Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Hvad siger tidligere kursister om Compass Academy?

Gennemsnit 4,6

Baseret på 404 evalueringer

Mogens Brinck
(5)
Nogle gode dage med en god underviser (Niels) og god inspiration fra mine medstuderende. Absolut anbefalelsesværdig.
Niels Kommentar
Hej Moges. Det var jo dig der med din erfaring gjorde dagene så gode - det skal du have stor tak for. Og rigtig god vinterferie. Bh Niels:-)
Jonas Lange
(5)
Det har været en fornøjelse at have deltaget på Jeres kursus. Der har været en god balance mellem teori og kobling til den virkelige verden. Det har gjort læringen meget mere relevant og nærværende. I har på en god måde gjort de deltagenes dagligdag og erfaringer til en naturlig del af kurset, hvilket også har bidraget til at jeg har følt det so...
Niels Kommentar
Hej Jonas. Tusind tak for din tilbagemelding som vi blev rigtig glade for. Jeg ønsker dig en god vinterferie. Bh Niels :-)
Vis alt
Henrik Maack
(5)
Lean metoder og værktøjer blev præsenteret på en dejlig overskuelig måde. opgaver til at forstå via overskuelige og tydelige skabeloner. Rigtig god ide med Walk & Talk efter dagens indlæring. Lean forhistorie inddraget i undervisningen så forståelse for nutiden gav mening. God underviser med masser af erfaring og stor kendskab til virksomhed...
Niels Kommentar
Hej Henrik. Tusind tak for din tilbagemelding. Mega dejligt at høre og god vind med jeres kommende projekter. Bh Niels:-)
Vis alt
Marie Louise
(5)
Rigtigt godt relevant kursus, der giver super gode værktøjer til at gøre hverdagen mere effektiv og til at finde ud af hvor det kniber og hvor man skal sætte ind. Værktøjer til at eskalere et problem/projekt ned til roden og finde ud af hvor man skal starte og tracke hvor man er.
Niels Kommentar
Hej Marie Louise. Tusind tak for din tilbagemelding som vi blev meget glade for. God vind med det hele. Bh Niels:-)
Anders Steenbjerg Rou
(5)
Det var en god præsentation af en række lean og six sigma værktøjer og de praktiske øvelser gav god forståelse for hvordan man kan anvende dem. Men der hvor kurset virkelig skiller sig positivt ud, er den måde Niels og Torben (kursusholdere) formår at formidle den forbedringskultur, der ligger til grund for lean og six sigma. Man får en forstå...
Niels Kommentar
Hej Anders. Hvor dejligt at høre, og du skal have stor tak for din grundige og udførlige tilbagemelding - det er bare en god dag for både Torben og mig selv. Tak skal du have. Bh Niels:-)
Vis alt
Thomas, projektleder
(4)
På to dage fik jeg en god forståelse af LEAN, der var dyb nok til også at rykke ved nogle af mine forudindtagede holdninger :-) Øvelsen over to dage med Værdistrømsanalysen var super! Jeg føler det er en del af værktøjskassen, og jeg er tryg ved at skulle lave min første snart.
Niels Kommentar
Hej Thomas. Tusind tak for din tilbagemelding. God jul og godt nytår. Bh Niels:-)
Søren Willi Byebierggaard
(4)
Den eneste grund til I ikke får 5 stjerner er der skal altid være plads til forbedring Mere af alt det gode. I er gode til at levendegøre. Efter en god teori undervisning giver I ofte gode eksampler, det må der gerne være mere af. Projekterne syntes jeg har et passende omfang, og det virker godt at få afprøvet hvad vi har lært i undervisningen...
Niels Kommentar
Hej Søren. Tusind tak for din fine tilbagemelding. Ja - der er altid noget vi kan forbedre, og det hele er noteret. Rigtig dejligt at høre.
Bh Niels:-)
Vis alt
Thomas Wojcik
(5)
Synes det var et godt kursus , fantatisk underviser begge gange , jeg er mest til gruppe arbejde det var der også . Jeg fik meget godt viden med hjem , også er min øvelse så at arbejde med det , men jeg ser også udfordringer bagud i vores Flow at der er måske ikke så meget Lean altid lige fra indkøb til Planlægning ned gennem hele fabrikk...
Niels Kommentar
Hej Thomas. Tusind tak for din tilbagemelding. Rigtig dejligt at høre. Bh Niels:-)
Vis alt
Vinni Hvas
(5)
Omfang af pensum sammenholdt med undervisningen og efterfølgende opgaver har givet mig et stabilt grundlag for at bruge det lærte i praksis. Værktøjerne er lette at anvende og giver rigtig god mening ude i organisationen. Alt i alt har uddannelsen rustet mig til at gribe de daglige udfordringer systematisk an på en måde, der skaber mening for mi...
Niels Kommentar
Hej Vinnie. Tusind tak for den fine tilbagemelding som vi blev rigtig glade for. Rigtig god jul og godt nytår til dig og dine. Bh Niels:-)
Vis alt
Per Hebsgaard Haug
(4)
Hej, Jeg synes at kurset har været meget givende. Jeg er blevet præsenteret for noget nyt stof på en spændende og lærerig måde. Bestemt noget jeg kan bruge i min hverdag.
Niels Kommentar
Hej Per. Tusind tak for den fine tilbagemelding. Virkelig dejligt at høre. Rigtig god jul og godt nytår til dig og dine. Bh Niels:-)
Emely
(5)
Jeg har været så motiveret efter mine moduler i Compass og det skyldes ikke kun at jeg er så bidt af Lean tankegangen og at jeg glæder mig til at komme i gang, det skyldes især en rigtigt god underviser med masser af engagement og den gode tone og dynamik. bonus med godforplejning gennem alle dage. Tak for dette og på gensyn.
Niels Kommentar
Hej Emely - og selv tak. Rigtig dejligt at høre og god vind med det hele. Bh Niels:-)
Rasmus Lund Jensen
(4)
Feedback fra min side: Overordnet set var det lidt under mine forventninger, men måske var de også sat for høje... Synes slides virkede lidt gammeldags ligesom flere af eksemplerne også var lidt ældre... På lean-delen var det lidt skuffende at flere af modulerne sluttede op til 2 timer før tid. Synes hjemmeopgaverne på Sig Sigma var for ne...
Niels Kommentar
Hej Rasmus. Tusind tak for din tilbagemelding. Det er taget ad notam. God vind med det hele. Bh Niels:-)
Vis alt
Henning Bech Primdahl
(5)
I er fantastiske til at transformer det komplekse, til noget virkelighedsnært og brugbart. Det der har været vigtig for mig, er at kunne bruge de enkelt værktøj og tilpasse dem til hvad jeg skal bruge dem til i mit daglig arbejde. Det har givet noget mere struktur, synergi og overblik i de opgaver/ projekter jeg arbejder med. ;-)
Niels Kommentar
Hej Henning. Tusind tak for din tilbagemelding. Glæder har været ubetinget gensidig, og du har været med til at berige hele kurset. Tak skal du have. Bh Niels:-)
Henrik Lauritsen
(5)
Det har været nogle fantastiske dage, med stor dynamik. Niels forstod både at give plads og tid til diskussioner, samtidigt holde agendaen. Det har været lærerigt af få bekræfte den viden jeg havde i forvejen og fået fornyet input. Glæder mig til modul C
Niels Kommentar
Hej Henrik - dit input til diskussion har været berigende Henrik. Og tusind tag for det - det løftede det hele Henrik. Bh Niels:-)
Anders Justesen
(5)
Gode værktøjer, god underviser, godt materiale, gode lokaler og godt udbytte. Tak for det hele - jeg kommer igen :-)
Niels Kommentar
Hej Anders. Tak for din tilbagemelding som jeg blev meget glad for. Dejligt med lidt positiv feed back i denne Corona tider :-)
Jesefine Henriksen
(4)
Det har været givende at være på kursus hos jer. Jeg har lært mange gode værktøjer som jeg kan bruge i min dagligdag. Jeg ville dog gerne have haft endnu mere om VSA - det var det der havde min største interesse. Alt i alt stor ros til både underviser og jeres faciliteter.
Niels Kommentar
Hej Josefine. Rigtig dejligt at høre. Det er en fin balance præcis hvad vi skal vægte højest, herunder også VSA. Dit ønske er noteret:-) og tusind tak for din tilbagemelding. Bh Niels:-)
Josefine Ejlersen
(5)
Jeg har tidligere deltaget på Compass Lean kurser, og på dette kursus fik jeg igen præcis det jeg havde håbet på, og jeg fik svar på alle de små og store spørgsmål jeg havde. Tak For det.
Niels Kommentar
Hej Josephine. Rigtig dejligt at høre.. Bh Niels:-)
Susanne
(5)
Super godt kursus, med en underviser der forstår at undervise alle typer. Utroligt godt inde i stoffet. En fornøjelse.
Niels Kommentar
Kære Susanne. Rigtig dejligt at høre. Bh Niels:-)
Henrik Lauritsen
(5)
Igen et fedt forløb med mulighed for at være aktiv - både med hænderne og i diskussioner. Dejligt afvekslende kursus med både teori og praktiske øvelser.
Niels Kommentar
Hej Henrik. Tusind tak for din tilbagemelding. Bh Niels:-)
Mette Marie Stig-Jørgensen
(4)
Jeg synes kurset har givet mig en utrolig stor værktøjskasse af metoder, hvorpå jeg kan strukturere og skabe fremdrift i de projekter og processer jeg er en del af. Det er med til at skabe en sikkerhed og stabilitet for mig selv og de projekter jeg arbejder med. Tak for det!
Niels Kommentar
Hej Mette. Tusind tak for din tilbagemelding. Rigtig dejligt at høre og rigtig god påske. Bh Niels:-)
Kim Adamsson Feldborg
(5)
Jeg deltog i efteråret 2019 i Lean Six Sigma Green Belt med Niels og Torben som undervisere. De kan deres kram! Supergod undervisningsform og omgivelser. Teori og praksis smelter flot sammen. Jeg kan varmt anbefale Compass.
Niels Kommentar
Hej Kim. Hvor mega dejligt at høre. Tusind tak for din tilbagemelding, og jeg ønsker dig et rigtig godt nytår. Bh Niels:-)
Mohamed Benslimane
(5)
Det var et fantastisk kursus og både undervisere (Niels and Torben) var rigtig gode til at formidle den viden de har. Den vil jeg stort anbefale andre.
Niels Kommentar
Kære Mohamed. Tusind tak for den fine evaluering. Det har været en fornøjelse at have dig med og du har med din viden været med til at løfte hele niveauet. Tak skal du have. Bh Niels:-)
Hanne Norup
(5)
Det har været super inspirerende og lærerigt. Mange nye vinkler at tænke håndtering af problemstilling. Glæder mig til at arbejde med det i hverdagen.
Niels Kommentar
Hej Hanne. Mega dejligt at høre. Tusind tak for din tilbagemelding, og rigtig god jul og godt nytår til dig og dine. Bh Niels:-)
Johanna Davidsen
(5)
Efter fem udfordrende og fantastiske dage i selskab med Niels og andre engagerede kursister, er min værktøjskasse loaded med gode - nogen simple, nogle mere omfangsrige - greb til at gøre hverdagen enklere, så der kan skabes mere værdi i min organisation for de samme kroner/tid. Jeg kan varmt anbefale både at lade sig Lean Certificere, men særl...
Niels Kommentar
Hej Johanna. Tusind tak for din tilbagemelding som vi blev rigtig glade for. Rigtig god jul og godt nytår. Bh Niels:-)
Vis alt
Mads Friis Andersen
(5)
Velstrukturet kursus forløb med god blanding af teori og praksis. Jeg syntes dog at kursus beviset godt kunne udformes bade på Dansk og på Engelsk.
Niels Kommentar
Hej Mads. Tak for din fine tilbagemelding. Ja, det er en god pointe, vi skal have lavet dem på engelsk. Tak for din tilbagemelding. Bh Niels:-)