vSphere kurser

Sæt dig ind i VMware Infrastrukturen

vSphere er VMwares cloud computing virtualiseringsplatform. Se listen nedenfor, hvor du kan finde præcis det kursus, du leder efter. 
Viser 1-3 af 3
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-3 af 3

vSphere

VMware teknologier er verdens mest udbredte virtualiserings-software og var de første til at virtualisere Intels x86 CPU arkitektur.

På et kursus i vSphere vil du typisk bliver undervist i følgende:

  • Opsætning og installationen af vSphere
  • vSphere opsætning i Cloud-infrastrukturen 
  • vSpheres samarbejde med computerens komponenter
  • og meget mere!

Tre gode grunde til at bruge VMware

  • Aktivér forbedret ydeevne, skalerbarhed og sikkerhed, der strlkker sig fra dit eget datacenter helt til store offentlige cloud serviceser, der har fuld integrerede Software Defined Data Center (SDDC).
  • Det vil beskytte dine intellektuelle IP rettigheder samt din kundedata med internt, meget granulært og policy-driven sikkerhed, der er indbygget i applikationen.
  • Det vil omforme IT og reducere jeres omkostningerne med Workspace ONE, en samlet digital arbejdspladsplatform, der sikkert leverer enhver app, til en hvilken som helst device, på tværs af cloud, til hvilken som helst case.

På denne side finder du både kurser til dig, der ikke har prøvet at arbejde med vSphere før, dig der er øvet i programmet og dig der gerne vil holdes opdateret på hvad der er nyt i programmet. Kurserne henvender sig dog mest til dig, der allerede arbejder i IT-branchen og har en grundlæggende erfaring med programmering, og andre it-programmer. Kurserne henvender sig til systemadministratorer, systemingeniører og operatører, der er ansvarlige for ESX/ESXi Server og vCenter.

Scroll ned på siden og find det kursus der passer dig bedst. 

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen