Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Akademiuddannelse i Økonomi og ressourcestyring

SmartAcademy
Varierende længde
Akademiuddannelser
Esbjerg
Startdato: Kontakt for information - Esbjerg

Hvorfor vælge SmartAcademy?

Videregående uddannelser med højt fagligt niveau, der kan anvendes i praksis

Udgangspunkt i arbejdsrelaterede problemstillinger

Høj kundetilfredshed

Kursusbeskrivelse

akademiuddannelse i økonomi og ressourcestyring

Akademiuddannelse i Økonomi og ressourcestyring - Efterspørgsel på stærke økonomiske kompetencer 

Akademiuddannelsen i Økonomi og ressourcestyring styrker dine økonomiske kompetencer og sikrer, at din virksomhed altid har de rette økonomiske ressourcer. Lær at analysere, planlægge og gennemføre løsninger i forhold til økonomi og ressourcestyring både nationalt og internationalt.

Dit udbytte af en Akademiuddannelse i Økonomi og ressourcestyring

I løbet af uddannelsen skærper du dine evner til at analysere, planlægge og gennemføre en række økonomiske løsninger – uanset om du er ny på området eller har en del års erfaring.

Dit udbytte af akademiuddannelsen i Økonomi og ressourcestyring

Med en akademiuddannelse i økonomi og ressourcestyring bliver du kvalificeret til selvstændigt at kunne varetage virksomhedens arbejde med at analysere, planlægge og gennemføre løsninger, der bredt vedrører økonomi og ressourcestyring i handels-, produktions-, og servicevirksomheder såvel nationalt som internationalt. 

Gennem uddannelsen får du nye redskaber, så du er en vigtig medspiller, når virksomheden skal have overblik over økonomien, vurdere investeringers lønsomhed og udarbejde budgetter.
Du lærer for eksempel at analysere rentabilitet og indtjeningsevne. Derudover vil du kunne foretage de økonomiske beregninger og analyser, der er forudsætningen for at afdække virksomhedens forretningsmuligheder, nu og i fremtiden.

Uddannelsens opbygning

Uddannelserne består af moduler, som man kan tage enkeltvis eller stykke sammen til en fuld akademiuddannelse. Denne akademiuddannelse består af i alt 60 ECTS med 2 obligatoriske fag, en række valgfag og afsluttes med et afgangsprojekt.

Obligatoriske fag - 20 ECTS 

 • Erhvervsøkonomi - 10 ECTS
 • Økonomistyring i praksis - 10 ECTS

Valgfrie fag – 30 ECTS

 • Global økonomi – 10 ECTS
 • Statistik – 10 ECTS
 • Regneark til økonomistyring – 10 ECTS
 • Årsrapport og regnskabsanalyse – 10 ECTS

Afgangsprojekt - 10 ECTS

Adgangskrav

Uddannelsen retter sig mod dig der i forvejen har en uddannelse, har været på arbejdsmarkedet i minimum 2 år, og gerne vil have en videregående uddannelse eller specialisere dig indenfor et særligt område - uden at skulle sige dit arbejde op.

For at blive optaget på en akademiuddannelse skal du opfylde én af følgende betingelser:

 • En relevant erhvervsuddannelse
 • En relevant grunduddannelse for voksne (GVU)
 • En gymnasial uddannelse med matematik og fysik på C-niveau
 • En anden relevant uddannelse på mindst samme niveau som ovenstående

Suppleret med 2 års relevant erhvervserfaring, som du har fået sideløbende med, eller efter, endt adgangsgivende eksamen

Eksamen og diplom

Når du har afsluttet 40 ECTS, kan du kalde dig merkonom. Når du har afsluttet 60 ECTS, er du akademiuddannet i Økonomi og ressourcestyring. Det svarer til en kort videregående uddannelse.

Økonomi og tilskud

 • Hvis du er i job, kan du også søge Statens Voksen Uddannelsesstøtte (SVU) til rigtigt mange af de uddannelser, du finder på Smart Academy.
 • Er du faglært eller ufaglært, har du mulighed for at få betalt din efteruddannelse på akademiniveau med op til 10.000 kr. om året.

Akademi- og diplommoduler er i høj kurs på arbejdsmarkedet, og medarbejdere med en akademi- eller diplomuddannelse er eftertragtede. Derfor kan du søge om økonomisk tilskud til vores uddannelser. Mange kan søge en eller anden form for tilskud til uddannelse. Men ikke alle er klar over det. Derfor har vi samlet de vigtigste oplysninger, så du ikke risikerer at overse denne mulighed. 

Om udbyderen

SmartAcademy

Smart Academy

Vi tilbyder de bedste undervisningsforløb, der skaber værdi og forandringer for vores deltagere og deres organisationer. Hos Smart Academy tilbyder vi et bredt udvalg af efteruddannelser på akademi-, og diplomniveau inden for ledelse og projektledelse, produktion og innovation, salg og...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

SmartAcademy

Spangsbjerg Kirkevej 103
6700

Mobil +45 4177 5717

Få information

Udfyld formularen for mere information om Akademiuddannelse i Økonomi og ressourcestyring

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: