AMU-kurser i Hillerød

Find din arbejdsmarkedsuddannelse her. Her finder du en oversigt over AMU-kurser i Hillerød. Hillerød den oplagte by at tage et AMU-forløb indden for transportbranchen, hvad enten du ønsker et kørekort til bus eller lastbil.
Filtrer efter
Kategori
AMU - Arbejdsmarkedsuddannelser
Hillerød
Uddannelsesform
Vis alle filtre
Viser 1-20 af 56
1
2
3
Annoncer

Populære kategorier

Andre steder

Hvad er et AMU-kursus - og er det interessant for mig?

AMU-kurser er den populære forkortelse for arbejdsmarkedsuddannelser. Alle uddannelserne er rettet mod enten ufaglærte eller faglærte og består af kortere kursusforløb, som både kan tages enkeltvis eller i forlængelse af hinanden. De er derfor rette lette at passe ind selvom du er i arbejde, og du kan både tage det på fuldtid eller deltid. 

AMU-kurser retter sig mod erhvervslivet, idet de dækker de behov der måtte være for medarbejderes udvikling af kompetencer og kvalifikationer. Alle kurserne er kompetencegivende, og du får et uddannelsesbevis for hver af de AMU-kurser du gennemfører. Nogle af AMU-kurserne giver tilmed merit, som du kan overføre til erhvervsuddannelserne. 

Lyder det som noget for dig? Og vil du gerne tage et AMU-kursus i Hillerød, så tag et kig på oversigten herover og find det AMU-forløb, der passer dig.