AMU-kurser i Hillerød

Find din arbejdsmarkedsuddannelse her

Her finder du en oversigt over AMU-kurser i Hillerød. Hillerød den oplagte by at tage et AMU-forløb indden for transportbranchen, hvad enten du ønsker et kørekort til bus eller lastbil.
Viser 1-20 af 58
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 58
1
2
3

Hvad er et AMU-kursus - og er det interessant for mig?

AMU-kurser er den populære forkortelse for arbejdsmarkedsuddannelser. Alle uddannelserne er rettet mod enten ufaglærte eller faglærte og består af kortere kursusforløb, som både kan tages enkeltvis eller i forlængelse af hinanden. De er derfor rette lette at passe ind selvom du er i arbejde, og du kan både tage det på fuldtid eller deltid. 

AMU-kurser retter sig mod erhvervslivet, idet de dækker de behov der måtte være for medarbejderes udvikling af kompetencer og kvalifikationer. Alle kurserne er kompetencegivende, og du får et uddannelsesbevis for hver af de AMU-kurser du gennemfører. Nogle af AMU-kurserne giver tilmed merit, som du kan overføre til erhvervsuddannelserne. 

Lyder det som noget for dig? Og vil du gerne tage et AMU-kursus i Hillerød, så tag et kig på oversigten herover og find det AMU-forløb, der passer dig. 

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen