Viser 1-1 af 1
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-1 af 1

Bliv certificeret i PRINCE2 i Aalborg

En certificering i projektledelse kan være med til at give dig kompetencer, som for dig der er ny i faget mangler, og dig som har været der i længere tid, måske har brug for at kunne bevise på et stykke papir – eller du måske har brug for et brush-up. Lige meget hvad, har du mulighed for at finde det rigtige Prince2 kursus for dig, i Aalborg.

Prince2

Hvad kan en Prince2 certificering?

Prince2 er en forkortelse for Projects in Controlled Environments version 2, og er oprindeligt udviklet som projektstyringsredskab til den offentlige sektor i England. Det har dog ingen betydning i dag, hvor den kan skaleres til at passe på alle typer virksomhed.

En Prince2 certificering giver rigtig god mening for dig, som er ny projektleder, eller ikke i forvejen sidder med projektstyringsværktøjer og processer. Prince2 handler nemlig om udenadslære, og hvordan du bruger Prince2’s projektmodeller og faser. Kurset er god til at give et indblik i, og en måde hvorpå, du som projektleder, praktisk kan få projektet til at lykkes. Samtidig med, finder du modeller i Prince2, som du kan støtte dig til, når du sidder med større projekter.

Skal du tage en Prince2 certificering?

En Prince2 certificering giver rigtig god mening, hvis du sidder som ny projektleder, i en nyopstartet virksomhed eller en mindre virksomhed som ikke har egne projektstyringsværktøjer. Inden du begiver dig ud i Prince2, er det dog værd at overveje hvilken type projektleder du er, hvad det er, du har brug for at lære, hvilket firma du sidder i, og hvordan du regner med at din fremtid kommer til at se ud.

Der findes nemlig mange forskellige typer af projektledercertificeringer, og hvilken en der er den helt rigtige afhænger af flere ting. I Prince2 lærer du en helt specifik metode, med specifikke modeller og faser. Noget der fungere rigtig godt, hvis du er ny projektleder, eller ikke i forvejen arbejder med nogle projektstyringsværktøjer. Er du i tvivl om Prince2 certificeringen er den rigtige for dig, kan du læse mere om de andre typer af certificeringer, og hvad forskellen på dem er. 

Dine muligheder for en Prince2 certificering i Aalborg

Prince2 certificeringen findes både som Foundation og Practitioner – og begge typer kursus finder du i Aalborg. Foundation er den grundlæggende del af Prince2, hvor du lærer modellerne at kende. Practitioner er næste skrift, som giver en dybere forståelse af samspillet mellem elementerne i Prince2. Du kan frit vælge at tage Practitioner kurser i forlængelse af Foundation kurset.

På et Prince2 kursus i Aalborg lærer du blandt andet:

  • Grundig indføring i PRINCE2 som metode

  • Værktøjer du kan bruge som projektleder

  • Temaer som: organisation, risiko, kvalitet, fremdrift, planlægning mv.

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen