Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Hvad siger tidligere kursister om Implement Learning Institute?

Gennemsnit 4,9

Baseret på 7 evalueringer

Michael Katz
I have been interested in agile tools for some time and this is a hybrid between classical and agile which makes it a bit easier to move from classical project management to more agile methods. The course also offers tools that can be used as a whole package or bits and pieces that fit the local culture.
Valeriu Bulgariu
Taget i betragtning min begrænset erfaring med projektledelse har hele kursets indhold været utrolig værdifuld. Hvis jeg skulle vælge noget bestemt, så er jeg utrolig spændt på at gå tilbage til min organisation og anvende de mange Ready-to-Use værktøjer som blev præsenteret over de tre dage.
Thomas Mondrup
Vekselvirkningen mellem teori og øvelser fungerer godt. Fokus på at inkludere milesten/leverancer i projekt plan for adfærd og kompetencer Vil jeg tage med mig. Der var ikke noget jeg ikke fandt relevant
Rolf Vind
Mit største udbytte var værktøjerne og det at jeg har fået et fantastisk billede af den perfekte projektverden, samt jeg i den grad er blevet motiveret til at arbejde med projekter efter IPMA-metoderne. Jørgen er en fantastisk lærer.
Oksana Christensen
Mit største udbytte var nogle rigtig gode værktøjer til at skabe følgeskab og motivation. Det er lige hvad jeg manglede, og som jeg glæder mig til at anvende i mit arbejde.
Mette Melchjorsen
Jeg føler mig mere sikker i at facilitere og afprøve forskellige metoder og værktøjer. Jeg har nu lyst til at planlægge en virtuel workshop, hvor mine deltagere er engageret og får noget ud af det. Før havde jeg lyst til at undgå det.
Katrine Svare
Sune er en formidabel formidler, engageret og man kan mærke hans passion. Det smitter af på ens eget engagement. Der har været rigtig god tid til at reflekterer både over ens egen adfærd og lære af de andres adfærd. Utrolig udbytterigt.