IFRS Update

PwC Academy, i Hellerup
Længde
1 dag
Pris
5.990 DKK ekskl. moms
Næste startdato
12 december, 2024 Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Længde
1 dag
Pris
5.990 DKK ekskl. moms
Næste startdato
12 december, 2024 Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Fra 5.990 DKK ekskl. moms / Person

Hvorfor vælge PwC Academy?

Er du klar til nye faglige udfordringer?

Vi tilbyder en markedsledende kompetenceudviklings-platform

PwC´s eksperter tilrettelægger og varetager undervisningen

Startdato

1 tilgængelig startdato

12 december, 2024

  • Holdundervisning
  • Hellerup

Kursusbeskrivelse

IFRS Update

En gennemgang af væsentlige ændringer inden for IFRS - Deltag på kurset og få de seneste opdateringer og nyheder inden for IFRS. Alle er velkomne til at deltage, men kurset forudsætter et grundlæggende kendskab til IFRS-standarderne.

Om kurset

IFRS-standarderne opdateres løbende, og det kan være vanskeligt hele tiden at vurdere, hvilke der har betydning for netop din virksomhed. Derfor har vi samlet det seneste års væsentligste ændringer af standarderne til dig på dette kursus, hvor du vil blive opdateret på ændringer, der er sket, og på ændringer, der er umiddelbart forestående samt væsentlige afgørelser, der kan få indflydelse på fortolkningen af IFRS.

Kursets indhold

Det konkrete kursusindhold udvikles helt op til afholdelsen for at sikre, at de sidste nyheder er med. Som på alle vores kurser, vil der være en høj grad af dialog mellem dig som deltager og vores instruktører samt mulighed for at stille uddybende spørgsmål.

Dit udbytte

  • Du får overblik over den seneste udvikling inden for IFRS, herunder de væsentligste ændringer til eksisterende og nye standarder
  • Du bliver trænet i den praktiske anvendelse af standarderne og får en række værktøjer, der er direkte anvendelige i dit arbejde
  • Du får mulighed for at drøfte praktiske problemstillinger med PwC’s eksperter
  • Du får mulighed for at tilmelde dig IFRS Network - et netværk af regnskabsinteresserede, som du kan dele viden og udfordringer med.

Målgruppe

Uddannelsen henvender sig til økonomichefer, regnskabschefer, controllere og personer med lignende ansvarsområder, som har behov for at følge med i udviklingen inden for IFRS. Kurset forudsætter et grundlæggende kendskab til IFRS-standarderne.

Pris

Prisen for kurset er 5.990 kr. ekskl. moms. 

PwC Academy
Strandvejen 44
2900 Hellerup

PwC’s Academy er en markedsledende kompetenceudviklingsplatform med en bred vifte af kurser inden for blandt andet regnskab, økonomistyring, bogholderi, excel m.fl.  Det er PwC’s egne eksperter, der tilrettelægger og varetager undervisningen, og 99% af vores kursister siger i vores tilfredshedsevalueringer,...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret