Søgningen gav ingen resultater. Venligst prøv en Ny søgning

Bliv Prince2 certificeret i Odense, og bliv en endnu skarpere projektleder

PRINCE2 er en forkortelse for Projects in Controlled Environments version 2, og er oprindeligt udviklet som projektstyringsredskab til den offentlige sektor i England. Det er dog siden blevet udviklet, og PRINCE2 fungerer i dag til alle typer virksomheder. Nu handler det mere om, hvem du er som projektleder, størrelsen på virksomheden, og hvorvidt der i forvejen er en projektmodel.

Hvad er Prince2?

Sidder du som ny projektleder, arbejder du i en virksomhed uden projektmodeller eller måske i nyopstartet virksomhed, så kan et kursus i projektledelse være en rigtig god ide. PRINCE2 er blevet en af de mest populære projektlederuddannelser i Danmark, og er både velkendt og anerkendt nationalt og internationalt, da den anvendes i mange virksomheder. Ved at blive certificeret i Prince2 opnår du viden og projektstyringsværktøjer, som du kan tage direkte med hjem og bruge i din hverdag.

PRINCE2 er ikke blot en certificering du kan bruge i dit nuværende job, men er noget du kan tage med dig videre, da certificeringen er kompetencegivende både personligt og professionelt. PRINCE2 fungerer rigtig godt, da du finder masser af modeller du kan finde støtte i, og få din hver dag til at fungere praktisk. På den måde kan modellerne og værktøjerne være med til at give noget overskud, så du rent faktisk kan være projektleder.

Prince2 uddannelsen i Odense

PRINCE2 findes både som Foundation og Practitioner, og begge typer kursus finder du i Odense. Foundation er den grundlæggende del af PRINCE2, hvor du lærer modellerne og værktøjerne kende helt fra bunden. På Practitioner tager du næste skrift, og du får en dybere forståelse af samspillet mellem de forskellige elementer i PRINCE2. For at tage Practitioner skal Foundation være bestået.

PÅ ET PRINCE2 KURSUS I ODENSE LÆRER DU BLANDT ANDET:

  • Grundig indføring i PRINCE2 som metode
  • Værktøjer du kan bruge som projektleder
  • Temaer som: organisation, risiko, kvalitet, fremdrift, planlægning mv.

I Odense har du mulighed for både at tage PRINCE2 Foundation og Practitioner. Du finder forskellige typer af åbne kurser, hvor du blot tilmelder dig, alt efter hvornår det passer dig. Du kan også tage særlige intensive kurser, så du hurtigere kommer igennem kurset.

Du har også mulighed for at tage kurset som e-learning, hvor du følger undervisningen fra arbejdet eller hjemmefra. Dette giver dig samme høje faglighed, men langt højere fleksibilitet.

Du kan se et udvalg af fjernundervisningskurser her.

PRINCE2 certifikatet har ikke en udløbsdato, men du er dog kun registreret i 5 år.

Hvorfor skal du tage en Prince2 certificering i Odense?

En PRINCE 2 certificering kan give rigtig god mening, hvis du mangler viden og værktøjer som projektleder i en virksomhed, der ikke i forvejen sidder med modeller. Inden du begiver dig ud i Prince2, er det dog værd at overveje hvilken type projektleder du er, hvad det er, du har brug for at lære, hvilket firma du sidder i, og hvordan du regner med at din fremtid kommer til at se ud.

Der findes nemlig mange forskellige typer af projektledercertificeringer, og hvilken en der er den helt rigtige afhænger af flere ting. I Prince2 lærer du en helt specifik metode, med specifikke modeller og faser. Noget der fungere rigtig godt, hvis du er ny projektleder, eller ikke i forvejen arbejder med nogle projektstyringsværktøjer. Er du i tvivl om Prince2 certificeringen er den rigtige for dig, kan du læse mere om de andre typer af certificeringer, og hvad forskellen på dem er.

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen