Viser 1-2 af 2
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-2 af 2

Blockchain – en internetrevolution

Blockchain er i disse år på manges læber, men hvad er det lige præcis det er, og hvordan kan du bruge det i dit arbejde? Med et blockchainkursus får du indblik i en databaseteknologi der har potentiale til revolutionere brugen af internettet.

Teknologien bag Blockchain blev opfundet i 2008, og i starten blev det brugt til Bitcoin og andre krypto-valuta, men i dag kan teknologien bruges meget mere; som fx seksuel samtykke, og nu også beskyttelse af uddannelsesdiplomer. Blockchain kan nemlig skabe en sikker proces på internettet, der ellers normalt er meget usikker. Læs med her.

Hvad er Blockchain?

Hvad betyder Blockchain egentlig? Blockchain er en voksende registrering af nye transaktioner (det kan være alt fra krypto-valuta og medicinsk data til stemmeregistrering), kaldet blokke, der er forbundet med kryptografi. Når hver blok (block) er afsluttet, bliver de tilføjet til en kæde (chain) af andre blokke, altså: Blockchain.

Blokkene er læsbare for alle, og informationen er decentraliseret, hvilket betyder at dataen ikke er afhængig af én computer eller server for at fungere, og kan derfor heller ikke hackes. En transaktion er derfor synlig for alle, men det er ikke muligt at kopiere dataen, og dataen kan heller ikke modificeres.

Blockchain kursus

Med et Blockchain kursus lærer du grundlæggende om Blockchain framework og udforsker Blockchain konceptet, historien bag og dens anvendelighed. Som sagt ligger der rigtige mange muligheder i teknologien, og med et Blockchain kursus får du et indblik i hvad der bl.a. forventes af teknologien der fuldstændigt kan ændret internettet.

Med et Blockchain kursus kan du fx lære om implementeringen af sikkerhed i Blockchain arkitektur, og hvordan Blockchain anvendes i forbindelse med forskellige applikationer. Du kan også lære om udvikling af Blockchain, og hvordan du selv skaber en Blockchain.

På Blockchain kursus kan du også få en introduktion til digitale valuta som Bitcoin, og de transaktionsprocesser – herunder både fordele og ulemper, der ved Bitcoin mining.

Mere om Blockchain

Et Blockchain kursus henvender sig primært til personer der ønsker at forstå Blockchain teknologien og dens anvendelighed. Derudover vil Bitcoin ofte også være en del af den viden du opnår om Blockchain.

Du kan finde kurser af forskellige art og længde, alt efter hvor meget tid du vil bruge på det. Forvent dog at en introducerende kursus til Blockchain teknologien minimum tager 10 timer.

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen