Viser 1-3 af 3
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-3 af 3

Derfor skal du tage et kursus INSTA 800

INSTA 800 er en nordisk standard for kvalitetssikring af rengøring. Certificeringen bruges som en måde at måle kvaliteten af rengøring. Det er den samme målestok, der bliver brugt uafhængigt af hvilken metode, midler eller systemer, der bliver anvendt eller hvor der bliver gjort rent. 

Hele humlen med INSTA 800 certificeringen er at lette kommunikationen mellem alle parter. INSTA 800 anvendes altså som en form for fælles sprog for rengøringspersonale og -leverandører, kunder og faglige organisationer. 

Der er altså fordele ved at lade sig certificere i INSTA 800; både for rengøringsfirmaet, medarbejderen og kunden. Læs med herunder: 

Fordele for rengøringsfirmaer med en INSTA 800 certificering:

Når et rengøringsfirma lader sig certificere inden for INSTA 800 leder det bestemt til fornyet konkurrenceevne, fordi certificeringen uden tvivl vidner om kvalitet og ordentlighed. Ydermere letter det også alle processerne, når en rengøringsvirksomhed får en INSTA 800 certificering. 

Fordele for medarbejderen, der får en certificering i INSTA 800:

En INSTA 800 certificering giver medarbejderen en klar oversigt over hvilke forventninger denne skal kunne leve op til. Certificeringen letter ydermere kommunikationen med både kunden og arbejdsgiveren, mens medarbejderen også tilbydes efteruddannelse indenfor INSTA 800. 

Fordele for kunden ved en certificering i INSTA 800:

Når man får gjort rent af en leverandør, der er certificeret i INSTA 800, bliver man tilbudt rengøring, der lever op til nogle helt faste standarder. Det betyder, at man kan forvente af en vis kvalitet. Som kunde kan man endvidere beskrive den rengøringskvalitet man ønsker baseret på en bestemt lokaltype, mens man er sikret, at man får leveret den aftalte rengøringskvalitet. 

Sagt anderledes, så er der fordele for hele branchen. Det fælles sprog betyder nemlig, at der bliver talt et fælles sprog med en række definitioner, normer og krav, så man kan samarbejde om rengøringskvaliteten. 

Hvor benyttes INSTA 800 certificeringen?

Rengøring af en vis kvalitet er altafgørende på ved en række offentlige instanser, hvorfor INSTA 800 certificering anvendes i kontorbygninger, daginstitutioner, skoler, indkøbscentre, butikslokaler, produktionslokaler, skibe, busser, toge, fly, hoteller og serveringssteder. INSTA 800 er en agil standard og kan tilpasses de fleste områder.  

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen