Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Hvad siger tidligere kursister om Compass Academy?

Gennemsnit 4,6

Baseret på 392 evalueringer

Henning Bech Primdahl
(5)
I er fantastiske til at transformer det komplekse, til noget virkelighedsnært og brugbart. Det der har været vigtig for mig, er at kunne bruge de enkelt værktøj og tilpasse dem til hvad jeg skal bruge dem til i mit daglig arbejde. Det har givet noget mere struktur, synergi og overblik i de opgaver/ projekter jeg arbejder med. ;-)
Niels Kommentar
Hej Henning. Tusind tak for din tilbagemelding. Glæder har været ubetinget gensidig, og du har været med til at berige hele kurset. Tak skal du have. Bh Niels:-)
Henrik Lauritsen
(5)
Det har været nogle fantastiske dage, med stor dynamik. Niels forstod både at give plads og tid til diskussioner, samtidigt holde agendaen. Det har været lærerigt af få bekræfte den viden jeg havde i forvejen og fået fornyet input. Glæder mig til modul C
Niels Kommentar
Hej Henrik - dit input til diskussion har været berigende Henrik. Og tusind tag for det - det løftede det hele Henrik. Bh Niels:-)
Anders Justesen
(5)
Gode værktøjer, god underviser, godt materiale, gode lokaler og godt udbytte. Tak for det hele - jeg kommer igen :-)
Niels Kommentar
Hej Anders. Tak for din tilbagemelding som jeg blev meget glad for. Dejligt med lidt positiv feed back i denne Corona tider :-)
Jesefine Henriksen
(4)
Det har været givende at være på kursus hos jer. Jeg har lært mange gode værktøjer som jeg kan bruge i min dagligdag. Jeg ville dog gerne have haft endnu mere om VSA - det var det der havde min største interesse. Alt i alt stor ros til både underviser og jeres faciliteter.
Niels Kommentar
Hej Josefine. Rigtig dejligt at høre. Det er en fin balance præcis hvad vi skal vægte højest, herunder også VSA. Dit ønske er noteret:-) og tusind tak for din tilbagemelding. Bh Niels:-)
Josefine Ejlersen
(5)
Jeg har tidligere deltaget på Compass Lean kurser, og på dette kursus fik jeg igen præcis det jeg havde håbet på, og jeg fik svar på alle de små og store spørgsmål jeg havde. Tak For det.
Niels Kommentar
Hej Josephine. Rigtig dejligt at høre.. Bh Niels:-)
Susanne
(5)
Super godt kursus, med en underviser der forstår at undervise alle typer. Utroligt godt inde i stoffet. En fornøjelse.
Niels Kommentar
Kære Susanne. Rigtig dejligt at høre. Bh Niels:-)
Henrik Lauritsen
(5)
Igen et fedt forløb med mulighed for at være aktiv - både med hænderne og i diskussioner. Dejligt afvekslende kursus med både teori og praktiske øvelser.
Niels Kommentar
Hej Henrik. Tusind tak for din tilbagemelding. Bh Niels:-)
Mette Marie Stig-Jørgensen
(4)
Jeg synes kurset har givet mig en utrolig stor værktøjskasse af metoder, hvorpå jeg kan strukturere og skabe fremdrift i de projekter og processer jeg er en del af. Det er med til at skabe en sikkerhed og stabilitet for mig selv og de projekter jeg arbejder med. Tak for det!
Niels Kommentar
Hej Mette. Tusind tak for din tilbagemelding. Rigtig dejligt at høre og rigtig god påske. Bh Niels:-)
Kim Adamsson Feldborg
(5)
Jeg deltog i efteråret 2019 i Lean Six Sigma Green Belt med Niels og Torben som undervisere. De kan deres kram! Supergod undervisningsform og omgivelser. Teori og praksis smelter flot sammen. Jeg kan varmt anbefale Compass.
Niels Kommentar
Hej Kim. Hvor mega dejligt at høre. Tusind tak for din tilbagemelding, og jeg ønsker dig et rigtig godt nytår. Bh Niels:-)
Mohamed Benslimane
(5)
Det var et fantastisk kursus og både undervisere (Niels and Torben) var rigtig gode til at formidle den viden de har. Den vil jeg stort anbefale andre.
Niels Kommentar
Kære Mohamed. Tusind tak for den fine evaluering. Det har været en fornøjelse at have dig med og du har med din viden været med til at løfte hele niveauet. Tak skal du have. Bh Niels:-)
Hanne Norup
(5)
Det har været super inspirerende og lærerigt. Mange nye vinkler at tænke håndtering af problemstilling. Glæder mig til at arbejde med det i hverdagen.
Niels Kommentar
Hej Hanne. Mega dejligt at høre. Tusind tak for din tilbagemelding, og rigtig god jul og godt nytår til dig og dine. Bh Niels:-)
Johanna Davidsen
(5)
Efter fem udfordrende og fantastiske dage i selskab med Niels og andre engagerede kursister, er min værktøjskasse loaded med gode - nogen simple, nogle mere omfangsrige - greb til at gøre hverdagen enklere, så der kan skabes mere værdi i min organisation for de samme kroner/tid. Jeg kan varmt anbefale både at lade sig Lean Certificere, men særl...
Niels Kommentar
Hej Johanna. Tusind tak for din tilbagemelding som vi blev rigtig glade for. Rigtig god jul og godt nytår. Bh Niels:-)
Vis alt
Mads Friis Andersen
(5)
Velstrukturet kursus forløb med god blanding af teori og praksis. Jeg syntes dog at kursus beviset godt kunne udformes bade på Dansk og på Engelsk.
Niels Kommentar
Hej Mads. Tak for din fine tilbagemelding. Ja, det er en god pointe, vi skal have lavet dem på engelsk. Tak for din tilbagemelding. Bh Niels:-)
kenneth Bindslev
(4)
Godt mix af charts - opgaver og walks - kan blive lidt tungt for rene SA virksomheder
Niels Kommentar
Hej Kenneth. Tusind tak for din tilbagemelding. Ja - vi skal have lidt til alle, det vil jeg tage med i næste release. Tak for din tilbagemelding. Bh Niels:-)
Morten Vinther
(5)
To rigtig gode dage med Niels Fester som underviser. Han formidler stoffet rigtig godt på en interessant måde, med både Powerpoint og gruppe arbejde. Kan varmt anbefales
Niels Kommentar
Hej Morten. Mega dejligt at høre. God vind med jeres Lean initiativer. Bh Niels:-)
Mette Andersen
(5)
Velplanlagte og velgennemførte 2 dage på modul A. Indhold der levede fuldt ud op til beskrivelsen af kurset. Passende størrelse på holdet, god mulighed for at "netværke" og drage fordel af at høre om hinandens udfordringer i hverdagen.
Niels Kommentar
Hej Mette. Tusind tak for din tilbagemelding. Rigtig dejligt at høre. Bh Niels:-)
Glenn Murphy
(5)
Min oplevelse er at kurset er, som nævnt i overskriften, spændende, reflekterende og ikke mindst gavnligt. Formidler nogle emner, som kan virke utrolig simple, men er reelt meget komplekse på en god og struktureret måde.
Niels Kommentar
Hej Glem. Tusind tak for din tilbagemelding, rigtig dejligt at høre. Jeg glæder mig til at se dig igen på green modulerne - indtil da god vind med det hele. Bh Niels:-)
kristian Busk
(5)
Endnu engang vellykket program og gennemgang. jeg kun nævne igen, i formår at gøre et komplext materiale til forståeligt og "hverdags" relateret.
Niels Kommentar
Hej Kristian. Tusind tag for din tilbagemending. Dejligt at høre. Bh Niels :-)
Karsten Larsen
(4)
En rigtig god oplevelse, god formidling af stoffet, der gjorde at alle kom med og ikke blev efterladt tilbage. God vekselvirkning mellem opgaver og teori. Fin forplejning dagene igennem, frisk kaffe, vand, frisk og goodies.
Niels Kommentar
Hej Karsten. Tak for din tilbagemelding - rigtig dejligt at høre. Bh Niels:-)
Jonna Brams Andersen
(4)
Gennemført LSSMBB. Interessant kursus som jeg håber jeg fortsat kan udvikle mig igennem. Der er mange gode indslag. Meget kan man bruge direkte. Forholdet mellem teori og praksis gør kurset levende og forståeligt. Så bagefter er det naturligvis op til een selv at få værktøjerne i spil. Lokaliter er fine. Dog må siges at serviceniveauet i Århus...
Niels Kommentar
Hej Jonna. Tusind tak for din tilbagemelding. Dejligt at høre og god vind med det hele. Bh Niels:-)
Vis alt
Monica
(4)
Super kursus og super undervisere. Dejligt med undervisere, der selv har prøvet og har erfaring med teorien i virkeligheden. Dejligt sted og omgivelser :-) Jeg kommer gerne igen. Men det ville være godt hvis I fik styr på de mange tryk/stavefejl i materialet på hjemmeside/LMS. Håber vi ses igen en anden gang.
Niels Kommentar
Hej Monica. Tusind tak for din tilbagemelding. Ja - selvom vi løbende arbejder på at fjerne tryk/stavefejl, så er de der stadig og der kommer også nye til når vi optimere materialet, og jeg indrømmer gerne at det nok aldrig bliver vores stærke side. Tak Monica og god vind med dine Lean initiativer. Bh Niels :-)
Martin Larsen
(5)
Som forventet leverer Compass en kombination af teori og konkrete eksempler, der binder undervisningsmaterialet sammen så man efterlades med; et meget positivt indtryk af, at der er mening med galskaben (LEAN) og flere opgaver/initiativer når man går fra kurset. I dette modul fokuseres hovedsageligt på Hoshin Kanri (strategiproces) og TWI (Tr...
Niels Kommentar
Hej Martin. Tusind tak for din tilbagemelding - mega dejligt at hør. Du skal også have tak den anden vej - din viden og erfaring var i høj grad med til at løfte hele niveauet. Tak for det. Bh Niels:-)
Vis alt
Rasmus von Arenstorff
(5)
Kurset var meget gavnligt. Jeg fik nye brugbare værktøjer og der var rigtige gode debatter mellem deltagere og underviser. Materialer på hjemmesiden er nemme at gå til.
Niels Kommentar
Hej Rasmus. Tusind tak for din tilbagemelding. Dejligt at høre, og held og lykke med dine initiativer. Bh Niels:-)
Janni
(5)
Jeg var meget tilfreds med undervisningen. Det var godt formidlet og god afveksling mellem teori og praksis.
Niels Kommentar
Hej Janni. Det var dejligt at høre. Håber du er kommet godt igang efter sommerferien, og held og lykke med jeres projekter. Bh Niels:-)
Thomas Kenneth Nielsen-Isaksen
(5)
Det bedste har været den røde tråd gennem hele forløbet (også i krydsfeltet mellem LEAN og Six Sigma), samt kombinationen af let tilgængelighed via PC og app, samt meget konkret og håndgribelig undervisning. Kurserne kan klart anbefales, da principperne kan anvendes i alle typer af virksomheder, og du kan gå i gang allerede fra dag 1!
Niels Kommentar
Hej Thomas. Tusind tak for din tilbagemelding. Jeg vil også benytte lejligheden til at rose dig. Du har med dit vid og erfaring bidraget til at hæve hele niveauet. Tak for det og rigtig god sommerferie. Bh Niels:-)