Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Ledelse i Praksis

Erhvervsakademi Aarhus
4 måneder
Diplomuddannelser
Århus
Startdato: Fall 2021 - Århus

Kursusbeskrivelse

Akademiuddannelse i ledelse

Få kompetencer til at løfte ledelsesopgaven.

Akademiuddannelsen i ledelse er den ideelle efteruddannelse for dig, der gerne vil have en praksisnær og målrettet lederuddannelse.

Brug din personlige udvikling til at styrke dine ledelseskompetencer

Akademiuddannelsen i ledelse sætter fokus på din personlige udvikling som leder. Du bliver skarpere på ledelse af medarbejdere, ledelse af grupper og teams og ledelse af organisatoriske forandringer samt deltagelse i det strategiske arbejde på eget organisationsniveau.

Med andre ord: Du får en lang række værktøjer til at løfte ledelsesopgaver på alle niveauer. Gennem uddannelsen kvalificerer du dig til selvstændigt og ud fra personlige og ledelsesfaglige kompetencer at gennemføre ledelse i både private og offentlige virksomheder.

Fra teori til praksis

Med en akademiuddannelse i ledelse får du mulighed for at skabe kobling mellem teori og praksis samt mellem dine personlige kompetencer og ledelsesfaglige emner.

Alle forløb ledes af kompetente og branchestærke undervisere.

Akademiuddannelsen i ledelse giver adgang tildiplomuddannelsen i ledelse.

Uddannelsens opbygning

Akademiuddannelsen i ledelse svarer til 60 ECTS-point og består af tre obligatoriske fag, to valgfag og et afgangsprojekt, som afslutter uddannelsen. Du skal have afsluttet fag på i alt 50 ECTS-point, før du kan gå til eksamen i dit afgangsprojektet.

Du kan tage en hel uddannelse, et enkelt fag eller selv sammensætte det forløb, der bedst matcher dine ønsker og behov.

Målgruppe

Uddannelsen henvender sig til nuværende og kommende ledere, der ønsker kendskab til relevante ledelsesværktøjer. Uddannelsen er også et godt valg, hvis du har ledelsesopgaver uden personaleansvar - for eksempel i en koordinatorfunktion.

Om udbyderen

Efteruddannelse og kurser ved Erhvervsakademi Aarhus

Erhvervsakademi Aarhus tilbyder kompetencegivende uddannelser, kurser og skræddersyede forløb til virksomheder inden for følgende områder: Finans Indkøb og logistik Innovation, produktudvikling og produktion Informationsteknologi, softwarekonstruktion og webdesign Kommunikation og formidling Laboratorie- og bioteknologi Ledelse og HR Retail Salg og markedsføring Skatter og...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Erhvervsakademi Aarhus

Sønderhøj 30
8260 Viby

Telefon: +45 7228 6000
www.eaaa.dk

Få information

Udfyld formularen for mere information om Ledelse i Praksis

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.