Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

reCome

reCome Mediationsuddannelsen

Konstruktiv konflikthåndtering – mediationstilgangen er vejen til bedre trivsel og resultater

reCome tilbyder uddannelsesforløb med fokus på konstruktiv konflikthåndtering, samspil og kommunikation. Metodemæssigt er vi grundfæstet i mediations-mindsettet. Du kan vælge mellem uddannelser, der enten er statsgodkendt under Akademiuddannelse i Ledelse eller på diplomniveau. Du vælger derudover selv om du ønsker at gennemføre uddannelserne med eksamen eller en certificering. 

Uddannelse i konstruktiv konflikthåndtering, samspil og kommunikation med afsæt i mediationsmindsettet er sikre investeringer i mere trivsel og bedre bundlinje. Vores forløb er anvendelsesorienterede og solidt funderet i forsknings- og evidensbaserede modeller og værktøjer.

Uddannelserne har fokus på, hvordan konflikter og menneskers forskellighed gennem en konstruktiv udviklingsproces kan udvikles til at skabe vedvarende og værdiskabende løsninger og relationer. Du får indsigt og kompetencer i gennemarbejdede værktøjer til forebyggelse og løsning af konflikter og uoverensstemmelser. Vi lægger vægt på at koble teori og den daglige brug af værktøjerne - arbejdsmæssigt og privat.

Vores deltagere er begejstrede – her er et par udsagn: ”jeg har fået redskaber til at løse nogle ledelsesmæssige udfordringer, som jeg tidligere er gået udenom” og ”jeg forstår nu, hvor vigtigt det er, at mennesker gennem en proces selv finder vejen – det giver ejerskab og holdbare løsninger”


Vis alle uddannelser afholdt hos reCome

Hvorfor vælge reCome?

Succesfulde uddannelser i konstruktiv konfliktløsning gennem mere end 15 år

Sammenhæng mellem teori og praksis med fokus på mediation og konstruktiv konflikthåndtering

Du lærer at forstå og håndtere modsatrettede og konfliktende behov og interesser

Uddannelser

Kursus
Ledelse og organisation Længde By Gennemsnit Pris
Master Mediator Class, I 4 dage Århus 19.700 DKK
Mediation Brush-Up forløb 2 dage Flere byer (2) 6.990 DKK
Mediationsuddannelsen Flere byer (5) 31.800 DKK

Kontakt mig

Kom I kontakt med reCome
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontakt

reCome

Innovatorium
Birk Centerpark 40
7400 Herning

Telefon: +45 4040 3636
recome.dk


Evalueringer

Gennemsnit 5

Baseret på 3 evalueringer

Maria Nørgaard Nielsen, Manager (LEGO)
(5)

Min forventning til Mediatoruddannelsen var at få nogle værktøjer jeg kunne bruge i min personlige udvikling. Det fik jeg og samtidig fik jeg SÅ meget mere. Forløbet har givet mig en dybere viden om mig selv, forbedret min dialog og interaktion med mine omgivelser samt en bedre forståelse for værdien af en aktiv og synlig konfliktkultur

Mads B. christensen, HR chef Air Greenland
(5)

På en stor arbejdsplads som vores med over 500 medarbejdere, vil der uundgåeligt opstå konflikter, og derfor ønsker vi i HR-afdelingen at have så mange forskellige redskaber som muligt til at tage hånd om dette. Vi har derfor uddannet mediatorer og det har vist sig at være en god investering.

Kristian Sørensen, Business director – Devoteam
(5)

At blive mediator er den bedste og mest værdiskabende efteruddannelse som jeg har investeret tid og økonomi i. Mediation er et mindset og værktøj til os, der befinder sig i krydsfeltet mellem tværgående processer og mennesker som ønsker fremdrift. Jeg vil på det kraftigste anbefale uddannelsen til interesserede

Få information

Udfyld formularen for mere information om reCome

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(5,0)
Baseret på 3 evalueringer