Bliv Dronepilot

Længde
Varierende længde
Pris
1.495 - 8.125 DKK ekskl. moms
Næste startdato
Kontakt for information (+2 startdatoer)
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid
Uddannelsesform
Holdundervisning
Længde
Varierende længde
Pris
1.495 - 8.125 DKK ekskl. moms
Næste startdato
Kontakt for information (+2 startdatoer)
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid
Uddannelsesform
Holdundervisning
Få mere information om kurset

Fremragende Kundekontakt

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt.

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Startdato

Vælg mellem 2 startdatoer

Kontakt for information

 • Holdundervisning
 • Esbjerg

Kontakt for information

 • Holdundervisning
 • Esbjerg

Kursusbeskrivelse

Bliv Dronepilot

Dronen er blevet populær i Danmark og resten af Europa. Både for private som gadget der vil tage nye og spændende billeder fra foroven, men også indenfor erhverv ses flere tage dronen i brug som arbejdsredskab. Både for at spare arbejdstid, men også for at gøre arbejdet mere sikkert. Vores kurser henvender sig til dig der vil tage dronekursus og gøres klar til den afsluttende test i både kategori A1/A3 & A2.

A1/A3 Kategori for droneoperatører

Certifikat A1/A3 fokuserer på operationer i "åben" kategori, hvor A1 tillader flyvning over personer, men ikke store forsamlinger, og A3 kræver, at droner flyver langt væk fra mennesker, typisk i landlige eller tyndt befolkede områder. Dette certifikat er ideelt for hobbyister eller professionelle, der ønsker at bruge droner til fotografering, videooptagelser eller inspektion i mindre risikofyldte miljøer.

Denne kategori henvender sig oftest til private om vil flyve med drone, kende reglerne og få certifikatet dertil. Erhverv skal dog også have den, da det er et krav at man har den, for at komme videre på A2 kategori. 

Indhold

 • Grundlæggende om dronen: Forstå din drones opbygning, funktioner og vedligeholdelse.
 • Lovgivning og reguleringer: En dybdegående gennemgang af de gældende love og regler for droner i kategori A1/A3, så du er klar til en teoriprøve.
 • Flyvesikkerhed: Lær at identificere og håndtere potentielle risici, både før og under flyvning.
 • Praktisk flyvetræning: Få hands-on erfaring med at flyve droner under vejledning af vores erfarne instruktører.
 • Forberedelse til certificeringseksamen: Vi gennemgår alle de nødvendige emner og giver dig tips og teknikker til at bestå eksamen.

Kursusdetaljer

 • Varighed: Kurset er over 2 dage. Den første dag indeholder alt teori og en prøve til sidst. Den sidste dag indeholder flyvning med drone med vores instruktør. 
 • Sted: Det hele foregår ved Trafikskolen på Ravnevej 7, 6705 Esbjerg Ø.
 • Krav: Du skal være fyldt 15 år og kunne læse & forstå dansk. Vi har alt undervisning og droner til at flyve med - tag gerne din egen med, men det er ikke et krav. 
 • Pris: 1.495,- kroner (ex. gebyr på 65,- kroner til færdselsstyrelsen)

A2 kategori for dronepiloter

A2-certifikatet for en mere avanceret niveau af droneflyvning. Det tillader piloter at operere "tæt-flyvning" droner i bymæssige områder under strengere sikkerhedsforanstaltninger. For at opnå dette certifikat, skal piloter gennemgå mere dybdegående træning, der omfatter viden om meteorologi, luftfartssikkerhed og avanceret droneoperationsteknik. Dette certifikat appellerer til professionelle dronepiloter, der måske skal udføre opgaver som inspektion af infrastruktur, ejendomsoptagelser eller endda leveringstjenester i tættere befolkede områder.

Indhold

Dag 1 & 2: Teori

 • Forstå A2-kategorien: Lær om de specifikke krav og regler, der gælder for flyvning i denne kategori.
 • Sikkerhedsprotokoller: Dyk ned i de vigtigste sikkerhedsforanstaltninger for at sikre både din og andres sikkerhed under flyvning.
 • Advanceret flyvning: Få en omfattende forståelse af luftfartslære, vejrforholdenes indflydelse, og hvordan du planlægger og udfører flyvninger professionelt.
 • Teoritest: Den sidste dag afholdes teoritesten.

Dag 3: Praktisk Flyvning

 • Hands-on Erfaring: Under vejledning af erfarne instruktører får du mulighed for at anvende din teoretiske viden i praksis.
 • Flyveteknikker: Lær avancerede manøvrer og teknikker for at mestre kontrol over din drone under forskellige forhold.
 • Reel Verden Scenarier: Forbereder dig på rigtige opgaver med simulerede opgaver, der afspejler potentielle udfordringer i professionel droneflyvning.

Kursusdetaljer

Prisen for kurset er 8.125,- kroner og inkluderer 2 dages teori og 1 dag med droneflyvning med vores professionelle droner.

Kurset er forudsat, at man hardronecertifikat A1/A3 og betaler gebyret til teoriprøven på 65,- kroner + 250,- kroner i gebyr til prøvestedet.

Eksamen og diplom

Trafikskolen er officielt godkendt prøvested fra Trafikstyrelsen og derfor afholder vi A2 prøver cirka hver 2. måned. Tilmelding er mulig under formularen. Prøvestedgebyr for deltagelse i A2 prøven er sat til 250,- kroner, som betales før prøven starter. 

Pris

Drone kursus for private:
1.495,- kroner (ex. gebyr på 65,- kroner til færdselsstyrelsen).

Drone kursus for erhverv
Prisen for kurset er 8.125,- kroner og inkluderer 2 dages teori og 1 dag med droneflyvning med vores professionelle droner.

Prisen for kurset er 8.125,- kroner og inkluderer 2 dages teori og 1 dag med droneflyvning med vores professionelle droner.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Bliv Dronepilot
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Trafikskolen Esbjerg
Ravnevej 7
6705 Esbjerg Ø

Trafikskolen Esbjerg

Trafikskolen Esbjerg er et amu center indenfor transportbranchen og det ligger på Ravnevej 7, 6705 Esbjerg Ø. Et amu center der gør en stor indsats indenfor transportuddannelser og som har en høj beståelsesrate, både indenfor lastbil, bus, taxa og farligt...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret