Mediation Brush-Up forløb

reCome, i København (+1 lokationer)
Længde
2 dage
Pris
8.200 DKK ekskl. moms
Næste startdato
Kontakt for information (+2 startdatoer)
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Længde
2 dage
Pris
8.200 DKK ekskl. moms
Næste startdato
Kontakt for information (+2 startdatoer)
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Få mere information om kurset

Mediation Brush-Up forløb

Brush-up kursus i mediation - bliv eksamineret mediator hos CrossingCultures

Genopfrisk din viden inden for mediation

Vil du gerne opdateres på den nyeste viden om konflikthåndtering og mediationstilgangen? Kunne du bruge nogle nye værktøjer til, hvordan du får omsat uenigheder til konstruktive løsninger? Tror du på at god trivsel og arbejdsglæde hænger sammen med et godt fællesskab og arbejdsmiljø?

Så har du nu muligheden for at få adgang til den nyeste viden om konflikter på arbejdspladsen, hvordan de bedst kan håndteres, og hvordan en konstruktiv uenighedskultur kan bidrage til bedre trivsel og bedre resultater.

reCome tilbyder et intensivt 2-dages forløb med fokus på netop disse emner. Du bliver klædt godt på til både at håndtere konflikter, men også hvordan du kan bringe dine kompetencer i spil, så uenigheder og konflikter i din organisation kan vendes til noget positivt.

Kursets indhold 

Ledere og medarbejdere oplever i stigende omfang at skulle forholde sig til konflikthåndtering både opad og nedad i organisationen, og loyalt tackle konflikter på flere niveauer. Det kalder på viden og indsigt i konflikters udviklingsforløb, konflikthåndtering, adfærds- og reaktionsmønstre i konflikter og hvordan mediationstilgangen positivt understøtter god trivsel og arbejdsglæde. Alt sammen så du og din organisation kan komme styrket ud af de konflikter, som naturligt opstår, når mennesker har forskellige ønsker og behov i forhold til fx forandringer, arbejdsmetoder, værdier eller kommunikation.

På kurset sættes der fokus på at udvikle dine personlige kompetencer inden for konfliktforståelse, konflikthåndtering og mediation. Kurset indledes med en gennemgang og for nogle deltagere genopfriskning af de vigtigste metoder, værktøjer og teorier inden for konflikthåndtering og mediation i arbejdslivet. Derefter sættes fokus på, hvordan mediationstilgangen kan bidrage til at styrke din organisations evne til at håndtere uenigheder og konflikter. I ser blandt andet på betydningen af relationer, nye perspektiver samspillet mellem mediation og ledelse, hvordan udvikles den konstruktive uenighedskultur, hvordan mediationstilgangen kan forebygge at uenigheder bliver til konflikter og, hvordan du kan bringe dine færdigheder og kompetencer inden for konflikthåndtering og mediation i spil på en måde, der øger din trivsel, arbejdsglæde og engagement.

Kurset gennemføres i en dialogbaseret atmosfære, hvor deltagernes personlige erfaringer og oplevelser inddrages. Udbyttet af kurset forankres gennem inddragelse, cases og involvering. 

Dit udbytte

Kurset giver dig konkrete redskaber til at arbejde med konflikter og mediationstilgangen, og du har efter kurset:

- En anvendelsesorienteret indsigt i konflikter og deres udviklingsmønstre

- Mediationsbaserede værktøjer og metoder til at håndtere konflikter på en konstruktiv måde

- Indsigt i hvordan mediation, ledelse, trivsel og arbejdsglæde er forbundne størrelse, som i fællesskab kan bidrage til at din organisation bliver bedre til at møde og håndtere de konflikter, som er en naturlig del af arbejdsfællesskabet

Startdato

Vælg mellem 2 startdatoer

Kontakt for information

  • Holdundervisning
  • København

Kontakt for information

  • Holdundervisning
  • Århus

Målgruppe

Kurset har to målgrupper. Det er for dig, der allerede ved en del om konflikthåndtering og mediation, og som gerne vil have genopfrisket din viden, men også få adgang til ny forskningsbaseret viden – omsat, så du umiddelbart kan bruge den i praksis. Det er også for dig, der har en interesse for konflikthåndtering og/eller mediation, og som kunne tænke dig at få en hurtig og effektiv indsigt i væsentligste værktøjer, metoder og teorier baseret på den nyeste forskning.

Eksamen

Som afslutning på forløbet udarbejder deltagerne en case, hvori der beskrives en konfliktsituation el.lign. Casen kan udarbejdes på flere måder, men udgangspunktet er typisk et Word-dokument på 2 A-4 sider eller en Power Point præsentation på cirka 6 sider. Casen danner grundlag for en mundtlig eksamen. Der er ekstern censur.

Om underviserne

Brush-up forløbet varetages af erfarne undervisere, der har en dyb indsigt og viden om mediation og organisatoriske processer. Vi lægger generelt vægt på, at vores undervisere har de stærke kompetencer og erfaringer, som gør dem i stand til at formidle undervisningen og indlæringen på et højt niveau.

Uddannelsen er godkendt som valgfag på lederuddannelsen ”Akademiuddannelse i Ledelse”

Pris

Deltagerbetaling kr. 8.200 ekskl. moms. I prisen er indeholdt forplejning i form af morgenkaffe/brød, frokost, eftermiddagskaffe med kage/frugt samt isvand i løbet af dagen.

Jeg vil gerne kontaktes af den kursusansvarlige - uforpligtende

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Mediation Brush-Up forløb
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
reCome
Innovatorium
Birk Centerpark 40
7400 Herning

reCome tilbyder uddannelsesforløb med fokus på konstruktiv konflikthåndtering, samspil og kommunikation. Metodemæssigt er vi grundfæstet i mediations-mindsettet. Du kan vælge mellem uddannelser, der enten er statsgodkendt under Akademiuddannelse i Ledelse eller på diplomniveau. Du vælger derudover selv om du ønsker...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret