Udvidet kursus i linjetabsberegning med HEAT2

Danvak
1 dag
Kursus
Glostrup
Startdato: 10-05-2023 - Glostrup
6.250 DKK ekskl. moms

Fremragende Kundekontakt


Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Hvorfor vælge Danvak?

Viden lige til at omsætte til praksis

Lær i dag og brug i morgen

Vidensdeling på tværs af fag

Kursusbeskrivelse

Udvidet kursus i linjetabsberegning med HEAT2

Kuldebroer kan have væsentlig betydning for bygningers energiforbrug og kan i værste fald udgøre op mod 50 % af bygningens samlede transmissionstab. Samtidig er der i øjeblikket rettet stor fokus på forskelle mellem beregnet og målt energibehov, hvilket understreger vigtigheden af at medtage effekten af kuldebroerne korrekt i bygningers energibehov. Kuldebroer kan også medføre kondens og risiko for svamp og skimmel i konstruktioner og på overflader, og det er derfor vigtigt at kunne vurdere om givne konstruktionssamlinger medfører risiko for problemer.

Formål med linjetabsberegning

Kuldebroer kan undertiden ”falde mellem to stole”, hvis ikke man er opmærksom på, om en variation i konstruktionen er af væsentlig betydning, eller hvilken konstruktionsdel et øget tab hører til. Det er vigtigt at få alle linjetabene med de rigtige steder og dokumentere, at Bygningsreglementets krav til mindste varmeisolering overholdes, og samtidig er det vigtigt at kunne vurdere eventuelle risici for problemer med konstruktionerne.

Kursets indhold

På kurset vil du lære at bruge beregningsprogrammet HEAT2 til at modellere, beregne og vurdere på komplekse konstruktioner (se nedenfor). Der er tale om hands-on-undervisning, hvor kursusdeltageren får stillet en computer og programmet til rådighed.

Kursusdagen afsluttes med en frivillig test på ca. 30 min. og herefter modtages et certifikat for gennemført kursus.

Målgruppe

Udvidet kursus i linjetabsberegning med HEAT2 henvender sig til brugere af HEAT2-programmet, som allerede har erfaring med at bruge programmet til at lave ”simple” beregninger svarende til dem, som følger retningslinjerne i fx DS 418. 

Pris

Prisen for Udvidet kursus i linjetabsberegning med HEAT2  er henholdsvis 6.250 kroner for ordinær, junior og senior medlemmer, og 7.750 kroner for ikke-medlemmer. Alle priser er ekskl. moms. 

Om udbyderen

Styrk dit faglige netværk og dine faglige kompetencer hos Danvak

Kurser for professionelle inden for HVAC, energi og indeklima. Danvaks fornemmeste opgave er at højne kompetenceniveauet for professionelle, der arbejder med HVAC, energi og indeklima. Den opgave løser vi bl.a. ved at udbyde tidssvarende kurser af høj kvalitet på et...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Udvidet kursus i linjetabsberegning med HEAT2
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Danvak

Fruebjergvej 3
2100 København Ø


Få information

Udfyld formularen for mere information om Udvidet kursus i linjetabsberegning med HEAT2

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.