Certificering i strategisk indkøb og kontraktstyring

Nohrcon, i København
Længde
5 dage
Pris
32.989 DKK ekskl. moms
Næste startdato
10 oktober, 2024 Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Kurset afholdes på
Dansk
Længde
5 dage
Pris
32.989 DKK ekskl. moms
Næste startdato
10 oktober, 2024 Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Kurset afholdes på
Dansk
Få mere information om kurset

Fremragende Kundekontakt

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt.

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Hvorfor vælge Nohrcon?

Omsætter værdifuld viden til praksis med masser af cases

Unikke certificeringer i udbudsret og entrepriseret

5-stjernede omgivelser og undervisere i 15+ år

Startdato

1 tilgængelig startdato

10 oktober, 2024

 • Holdundervisning
 • København
 • Dansk

Kursusbeskrivelse

Certificering i strategisk indkøb og kontraktstyring

Indkøb er mere end bare at gennemføre et udbud. Indkøb kan skabe mulighed for en væsentlig større værdiskabelse, både i forhold til økonomi og kvalitet.

Har du lyst til at få indsigt i, hvordan værdiskabelsen af indkøb kan opnås i praksis, og er du interesseret i at få den gode argumentation til at sætte indkøb på dagsordenen i din organisation? Så tilmeld dig Nohrcons:

CERTIFICERING I STRATEGISK INDKØB OG KONTRAKTSTYRING

- 5 intensive kursusdage i København

Hvad lærer du på uddannelsen?

 • Helhedsoverblik: Du får et klart overblik over hele indkøbsprocessen, lige fra udbuddets begyndelse til kontraktens udløb og forberedelsen af et eventuelt genudbud. Du lærer, hvordan du sikrer, at leverancer lever op til det aftalte gennem hele aftaleperioden.
   
 • Smarte prioriteringer af ressourcer: Du lærer at bruge segmentering af indkøbsprojekter, så du effektivt kan prioritere din tid og dine ressourcer og tilpasse dine kontrakter og kontraktstyringsforløb herefter.
   
 • Skab merværdi: Du bliver dygtigere til at udarbejde og styre kontrakter, så du aktivt skaber merværdi for din organisation.
   
 • Strategiske værktøjer i indkøbsprocessen: Du får værktøjerne til at vælge og implementere de mest effektive strategier, når du arbejder med udbud og kontraktstyring.
   
 • Effektiv integration af tildelingskriterier: Du lærer at integrere tildelingskriterierne i udbuddet med den efterfølgende kontrakt, så der er sammenhæng mellem de vigtigste kriterier for afgørelsen af udbuddet og muligheden for at følge op på kriterierne.

Uddannelsens opbygning - 3 moduler á 5 kursusdage:

Modul 1: Overblik over hele indkøbsprocessen – Introduktion til kontraktstyring: Skab merværdi med den ideelle kontrakt (1 kursusdag)

Modul 2: Intensivt arbejde med kontraktstyringens faser – Kontraktstyring fra A til Å: Planlæg og gennemfør værdiskabende og effektive kontraktstyringsforløb (2 kursusdage)

Modul 3: Intensivt arbejde med udbudsprocessens faser – Strategisk udbud: Planlæg og gennemfør udbud, der resulterer i langtidsholdbare kontrakter med maksimal værdi (2 kursusdage)

Målgruppe:

Uddannelsen henvender sig primært til indkøbschefer, udbudskonsulenter, contract managers, controllers eller e-handelsmedarbejdere, men det vil også være relevant for udviklingskonsulenter eller lignende, som ofte bliver involveret som projektledere i forbindelse med udbudsprocesser eller implementering af samarbejder med eksterne parter.

Underviser:

Jennifer Nyhus Brethvad, Chefindkøber // Fredensborg kommune

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Certificering i strategisk indkøb og kontraktstyring
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.

Velkommen til Nohrcon - førende kursusudbyder om byggeri, udbud og anlæg

Hos Nohrcon er vi specialister i udvikling og afholdelse af kurser, konferencer og studieture og afholder flere hundrede af disse om året i Danmark, Norge, Sverige, Tyskland og Frankrig. Du finder f.eks. kurser i projektstyring og juridisk viden indenfor byggeri...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret