Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Hvad siger tidligere kursister om Kognitiv psykoterapeutuddannelse?

Gennemsnit 4,6

Baseret på 17 evalueringer

Liselotte
(5)
Det har været 4 fantastisk år, med utrolig inspirerende og meget faglige dygtige undervisere. 4 år fyldt med viden, praktiske øvelser, introduktion til andre retninger, specialist oplæg, gæsteforelæser, varme og omsorg og meget meget mere. Bare 4 fantastiske år. Jeg ser frem til at fortsætte med kurser og udd. Hos wattar.
Sherin Khankan
(5)
Kognitiv terapi har lagt det metodiske fundament for Exitcirklen- Nej til psykisk vold. En NGO jeg startede for 4 år siden sideløbende med uddannelsen i Kognitiv terapi. Uddannelsen i Kognitiv terapi har givet mig solide redskaber og værktøjer, som har skabt konkret forandring for de mennesker jeg har haft og fortsat har i gruppeforløb. Uddan...
Vis alt
Maibritt guhle
(4)
Igennem de 4 år jeg har gået på uddannelsen, er jeg blevet udfordret personligt og fagligt. Jeg har fået et bredt kendskab til de kognitiv metoder, som jeg har erfaret virker. Jeg har mødt mange inspirerende mennesker, både meddeltagere og lærere.
Per Valter
(5)
Jeg kan bare sige det ganske kort.! Uddannelsen i den Kognitive Teori og Metode hos Wattar - Gruppen har virkelig ændret mit liv til det bedre.
Louise
(5)
Yderst kompetente undervisere og et højt fagligt niveau i professionelle og trygge rammer midt i København.
Helle Kristiansen
(5)
En faglig og personlig rejse , som har medvirket til jeg har sat mig selv fri og blevet en dygtig terapeut
Anders
(4)
Jeg har været meget meget glad for at tage Wattar Gruppens kognitive psykoterapeut-uddannelse. Uddannelsen er karakteriseret ved særdeles kompetente og engagerede undervisere og et spændende undervisningsprogram med faglig tyngde, som bibringer de studerende solide teoretiske og praktiske kompetencer. Kan varmt anbefale uddannelsen!!
Kristine
(5)
Fantastisk rejse både fagligt, personligt og privat. Gode undervisere og godt fagligt niveau.
Conny
(4)
Super uddannelse, meget selvudviklende 😊
Nikolaj schierning
(5)
Min faglighed, og færdigheder er steget markant ved denne uddannelse. Uddannelsens indhold og intensitet er af meget højt niveau, og har i den grad klædt mig på til mit fremadrettet virke som terapeut.
Mette
(4)
Den kognitive tilgang kan anbefales.
Kristin
(4)
Anvendelig uddannelse i mit arbejde.
Kw
(4)
Gode kompetente undervisere
René Thustrup-Olsen
(5)
Efter jeg havde gennemført den et-årige uddannelse i kognitiv terapi, var jeg ikke i tvivl om at jeg skulle fortsætte med den tre-årige overbygning. Uddannelsen foregik på et højt fagligt niveau, med kompetente og fagligt dygtige undervisere. Jeg er blevet klædt rigtig godt på til at arbejde kognitivt både i min private praksis, og i mit daglige...
Vis alt
Helene
(5)
Den kognitive tilgang kan anbefales.
SMH
(4)
Kompetente undervisere som forstår at udvikle både fagligt og personligt
Christian Gadegaard
(5)
Dygtige og kompetente undervisere