Power Platform Functional Consultant

Superusers, i Hillerød (+1 lokationer)
Længde
4 dage
Pris
18.800 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid
Længde
4 dage
Pris
18.800 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid
Vil du vide mere?

Kursusbeskrivelse

Dette kursus giver dig inspiration til projekter og muligheder i Power Platform, teoretisk forståelse af platformen samt praktisk fornemmelse og erfaring med de tekniske produkter. Særligt fokuserer vi på Power Automate, Power Apps samt Dataverse, så kurset er oplagt til dig, som ønsker at bygge mindre applikationer og automatisere workflows.

Gennem en både praktisk og teoretisk gennemgang af Power Platform, klædes du på til at effektivisere forretningsprocesser og bygge fungerende løsninger fra A til Z i Power Platform. Via dine egne hands-on labs samt instruktørens fælles demoer på tavlen, lærer du, hvordan man bygger løsning i Power Platform, som baserer sig på værktøjerne, der gennemgås på kurset.

Kurset er aktuelt, uanset om du skal bygge løsninger i din egen organisation eller rådgive kunder inden for Power Platform løsninger. Du lærer nemlig at omdanne kravspecifikationer til fungerende løsninger i Power Platform - kort sagt hvordan man kommer fra A til Z. Dermed kan du påtage dig rollen som Power Platform forretningskonsulent.

Superusers
karlebovej 91
3400 Hillerød

Superusers

SuperUsers a/s er en dansk virksomhed, vi er 40 kolleger, som siden 1984 har haft over 50.000 personer på kursus indenfor operativsystemer, databaser, netværk og program-udvikling. Vi gør os umage!SuperUsers a/s leverer IT-viden og løsninger, fra vores afdelinger i Hillerød...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret