Konferencer & Events: Tech og IT
14 mar 2023

Konferencer & Events: Tech og IT

Teknologien bliver ved med at tage tigerspring, og digitaliseringen er en realitet i alle brancher. Hvad end du er hardcore softwareudvikler eller blot interesserer dig for nye trends og udviklinger inden for tech, så kan du finde en konference, der passer lige netop dig. 

Herunder finder du de største konferencer inden for branchen. Klik på dem, du finder interessant og bliv klogere på konferencens indhold, pris og lokation. 

Maj

Computerworld Summit

Computerworld Summit 2023 er tætpakket it-inspiration til alle der ved, at mellem ordinær og ekstraordinær først og fremmest handler om at forstå, vælge og bruge teknologien rigtigt. På dagen kan du vælge mellem alle dagens indlæg og netværke med 300 andre ligesindede it-professionelle deltagere.

September

Tech BBQ

Få de nyeste indsigter inden for start-up-verdenen.

Senest opdateret: 14 mar 2023

Du er måske også interesseret i:

Sidst opdateret 23-01-2023

Er din kollega en robot?

Så må du tage dine forholdsregler, for selvom din kollega nok er teknologisk avanceret, så kommer den ikke uden risici. Læs med her og se om et kursus i kollaborativ robotteknologi er noget for dig. 

Læs mere
Sidst opdateret 03-08-2020

Styrk dine projekter med Enterprise Arkitektur og TOGAF

Har du nogensinde overvejet, hvordan større projekter, ikke bare bliver planlagt, men også udført?

Læs mere
Sidst opdateret 29-07-2020

Kunstig intelligens i virksomhederne

Kunstig intelligens spås til at blive den mest samfundsændrende teknologi i det 21. århundrede, men hvordan bruges AI egentlig i praksis?

Læs mere
Sidst opdateret 06-03-2023

Kanban den alternative (og humane) vej til agilitet

Er du en af dem, der gerne vil arbejde agilt, men er i tvivl om, hvilken vej du skal vælge, så tag et grundigt kig på Kanban. Det er den alternative (og humane) vej til organisatorisk agilitet.

Læs mere