Kursus

Grundkursus i Ungecoaching

Hverdagens Helte, i Frederiksberg
Længde
3 dage
Pris
6.495 DKK ekskl. moms
Næste startdato
6 marts, 2024 Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Kurset afholdes på
Dansk
Længde
3 dage
Pris
6.495 DKK ekskl. moms
Næste startdato
6 marts, 2024 Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Kurset afholdes på
Dansk
Få mere information om kurset

Fremragende Kundekontakt

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt.

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Startdato

1 tilgængelig startdato

6 marts, 2024

  • Holdundervisning
  • Frederiksberg
  • Dansk

Kursusbeskrivelse

Ungecoaching

Grundkursus i Ungecoaching

Et 3 dages grundkursus i ungecoaching og relationskompetence for fagfolk, der arbejder med unge. Lær at coache unge i alderen 13-25 år og gør en forskel for dem på et dybere plan. 

💢 Møder du også mange unge der ikke trives, og ønsker du at gøre noget ved det?
💢 Ønsker du at være med til at styrke de unges selvværd, trivsel og hjælpe dem til et mere stressfrit liv i balance?
💢Ønsker du at få værktøjer til at styrke relationen og kommunikationen?
💢 Ønsker du at støtte dem i at nære deres indre ro og empati for sig selv og andre? 

Så vær med på vores næste kursus.

Hverdagens Helte har afholdt grundkurset i unge- og teenagecoaching gennem de sidste 12 år og vi elsker det stadig. Kurset er for lærere, terapeuter, coaches, pædagoger, vejledere, mentorer mv.

Kurset har udviklet sig gennem tiden dels efter behov fra deltagerne og dels efter ungdomslivets udvikling i tiden. På kurset bliver du introduceret til inspirerende og effektive øvelser, metoder og værktøjer, der kan kvalificere de samtaler, du har med unge, og som kan styrke de unge i at lave både små og store forandringer i deres liv.

Grundkursus i Ungecoaching

Indhold på kurset

På kurset får du læring i, hvordan vi i Hverdagens Helte arbejder med unges trivsel og selvværd gennem vores ungecoaching. Du får en personlig indre værktøjskasse samt en udførlig mappe med øvelser, coaching værktøjer mm. ud fra disse temaer. 

Coaching øvelser der styrker selvværd og selvtillid

Hverdagens Helte har gennem de sidste 17 år skabt og udviklet en masse gode øvelser til coaching med unge. Øvelser i form af aktive gruppeøvelser, en-til-en øvelser, skriveprocesser den unge kan fordybe sig i, social trænings øvelser, indadvendte processer og fordybelse i sig selv, selvværds og selvtillids styrkende øvelser og meget mere. Hverdagens Helte skelner mellem selvværd og selvtillid, og du vil lære, hvilke øvelser med unge, der både fremmer deres selvværd og træner deres selvtillid (og i øvrigt også din egen). Du vil lære en del af coaching øvelserne til unge på grundkurset. Ellers er det på uddannelsen til ungecoach du lærer resten. Øvelserne går ud fra den meta-kognitive, og narrative tilgang. Du kan bruge disse øvelser i dine samtaler med unge – både individuelt og gruppevis.

Kursets formål

Kursets formål er at opkvalificere fagfolk, der på forskellig vis arbejder med at støtte og hjælpe unge med at skabe positive forandringer i deres ungdomsliv. Både fagligt og personligt. Få indsigt i hvordan nærværs træning er en vigtig del i dine samtaler med unge. Tidens unge er i dag meget præget af samfundets tempo og pres udefra, og det påvirker i den grad deres trivsel. Når man lærer at være mere i nuet og finde ind i den indre ro, slapper den indre kritiske dialog også af, hvilket øger selvfølelsen markant. 

Teoretisk fundament

Hverdagens Helte bruger følgende metoder:

  • Oplevelsesorienteret menneskesyn og  relationskompetence (Walter Kempler)
  • Narrativ og meta-kognitiv terapi
  • De 3 Principper: Tankers kraft, Bevidsthed og Livskraft (Sidney Banks) 
  • The Work (Byron Katie) 
  • Skyggeside-teorier (C.G. Jung og Debbie Ford samt Lone Lund) 
  • Mindfulness og Heartfulness (Jon Kabat-Zinn og HeartMath Institute)  

Målgruppe

Kurset er for dig der arbejder med unge eller brænder for at gøre det, og som vil lære at bruge den coachende samtale i dit arbejde med unge. 

Kursusforløbet i ungecoaching er for lærere, pædagoger, institutionsledere, psykologer, coaches, terapeuter, støttekontaktpersoner, AKT’er, SSP-konsulenter, ungerådgivere, mentorer, psykologer, klubpædagoger eller andre der har med unge at gøre i deres arbejde.

Eksamen og diplom

Diplom efter endt kursus

Pris

Prisen for dette kursus er 6.495 kr. Prisen er ekskl. moms og inkl. forplejning.

Ungecoaches giver bedre trivsel

Uddannede ungecoaches der gør en forskel

På Haarby efterskole erfarede man at flere og flere unge mistrives og bøvlede med små og store ting. Og rektor besluttede, at det måtte der gøres noget ved med egne lærer ressourcer.

Derfor er 3 medarbejdere nu uddannede ungecoaches hos Hverdagens Helte, og bruger deres nye viden i dagligdagen med eleverne.

”Eleverne ser det som ufarligt at tale med os fremfor en psykolog eller psykoterapeut og det er klart en styrke at de kender os i forvejen og er trygge ved os”.

Ovenstående er uddrag fra Efterskoleforeningens blad Efterskolerne 20-2023 fra februar. Læs mere på deres egen hjemmeside eller kontakt os for at høre, hvordan du kan være med til at gøre en forskel for unge både på efterskoler men også andre unge.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Grundkursus i Ungecoaching
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.

Evalueringer

Gennemsnit 5

Baseret på 11 evalueringer
Evaluer udbyderen her!
5/5
Fredda Galea, Pædagogisk leder og vicerektor
05 feb 2023

Jeg har fået langt mere vished og rutine i brugen af ‘værktøjer’ og arbejdsmodeller til unge. Jeg har fået inspiration til mindfulness og mod til at bruge det – også i kommunalt...

Vis alt
5/5
Bettina Nymann kostvejleder
07 okt 2022

Jeg har fået rigtig meget ud af Iungecoach uddannelsen. En større forståelse for hvad der virker hos de unge. Har fået nye redskaber og lært hvor effektivt og givtigt det er at ...

Vis alt
5/5
Cille Skovmand, 10. Klasses lærer
05 okt 2022

Det har været en meget spændende og givende uddannelse jeg har fået. Jeg har længe ledt efter noget der kunne give mig flere redskaber til at arbejde med de unge, og synes at je...

Vis alt
Hverdagens Helte
Hauser Plads 16
1327 København K

Hverdagens Helte

Hos os får unge mellem 13 og 25 år hjælp til bedre selvværd og større trivsel. Vi arbejder direkte med de unge, men også med forældre og fagfolk omkring de unge. Det har vi gjort siden 2005 og elsker det stadig....

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret