Søgningen gav ingen resultater. Venligst prøv en Ny søgning

Få stærke MS Office kompetencer med et kursus i Esbjerg

Med et Office kursus opnår du stærke kompetencer inden for de værktøjer som MS Office-pakken kan give. Du får et indblik i de enkelte programmer, både hvordan de virker hver især, og hvis du vælger et kursus med fokus på hele MS Office, får du også indblik i, hvordan man kan arbejde med dem i et sammenspil.

MS Office

Hvad er Microsoft Office?

MS Office er en række programmer, som er udviklet af Microsoft i 1988. I den første Office-pakke fandt man Word, Excel og Powerpoint. I dag er der kommet langt flere programmer til verden, ligesom at programmer som Word har udviklet sig, og i dag indeholder en stavekontrol. Udover de tre hovedprogrammer, finder du også Access, Outlook, OneNote, Publisher, Business, Project og Visio.

Office-pakken er et af de mest kendte programmer i verden,  og i 2012 var der angiveligt mere end én millard mennesker, som havde Office.

Office har udviklet sig til at indeholde mange forskellige versioner, som er målrettet forskellige end-users. Den originale er desktop versionen, som både er tilgængelig på Windows og MAC computere. Du finder også Office Mobile, som er udviklet til mobiltelefoner, ligesom at du kan finde Office Online, en webbaseret version af Office apps’ene. Disse er en del af din Microsoft konto.

Mulighederne for et MS Office kursus i Esbjerg

Du kan finde MS Office kurser i Esbjerg, både fysisk eller online. Derfor er det også muligt, at finde et kursus der passer lige præcis, til det du mangler viden og kompetencer inden for.

Du kan både vælge at tage et kursus i hele Office-pakken, og på den måde opnå en god indsigt i, hvad det er Office programmerne kan hver især, men også i samarbejde. Du kan også vælge at tage et kursus i fx Excel og få en indgående viden i, og en masse værktøjer til at arbejde kun med dette program. Dette kan anbefales, hvis du har specifikt brug for viden om ét program – og derfor også gerne vil mere i dybden med din viden.

Du kan både finde kurser som er åbne for alle, hvor du bare melder dig til. Firmakurser, hvor hele virksomheden kan komme på kursus sammen, og kurset bliver skræddersyet til netop jeres behov. Eller du kan tage kurset online, og dermed opnå langt højere fleksibilitet.

Hvem bør tage et MS Office kursus i Esbjerg?

Du bør tage et kursus i MS Office, hvis du ønsker at gøre din arbejdsdag lettere, og få et indblik i dine mange muligheder i programmet. Du sparer tid, når du lærer programmerne så indgående, som du kan bruge andre ting, på din arbejdsplads.

Du finder ofte ikke nogle krav for at deltage på MS Office kurserne. Hold dog øje med, om kurset er rettet mod helt nybegyndere, eller de mere avancerede. Hvis du er i tvivl om, hvor du selv ligger, i forhold til erfaring, så tag kontakt til kursusvirksomheden, de kan helt sikkert hjælpe dig til at tage det rigtige valg.

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen