Vis finduddannelse.dk som: Mobile

PRINCE2® Foundation – E-læring - Certificering

Metier
E-learning
Start, når du vil
Dansk, Engelsk
Startdatoer
Fjernundervisning
Start når det passer dig  (Dansk)
8.900 DKK
Start når det passer dig  (Engelsk)
8.900 DKK

PRINCE2® Foundation – E-læring - Certificering

PRINCE2® Foundation kursus via e-learning

Få din PRINCE2® Foundation certificering via e-learning

Ønsker du at lære en alsidig og anerkendt metode til projektarbejde? Så er PRINCE2 måske det bedste valg. Her får du al den grundlæggende viden. Tag dit PRINCE2® Foundation kursus via e-learning og få en meget fleksibel løsning, hvor du selv bestemmer, hvor lang tid du vil bruge.

PRINCE2 er en internationalt anerkendt standard for projektledelse, du kan drage nytte af både for store og små projekter. Metoden er så fleksibel, at den kan skræddersyes og tilpasses til de fleste projekter, brancher og organisationer.

Det lærer du på PRINCE2 kurset

Tilmeld dig vores online kursus i PRINCE2® Foundation og få indblik i følgende:

  • Definitioner og begreber
  • Hvordan du trin for trin leder et PRINCE2-projekt
  • De forskellige temaer, processer og aktiviteter i metoden

PRINCE2® Foundation som online kursus er det første af to kurser, du skal gennemføre for at kunne blive fuldt certificeret i PRINCE2. Ønsker du at lære bedre projektledelse og blive mere effektiv i din stilling og mere attraktiv på arbejdsmarkedet? Så bør du melde dig til et PRINCE2 kursus hos Metier.

Passer PRINCE2 Foundation online kurset til mig?

PRINCE2® Foundation er både for dem, som allerede er projektledere og dem, som ønsker at blive det. Det er også velegnet til andre personer, som er involveret i forskellige dele af projekter.

Mange af dem, som har taget kurset hos os, siger, at den kompetence, de har fået, har ført til større ansvar og mere spændende arbejdsopgaver, og at certificeringen er et plus på CV'et.

Fordelene ved et online kursus

Fleksibelt

Du kan få adgang til online kurset hvor som helst og når som helst, og du kan derfor gennemgå undervisningen, når det passer dig bedst.

Spændende måde at lære på

Det er nemt at lære PRINCE2 med vores online kursus. Pensummet er delt pædagogisk op i passende segmenter og indeholder praktiske eksempler, interaktive øvelser, tjeklister, casestudier og quiz.

Din egen personlige mentor

Gennem hele kurset har du en e-coach, der er din online mentor, der svarer på praktiske spørgsmål, og giver dig faglig vejledning.

Godt forberedt til eksamen

Du får adgang til to testeksamener, som du kan tage, ligeså mange gange du vil. Det gør, at du let kan tjekke, hvor godt du er forberedt til eksamen.

Eksamen

Eksamen består af 75 multiple choice-spørgsmål, og 50 procent skal være korrekt, for at du kan bestå. Eksamen tager en time, hvis du tager den på dansk, og en time og et kvarter på engelsk, hvis engelsk ikke er dit modersmål.

Online eksamen

Du kan tage din online eksamen hvor som helst og når som helst. En uges tid efter, du har bestilt kurset, får du tilsendt instruktioner til, hvordan du tager din online eksamen. Under eksamen vil en online eksamensvagt fortælle dig, hvordan du kommer i gang. Du skal bruge en computer med webkamera og mikrofon til at kommunikere med eksamensvagten i forbindelse med eksamen.

Praktisk om kurset

Pris: 8.900 kr. ekskl. moms

Prisen inkluderer, alt du behøver: kursusmateriale, testeksamen, certificeringsgaranti , e-coach, support og online eksamen.

Certificeringsgaranti

Hos Metier får du certificeringsgaranti. Hvis du ikke består PRINCE2 Foundation i første forsøg, er de følgende forsøg gratis.

Prisbelønnet e-læring

I konkurrence med over 250 kandidater har vores e-læring vundet en international pris v. E-Learning Awards i London.

100 procent dansk eller engelsk

Metier kan levere PRINCE2-kurser inkl. e-learning, PRINCE2-manual, testeksamener og eksamen på både dansk og engelsk.

Metier

Metier - styrk dine kompetencer med PRINCE2 eller Change Management kurser

Mennesker er projektorganisationens vigtigste aktiv

Metier er professionel udbyder af kompetenceudvikling til projektorganisationer i hele verden. Vi arbejder for at skabe varige forandringer hos vores kunder ved at forbedre deres evne til at drive projekter og omsætte projekternes outputs til reel værdi for forretningen. Vi...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Jeg vil gerne kontaktes af den kursusansvarlige - uforpligtende

 

Kontaktinformation til Metier

Metier

Lyskær 3B
2730 Herlev

Telefon: 7230 2035

Få information

Udfyld formularen for mere information om PRINCE2® Foundation – E-læring - Certificering

Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,8)
Baseret på 49 evalueringer
Se alle evalueringer