AMU - Arbejdsmarkedsuddannelser

Udvidelse kran D til Mob. kraner > 30 tonsmeter

Længde
10 dage
Pris
1.340 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Længde
10 dage
Pris
1.340 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Få mere information om kurset

Hvorfor vælge TEC?

Certifikater, opkvalificering og efteruddannelse i moderne rammer – vi bygger og renoverer

+300 kurser i et stærkt studiemiljø

+30 tekniske erhvervsuddannelser fra IT-programmering til rengøring

Kursusbeskrivelse

Kran

Sæt dine karrieredrømme i vejret - Udvidelse kran D til Mob. Kraner > 30 tonsmeter

Indhold

Udvidelse af kran D til grundlæggende uddannelse i betjening af mobile kraner med en løfteevne over 30 tonsmeter med integreret kranbasis. Certifikatuddannelse.

Dit udbytte

Deltageren kan udføre normalt forekommende kranopgaver med mobile kraner med en løfteevne over 30 tonsmeter og opfylder dermed Arbejdstilsynets kvalifikationskrav omkring mobile kraner over 30 tonsmeter, jf. bekendtgørelse om arbejdsmiljøfaglige uddannelser.

Deltageren opfylder desuden kvalifikationskravene omkring Kranbasis, jf. Arbejdstilsynets kvalifikationskrav i bekendtgørelse om arbejdsmiljøfaglige uddannelser.

Deltageren opfylder desuden kvalifikationskrav for at føre mobile kraner med en løfteevne over 8 tonsmeter til og med 30 tonsmeter, jf. Arbejdstilsynets kvalifikationskrav i bekendtgørelse om arbejdsmiljøfaglige uddannelser.

Deltageren opfylder desuden kvalifikationskrav for at føre mobile kraner med en løfteevne over 30 tonsmeter, jf. Arbejdstilsynets kvalifikationskrav i bekendtgørelse om arbejdsmiljøfaglige uddannelser.

Målgruppe

Personer der er i besiddelse af kran D certifikat og har, eller søger, beskæftigelse som førere af mobile kraner med en løftekapacitet på over 30 tonsmeter.Specielle adgangskrav: Deltageren skal være fyldt 18 år og kunne dokumentere, at være helbredsmæssigt egnet til at føre det tekniske hjælpemiddel enten ved gyldigt kørekort eller ved den helbredserklæring, som gives i forbindelse med udstedelse af kørekort jf. Arbejdstilsynets bestemmelser herom.Deltageren skal være i besiddelse af kran D certifikat, erhvervet før den 1. 1. 2018.

Video

Pris

Pris pr. person: 1.340,00 kr. 

Pris for ledige og deltagere uden for AMU-målgruppen: 9.563,50 kr.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Udvidelse kran D til Mob. kraner > 30 tonsmeter
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Technical Education Copenhagen (TEC)
Stæhr Johansens Vej 7
2000 Frederiksberg

Er du på udkig efter nye kompetencer og viden inden for din branche? Vælg mellem mere end 300 kurser og efteruddannelse til faglærte, ufaglærte og ledige. Vi har kurser i hele København. På TEC uddanner vi fagligt stolte og dygtige...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret