Vis finduddannelse.dk som: Mobile
Viser 1-9 af 9
 

Tag på Green Belt kursus og lær at styre Six Sigma-projekter

Ønsker du at supplere dine Six Sigma færdigheder og få en Green Belt cerficering? Green Belt uddannelsen er en internationalt anerkendt kvalifikation - og du får et bevis for dine kvalifikationer.

Green Belt træning kan resultere i betydelige besparelser for din virksomhed. Med en Green Belt certificering lærer du at forbedre processer - og gør derigennem arbejdsgange mere effektive. 

Green Belts (grønne bælter) er en del af Lean Six Sigma teamet. Six Sigma er et kvalitetsledelsesværktøj. Et sæt af metoder med en tilhørende praksis, der stræber efter at forbedre processer systematisk.

Tag et Green Belt kursus

Green Belt træning

Certificeringen vil lede dig gennem det centrale Green Belt pensum, der omfatter Six Sigma værktøjer og metoder, og du lærer at anvende disse.

For at kunne få et Green Belt certifikat, skal et Six Sigma projekt udføres tilfredsstillende. Green Belts kan senere vælge at fortsætte uddannelse for Black Belts.

Her kan du desuden læse om white beltsyellow belts og master black belts

Hvor kan jeg tage et Green Belt kursus? 

Du kan tage et Green Belt kursus hos private kursusudbydere rundt om i Danmark. 

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Filtrér listen og vælg det rette kursus


Send en henvendelse


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen

Kundecase
Mark, logistik konsulent

“Introduktionen til Minitab har givet en forsmag på hvad der findes af muligheder for at anvende statistik til løsning af komplekse problemstilling. Her ser jeg dog at det kræver stor erfaring at kunne finde de(t) rette statiske analyser til en given problemstilling – det kan ikke læres på et kursus, men kun gennem intensiv anvendelse af Six Sigma.”

Læs mere
Philip Venzel, Specialist in Mec...

Kurset 'Datadrevet ledelse' giver anledning til mange gode diskussioner som relaterer sig til "vores" hverdag. 

Kundeudtalelser
Søren, kvalitetsekspert

“Jeg ser en klar fordel i at have lært om DMAIC modellen. Herunder bla. FMEA, Pareto, hypotesetest, proces kapabilitet samt hvordan arbejdsmetoder, og disponering af tid virker. Har måske lært både stærke og svage sider ved min egen forståelse og at analysere på data er måske der jeg har den største udfordring. Ser dog frem til at skulle afprøve teorier.”

Læs mere
Majbritt Peitersen, Process Tech...

"Alt i alt et rigtig godt kursus. Godt indhold. Det var lige, hvad vi havde brug for hos CP Kelco."

Kundeudtalelser