Filtrer efter
Sprog
Uddannelsestype
Svendborg
Uddannelsesform
Vis alle filtre
Viser 1-20 af 33
1
2
Annoncer

Flere kategorier indenfor

Andre steder

Sprog

Styrk dine kompetencer med et nyt sprog

At lære et nyt sprog er sundt, sjovt og udfordrende. 

Her på siden finder du sprog kursuser, der henvender sig til dig der er begynder, øvet og gerne vil lære et sprog du kender, fra en ny vinkel. 

Lær et nyt sprog

Her på siden finder du et udvalg af kurser, til dig der gerne vil blive bedre til, eller lære, et nyt sprog. Måske du vil imponere på din næste ferie? Måske du har en drøm om at flytte til udlandet? Det kan også være at du føler det er tid til at lære et nyt sprog. Uanset hvad vil du her kunne finde et kursus der hjælper dig på vej.

Bliv bedre til et sprog du allerede kender

Det kan være, at du havde spansk eller tysk i gymnasiet, men gerne vil lære mere. Måske du gerne vil blive bedre til engelsk, eller måske du mestrer det mundtlige aspekt af et sprog, men gerne vil blive bedre skriftligt. Alt dette kan du få hjælp til på denne side. 

Lær et nyt aspekt af et sprog

Du er måske allerede ret god til et sprog, men har udfordringer når der skal tales teknisk. Du begår dig udmærket på engelsk, men vil gerne være bedre til termer i forretnings verdenen. Så kan du her på siden finde et kursus, der beskæftiger sig med forskellige områder af sprog, og forskellige forbindelser sproget bruges i. 

Søg og sammenlign de forskellige uddannelser her på finduddannelse, og find det perfekte match til dig.