Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Lær at håndtere rådgivers 3D-materiale

Dansk Byggeri
1 dag
Dansk
Åben uddannelse
Århus
Startdato: 09-10-2019 - Århus
4.700 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

Lær at håndtere 3D-materiale og optimer en lang række arbejdsprocesser 

For at kunne byde på større byggesager er det i dag en forudsætning at kunne håndtere digitalt 3D-materiale. Kom og få en hurtig indføring i de mest brugte programmer – så du kan gå hjem og komme ordentligt videre.

Mange entreprenører oplever i dag udfordringer med at håndtere det digitale 3D-materiale, som de modtager fra rådgiver. Forskellige formater og filtyper skaber forvirring, og de færreste 3D-modeller kan anvendes direkte i produktionen. Arkitekten sender 3D-tegningsmateriale i ét format, konstruktionsingeniøren i et andet og installationsingeniøren i et tredje.

Dit udbytte af kurset

Som du som entreprenør kan håndtere det 3D-materiale, du modtager fra en rådgiver, har du mulighed for at minimere sin risiko betydeligt. Samtidigt kan man optimere og automatisere en lang række arbejdsprocesser. Både på kontoret og på byggepladsen.

På kurset får du introduceret en række gratis eller billige værktøjer, som du kan anvende til håndtering af det 3D-materiale, du modtager fra rådgiver. Vi hjælper dig til at få overblikket over de mange muligheder, dog uden du skal forvente at blive ekspert på en enkelt dag.


Alt i alt får du et godt overblik over de muligheder - og den værdi - som 3D kan give dig. Både på kontoret og på byggepladsen. Kurset er samtidigt et godt og vigtigt fundament for de øvrige kurser om digitalt byggeri i byggeprocessen.

Målgruppe

Kurset er for dig, der modtager digitalt 3D-materiale fra rådgiver. Du kan sidde på kontor og håndtere tilbud, og/eller du kan være byggeleder i produktionen. Du er vant til at bruge computer, men har ingen eller begrænset erfaring med 3D.

Pris

Pris for medlemmer af Dansk Byggeri: 3.900 kr. ekskl. moms

Andre: 4.700 kr. ekskl. moms

Om udbyderen

Dansk Byggeri

Hos Dansk Byggeri tilbyder vi dig en lang række kompetencegivende kurser og uddannelser, som tager dig videre. Vi kender til byggeriets vilkår og hverdagen hos medlemsvirksomhederne. Det kendskab sammen med flere års erfaring udgør fundamentet for alle vores kurser og uddannelser. Dansk...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Dansk Byggeri

Nørre Voldgade 106
1358 København K


Få information

Udfyld formularen for mere information om Lær at håndtere rådgivers 3D-materiale

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(5,0)
Baseret på 1 evalueringer
Se alle evalueringer