret