Vis finduddannelse.dk som: Mobile
Efter aftale
Kursus
Landsdækkende
Startdato: Efter aftale - Danmark

Personaleledelse

Kursus i personligt lederskab i fællesskab med teamet

En leder forklarede en gang dette: ’Det er faktisk ret let at være leder, havde det ikke været for alle de der mennesker! Fuck det er svært med de der mennesker.’ Dette kursus i personaleledelse er for dig, der er dygtig til dit fag, men nu skal begive dig ud i et nyt fagområde kaldet ledelse.

Kursus i personaleledelse - styrk dit personlige lederskabDer er fire essentielle trin, du bør have viden om som personaleleder:

 1. Typologier - mig og os
 2. Udvikling af teams
 3. Opbygning af gode relationer
 4. Konflikthåndtering

Sådan forløber lederuddannelsen

De fire essentielle trin til bevidst personaleledelse kan foregå som et samlet kursusforløb, eller enkelte dage, der kan stå alene med passende mellemrum som personalearrangementer. Ledelse er også selvledelse.

Formen på de fire trin er en blanding af teori og praksis samt drøftelser. Vi har en afslappet, men alvorlig stemning, og udgangspunktet er, at det skal være sjovt at lære.

Hvis der er tale om trinvise enkeltforløb med en personalegruppe, bør man forud for trinene have en introduktion ca. en uge før afvikling. Denne introduktion har en varighed af ca. 1 time.

I forbindelse med konceptet, følger en grundbog, der omhandler de fire essentielle trin.

Mere om de fire essentielle trin

1. Typologier - mig og os

Hvis jeg ved, hvor jeg ligger på skalaen, så ved jeg også, hvordan andre ser på mig. Hvis jeg ved, hvor folk omkring mig ligger på skalaen, ved jeg, hvordan jeg bedst motiverer dem. Dette trin tager 1-2 dage afhængigt af, hvor dybt I ønsker at gå ind i emnet.

Forud kan man tage en Garuda FokusProfil test medfølgende feedback og en rapport. Typologierne er fundamentet, hvorpå man kan bygge videre med de næste trin.

Indholdet er:

 • Typologiernes betydning for individet og teamet

2. Udvikling af teams

Næste trin handler om, hvordan man udvikler et højtydende team. Du lærer at forstå, hvordan du skal time de forskellige udviklingstrin, og du lærer at identificere evt. blokeringer og, hvordan du forebygger disse. Dette trin har en varighed af 1 dag.

Indholdet er:

 • High Performance Team
 • Assertionstræning

3. Opbygning af gode relationer

I det daglige arbejde er det vigtigt kunne forstå de mellemmenneskelige ting, som foregår konstant. Temaet på dette trin er netop at kunne forstå og reagere, have værktøjer til at kunne spille hinanden gode. Dette trin har en varighed af en dag.

Indholdet er:

 • Den socialkonstruktivistiske teori.

4. Konflikthåndtering

Sidste trin handler om at kunne forstå og håndtere konflikter.

Indholdet er:

 • Konflikttrappen
 • Forsvarsmekanismerne
 • Assertion

Træn dit lederskab med dit team

Hvorfor stoppe ved lederen? Hvis alle i din organisation ved det, du ved omkring de fire essentielle trin til bevidst personaleledelse, ville dit liv som leder være en del lettere. Du kan træne dit lederskab sammen med dine medarbejdere, så I alle har det samme kort at navigere efter. Efterfølgende kan du booke nogle timer til supervision, enten sammen med dit team eller alene, hvor vi kan drøfte eventuelle problemstillinger.

Underviser

Underviser på lederuddannelse - Christian JensenChristian Jensen

Master i Positiv Psykologi, PD i Almen Pædagogik og Didaktik, samt Kognition og Neuropsykologi, oprindeligt folkeskolelæreruddannet.

Tidligere seminarielektor og projektleder på Friluftsvejlederuddannelsen og krigsveteran, tidligere udsendt som FN soldat på Balkan, nærmere bestemt Sarajevo i perioden ’93-95.

Forfatter til bogen ’Er alle med? – 4 essentielle trin til bevidst personaleledelse’.

Pris

Pris er efter aftale med organisationen og afhænger af flere faktorer såsom:

 • Deltagerantal
 • Sted for afvikling
 • Varighed

Konsulentfirmaet Christian Jensen

Kurser i personale-, team- og ledelsesudvikling 

Konsulentfirmaet Christian Jensen blev oprettet i 1998 og arbejder ud fra en relations- og ressourcebaseret tilgang til ledelse, psykologi og pædagogik. Dette med baggrund i pædagogik, kognition & neuropsykologi, samt den positive psykologi der er videnskaben omhandlende menneskelig trivsel. Firmaet...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Jeg vil gerne kontaktes af den kursusansvarlige - uforpligtende

Få svar på dine spørgsmål om Personaleledelse
Kom i kontakt med udbyderen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinformation til Konsulentfirmaet Christian Jensen

Konsulentfirmaet Christian Jensen

Sneppevej 17
7600 Struer

Få information

Udfyld formularen for mere information om Personaleledelse

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.