Vinduespudser

Længde
Du bestemmer
Næste startdato
Kontakt for information Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid/deltid
Uddannelsesform
Holdundervisning
Længde
Du bestemmer
Næste startdato
Kontakt for information Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid/deltid
Uddannelsesform
Holdundervisning

Startdato

1 tilgængelig startdato

Kontakt for information

  • Holdundervisning
  • Husum

Kursusbeskrivelse

Vinduespudser

Vinduespudsning er lige så let som at spille fodbold; nogle er blot bedre trænede, har det rigtige team i ryggen og tjener mere end andre. Vinduespudserskolen sikrer at din abonnementsforretning når sine mål. Vi er her for at hjælpe dig med at nå dit fulde potentiale.

Vores team har udviklet metoder og teknikker siden 2012 som ikke mindst har gjort, at vi er 194,4% så hurtige som den forhenværende danmarksmester. Vi har bygget firmaer, stået for opkvalificering og vækststrategier i landets større firmaer. Alle metoder, teknikker og strategier er fluekneppet og testet til punkt og prikke og er de absolut mest effektive. Find en person som er mere effektiv på vinduer og få alle penge retur - det findes nemlig ikke. Du får det hele med og du kommer også til at køre minimum 600 kr. / timen. Når du lægger vores erfaring sammen med de erfaringer som vi også har fået fra firmaer vi har hjulpet, så har vi flere hundrede års erfaring, så det eneste vi forlanger er en RESPEKT for, at vi ikke kan give det hele videre på en formiddag. Den dag en person viser os et kursus, uddannelse, online videoer etc, hvor den gennemsnitlige elev performer bedre allerede imens uddannelse er i gang, så skal vi nok gentænke måden vi uddanner på, men ikke et sekund før, for vi er nummer 1 og nummer 2 er LANGT under. Vi taler selvfølgeligt positivt om branchen og hvad vores elever opnår, fordi vi er stolte af det, men vi står naturligvis ikke inde for at forsvare den almene selvlærte vinduespudser og at hans / hendes performance ikke er tilsvarende, da det kun er vores elever som er vores ansvar og de er en lidt en anden liga.

Din mulighed for at gøre det.. som næsten ingen gør. Det skal vi kort skitseret igennem sammen.

  • Vinduespolering

Du bliver trænet af vores chef instruktør i alt fra a-z for at blive en dygtig vinduespudser. Vi har erfaring fra +100 oplæringer.

  • Etablering

Allerede få dage inde i uddannelsen begynder du at få egne kunder. Derfor tjener alle uddannelsen hjem før vi slutter.

  • Skalering

Vi optimerer alt som øger dit overskud. Vi har faktisk optimeret så meget, at vi har erfarne VP'ere med på uddannelsen for at få efteruddannelse.

  • Medarbejdere

Vi forventer ikke at du ønsker at pudse vinduer resten af livet og klæder dig på til, hvordan du også opbygger en passiv indtægt med selvkørende medarbejdere.

Adgangskrav

Alle kan starte.

Pris

Kontakt for information.

Vinduespudserskolen
Frederikssundsvej 343
2700 Brønshøj

Bliv Selvstændig vinduespudser på Vinduespudserskolen Vinduespudserskolen har indsamlet viden og best practice fra hele branchen i 10 år og har inkorporeret det i en aftenuddannelse. Her lærer eleverne en innovativ og effektiv tilgang til vinduespudsning samt værktøjer inden for forretningsudvikling...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret