International shipping governance

CBS – HD, i København
Længde
Kontakt for information
Pris
6.000 DKK ekskl. moms
Næste startdato
Spring 2025 Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Længde
Kontakt for information
Pris
6.000 DKK ekskl. moms
Næste startdato
Spring 2025 Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Vil du vide mere?

Startdato

1 tilgængelig startdato

Spring 2025

 • Holdundervisning
 • København

Kursusbeskrivelse

International shipping governance

Kurs mod Fremtiden: Dyk ned i International Shipping Governance.

I en verden, hvor international shipping governance former konkurrencelandskabet og operationelle standarder, er det afgørende at være et skridt foran. Vores kursus i International Shipping Governance er designet til at udstyre dig med de nødvendige færdigheder og viden for at navigere i disse komplekse processer.

Kurset vil især have fokus på:

  • Forståelse af International Shipping Governance: Kurset vil dykke ned i, hvordan offentlig og privat governance formes, implementeres og håndhæves på globalt plan.
  • Analyse af Governance-processer: Studerende vil lære at analysere de governance-processer, der påvirker deres daglige arbejde i shipping-virksomheder og har vidtgående strategiske implikationer for dem.
  • Navigering og Reaktion på Governance-processer: Kurset vil udstyre studerende med teorier og redskaber til effektivt at navigere og reagere på disse processer for at forbedre virksomhedens performance.
  • Fremme af Effektiv, Grøn og Sikker Shipping: Studerende vil få indblik i de centrale governance-processer, der kan hjælpe med at gøre shipping mere effektiv, grønnere, mere sikker og et mere attraktivt sted at arbejde.

  Pris

  Prisen for dette enkeltfag er 6000 kr. 

  CBS – HD
  Solbjerg Plads 3
  2000 Frederiksberg

  CBS HD - for dig som vil mere

  HD er et fleksibelt uddannelsesunivers, som giver dig et solidt fundament til at forstå og drive enhver virksomhed eller organisation. Du kan både læse HD hvis du har brug for at blive bedre til det, du allerede kan, eller hvis...

  Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

  Sponsoreret