Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Hvad siger tidligere kursister om Compass Academy?

Gennemsnit 4,6

Baseret på 419 evalueringer

Pia Olsen
Jeg syndes det var lærerigt og inspirerende samt underholdende. Det var rigtig godt.
Niels Kommentar
Hej Pia. Tusind tak for din tilbagemelding. Hvor dejligt at høre. Jeg er sikker på at I kommer til at lykkes med jeres Lean transformation, og jeg ønsker dig en rigtig dejlig sommer. Bh Niels:-)
Tommi Brodersen
Jeg fik rigtig meget ud af kurset. Alle 3 dage var vel velforberedt af Niels med en god en blanding af præsentationer og gruppe opgaver. Derudover gode input fra det "virkelige liv" både fra Niels og de andre kusister.
Niels Kommentar
Hej Tommi. Tusind tak for din tilbagemelding. Rigtig godt hat høre. Rigtig god sommer. Bh Niels:-)
Jakob Boje Frydkjær
Fantastisk godt kursus og glæder mig til mere
Niels Kommentar
Hej Jabob. Hvor mega fedt at høre. Og Rigtig god sommer. Bh Niels:-)
Heintje Nielsen
Vi kom igennem alle punkter, områder og værktøjer inden for Lean, som ligger på det grundlæggende område. Selvf. vil det være godt med mere praktisk tid på hvert værktøj, men forståeligt at det ikke er muligt. Der var en god dialog på alle kursus dagene, en god stemning.
Niels Kommentar
Hej Heintje. Tusind tak for din tilbagemelding og hvor dejligt at høre. Og Rigtig god sommer. Bh Niels:-)
Thomas Bregendahl
Super godt forløb, man må sige der er flow i kursus afviklingen, super godt :) gode øvelser, gode dialoger. måske lidt mere fokus op hvad vi skal afleverer af projekt , eller måske har jeg bare "sovet" i timen :):)
Niels Kommentar
Hej Thomas. Tusind tak for din tilbagemelding og hvor dejligt at høre. Ellers må du lige ringe - så tager vi lige det med opgaven igen. Rigtig god sommer. Bh Niels:-)
Brian Stonor Werner
Jeg har haft fornøjelsen af at deltage på Lean Manager kursus hos Compas Academy. Underviseren var godt forberedt og der var et godt miks mellem teori og øvelser. Der blev sluttet af med en "walk and talk" hver dag, hvor man i en lille gruppe skulle samle op på dagens læring. Det virkede rigtig godt. Efter endt kursus skulle man sende en skrif...
Niels Kommentar
Hej Brian. Tusind tak for din evaluering og rigtig dejligt at høre. Så er det jo rigtig sjovt at undervise når der kommer en sådan tilbagemelding. Tusind tak og rigtig god sommer. Bh Niels:-)
Vis alt
Henriette Bergsøe
Tusind tak for forløbet hos jer. Det lakker mod enden med mit LSS MBB uddannelsesforløb, og jeg er egentligt lidt trist over at skulle slippe Compass, for det har været mega meget lærerigt. Når jeg tænker tilbage på mit kursusforløb er det første jeg mærker vægten af min nye rygsæk. Jeg har ganske enkelt fået fyldt læring i min bagage. Tak for det.
niels Kommentar
Hej Henriette. Tusind tak for din tilbagemelding som vi blev meget glade for. Rigtig god sommer. Bh Niels:-)
Bjørn Kidmose
måske mere gennemgang af de øvelser man sidder sidder og laver for at forstå om man har lavet dem rigtig. tænker på modellerne som fiskeben osv.
Niels Kommentar
Hej Bjørn. Tusind tak for din tilbagemelding. Ja - det skal jeg være mere grundig med. Tak skal du have, og rigtig god sommer. Bh Niels:-)
Lea Grove Nexø
Har lige modtaget Torbens sidste kommentarer på Six Sigma Black Belt projektet. Det har været dage jeg har set meget frem til, jeg syntes I har formået at gøre undervisningen relevant, aktuelt og nærværende. Jeg har fået meget ud af det, og glæder mig til at tage fat på det arbejde der ligger foran mig.
Niels Kommentar
Hej Lea. Det er os der takker Lea. Det har været en fornøjelse at have dig med, og du har med din viden og dit engagement været med til at løfte hele niveauet. Tak for det, og rigtig god påske. Bh Niels:-)
Marianne Wagner
Jeg synes, at det var et rigtig fint kursus!
Niels Kommentar
Hej Marianne

Tusind tak for din tilbagemelding, og rigtig god påskeferie. Bh Niels:-)
Holger Hersbøll
Generelt et rigtig godt kursus Stor og spændende viden om emnet.
Niels Kommentar
Hej Holger

Tusind tak for din tilbagemelding, og rigtig god påskeferie. Bh Niels:-)
Louise Nyborg
Jeg har nu afsluttet mit Lean Six Sigma Master Black Belt kursus og har været virkelig tilfreds. Jeg var altid meget spændt og glædede mig til hver kursusgang. Niels og Torben er super karismatiske og dygtige undervisere, der formår at få inddraget alle deres egne erfaringer, samt inddrage din rolle og din situation. Undervisningen er bygget op...
Niels Kommentar
Hej Louise. Tusind tak for den fine tilbagemelding Louise. Mega dejligt at høre. Bh Niels:-)
Vis alt
Bjørn Martinsen
Jeg har nu deltaget i six sigma og lean kursus, og jeg må sige at begge kurser har været fantastiske. Kan godt lide den afslappende form og det fungerer uden at det går udover seriøsiteten i kurset og at man faktisk lærer noget. Jeg vil til hver en tid anbefale at tage kurset hos Compass Academy. Stort ros til både Torben og Niels som und...
Niels Kommentar
Hej Bjørn. Tusind tak for din fine tilbagemelding. Dejligt at høre, og rigtig god påskeferie Bjørn. Bh Niels:-)
Vis alt
Jeppe Østergaard Kamper
Har taget hele rejsen gennem Lean og Six Sigma, og været rigtigt godt tilfreds med både kvalitet af undervisningen samt fleksibilitet fra kursusudbyders side. Jeg anbefaler vidt og bredt Compass Academy til alle der ønsker at lære mere om Lean og Six Sigma.
Niels Kommentar
Hej Jeppe. Tusind tak for din evaluering som vi blev rigtig glade for. God vind med din Lean rejse. Bh Niels:-)
Lars
Kursus der både giver værktøjer og muligheder for at ændre noget reelt i dagligdagen men også tilgodeser kursusdeltagernes behov for at holde cv’er opdateret.
Niels Kommentar
Hej Lars. Tusind tak for din tilbagemelding - hvor dejligt at høre. Tillykke med din BB og god vind med det hele. Bh Niels:-)
Mogens Brinck
Nogle gode dage med en god underviser (Niels) og god inspiration fra mine medstuderende. Absolut anbefalelsesværdig.
Niels Kommentar
Hej Moges. Det var jo dig der med din erfaring gjorde dagene så gode - det skal du have stor tak for. Og rigtig god vinterferie. Bh Niels:-)
Jonas Lange
Det har været en fornøjelse at have deltaget på Jeres kursus. Der har været en god balance mellem teori og kobling til den virkelige verden. Det har gjort læringen meget mere relevant og nærværende. I har på en god måde gjort de deltagenes dagligdag og erfaringer til en naturlig del af kurset, hvilket også har bidraget til at jeg har følt det so...
Niels Kommentar
Hej Jonas. Tusind tak for din tilbagemelding som vi blev rigtig glade for. Jeg ønsker dig en god vinterferie. Bh Niels :-)
Vis alt
Henrik Maack
Lean metoder og værktøjer blev præsenteret på en dejlig overskuelig måde. opgaver til at forstå via overskuelige og tydelige skabeloner. Rigtig god ide med Walk & Talk efter dagens indlæring. Lean forhistorie inddraget i undervisningen så forståelse for nutiden gav mening. God underviser med masser af erfaring og stor kendskab til virksomhed...
Niels Kommentar
Hej Henrik. Tusind tak for din tilbagemelding. Mega dejligt at høre og god vind med jeres kommende projekter. Bh Niels:-)
Vis alt
Marie Louise
Rigtigt godt relevant kursus, der giver super gode værktøjer til at gøre hverdagen mere effektiv og til at finde ud af hvor det kniber og hvor man skal sætte ind. Værktøjer til at eskalere et problem/projekt ned til roden og finde ud af hvor man skal starte og tracke hvor man er.
Niels Kommentar
Hej Marie Louise. Tusind tak for din tilbagemelding som vi blev meget glade for. God vind med det hele. Bh Niels:-)
Anders Steenbjerg Rou
Det var en god præsentation af en række lean og six sigma værktøjer og de praktiske øvelser gav god forståelse for hvordan man kan anvende dem. Men der hvor kurset virkelig skiller sig positivt ud, er den måde Niels og Torben (kursusholdere) formår at formidle den forbedringskultur, der ligger til grund for lean og six sigma. Man får en forstå...
Niels Kommentar
Hej Anders. Hvor dejligt at høre, og du skal have stor tak for din grundige og udførlige tilbagemelding - det er bare en god dag for både Torben og mig selv. Tak skal du have. Bh Niels:-)
Vis alt
Thomas, projektleder
På to dage fik jeg en god forståelse af LEAN, der var dyb nok til også at rykke ved nogle af mine forudindtagede holdninger :-) Øvelsen over to dage med Værdistrømsanalysen var super! Jeg føler det er en del af værktøjskassen, og jeg er tryg ved at skulle lave min første snart.
Niels Kommentar
Hej Thomas. Tusind tak for din tilbagemelding. God jul og godt nytår. Bh Niels:-)
Søren Willi Byebierggaard
Den eneste grund til I ikke får 5 stjerner er der skal altid være plads til forbedring Mere af alt det gode. I er gode til at levendegøre. Efter en god teori undervisning giver I ofte gode eksampler, det må der gerne være mere af. Projekterne syntes jeg har et passende omfang, og det virker godt at få afprøvet hvad vi har lært i undervisningen...
Niels Kommentar
Hej Søren. Tusind tak for din fine tilbagemelding. Ja - der er altid noget vi kan forbedre, og det hele er noteret. Rigtig dejligt at høre.
Bh Niels:-)
Vis alt
Thomas Wojcik
Synes det var et godt kursus , fantatisk underviser begge gange , jeg er mest til gruppe arbejde det var der også . Jeg fik meget godt viden med hjem , også er min øvelse så at arbejde med det , men jeg ser også udfordringer bagud i vores Flow at der er måske ikke så meget Lean altid lige fra indkøb til Planlægning ned gennem hele fabrikk...
Niels Kommentar
Hej Thomas. Tusind tak for din tilbagemelding. Rigtig dejligt at høre. Bh Niels:-)
Vis alt
Vinni Hvas
Omfang af pensum sammenholdt med undervisningen og efterfølgende opgaver har givet mig et stabilt grundlag for at bruge det lærte i praksis. Værktøjerne er lette at anvende og giver rigtig god mening ude i organisationen. Alt i alt har uddannelsen rustet mig til at gribe de daglige udfordringer systematisk an på en måde, der skaber mening for mi...
Niels Kommentar
Hej Vinnie. Tusind tak for den fine tilbagemelding som vi blev rigtig glade for. Rigtig god jul og godt nytår til dig og dine. Bh Niels:-)
Vis alt
Per Hebsgaard Haug
Hej, Jeg synes at kurset har været meget givende. Jeg er blevet præsenteret for noget nyt stof på en spændende og lærerig måde. Bestemt noget jeg kan bruge i min hverdag.
Niels Kommentar
Hej Per. Tusind tak for den fine tilbagemelding. Virkelig dejligt at høre. Rigtig god jul og godt nytår til dig og dine. Bh Niels:-)