Installationer efter de nye bestemmelser i bek. 1082 og de nye standarder DS/HD 60364

Lekon, i Roskilde
Længde
8 timer
Pris
1.995 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Kurset afholdes på
Dansk
Længde
8 timer
Pris
1.995 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Kurset afholdes på
Dansk
Få mere information om kurset

Kursusbeskrivelse

Udførelse af installationer efter bestemmelserne i bekendtgørelse 1082 og standarden DS/HD 60364

Formålet med kurset er, at personer som arbejder med nye installationer, bliver i stand til at gøre dette efter de nye bestemmelser i Installationsbekendtgørelsen 1082 med tilhørende standarder.

Dit udbytte af kurset Udførelse af installationer efter bestemmelserne i bekendtgørelse 1082 og standarden DS/HD 60364”.

Kursisten bliver efter kurset i stand til at overskue, hvilke krav der stilles i Installationsbekendtgørelsen, samt hvilken betydning det får for installationens tværsnit, såfremt man vælger forskellige fremføringsmetoder. Kursisten får endvidere et godt overblik over de forskellige tabeller der knytter sig til dimensionering af både bolig- og industriinstallationer.

Kursisten opnår følgende kompetencer:

  • Kendskab og forståelse for gældende love og regler samt Installationsbe-kendtgørelsen 1082 med den tilhørende standardsamling DS/HD 60364.
  • Kendskab til, hvor de største ændringer i forhold til de tidligere bestemmelser ligger.
  • Evnen til at foretage de nødvendige vurderinger i forbindelse med dimensionering og fremføring af kabler efter DS/HD 60364.
  • Forståelse for arbejdsgange i forbindelse med dimensionering og fremføring af installationer til både bolig- og industriinstallationer.
  • Overblik over hvilke standarder, der skal benyttes til forskellige opgaver.
  • En forståelse for, hvordan elektriske installationer i fremtiden skal udføres.

Indhold på kurset

Kurset tilrettelægges således, at kursisten får et godt overblik over, hvilke krav der stilles til de nye installationsformer samt, hvordan man finder rundt i de forskellige standarder som knytter sig til Installationsbekendtgørelsen.

I løbet af kurset vil der være små gruppeopgaver i forskellige installationssituationer. Disse opgaver er taget ud af virkelige opgaver.

Kurset er et fremmødekursus, hvor underviseren vil medtage både praktiske og teoretiske eksempler på udførelse af fremtidens elektriske installationer. Undervisningen foregår i åben dialog. Virkeligheden vil hele tiden blive bragt i spil, og der vil være plads til både praktiske eksempler, debat og spørgsmål.

Målgruppe

Kurset henvender sig til medarbejdere i virksomheder, hvor der udføres eller projekteres autorisationskrævende arbejde med elektriske installationer. Virksomhederne kan fx. være Rådgivende eller projekterende ingeniørvirksomheder eller autoriserede el-installatør virksomheder m.m.

Forudsætninger

Det anbefales at kursisten har en grundlæggende viden omkring den tidligere afsnit 6 i Stærkstrømsbekendtgørelsen samt kendskab til installationsarbejde, herunder love og regler på området.

Hvorfor vælge Lekon?

Fokus på værdi i kundens hverdag

Udgangspunkt i den enkelte kundes behov

Kurser i inspirerende omgivelser

Pris

Prisen for dette kursus er 1.950 kr. ekskl. moms. 

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Installationer efter de nye bestemmelser i bek. 1082 og de nye standarder DS/HD 60364
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Lekon
Penselstrøget 30
4000

Lekon Rådgivning – inspirerende kurser i øjenhøjde

Lekon Rådgivning ApS er et konsulentfirma, der leverer kompetent og helhedsorienteret rådgivning og systemudarbejdelse på ledelsessystemer indenfor bl.a. kvalitet, miljø, arbejdsmiljø, energi og CSR-området.  Derudover tilbyder vi kurser inden for forskellige fagområder, f.eks. el-, kvalitet- og arbejdsmiljø. På vores kurser...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret