Strategi og forretningsudvikling som drivkraft for fornyelse

CBS Executive Fonden
5 dage
Kursus
Frederiksberg
Startdato: Kontakt for opstart - Frederiksberg

Strategi og forretningsudvikling som drivkraft for fornyelse

Strategi

Strategi og forretningsudvikling som drivkraft for fornyelse

Bliv opdateret på de nyeste tilgange til strategiudvikling og få en status på anvendelsen af de mest gængse værktøjer og modeller.

Du kommer til at arbejde med forskellige strategiske modeller, som du får mulighed for at relatere til din egen organisation. Herigennem får du en øget indsigt i de strategiske udfordringer og muligheder, som virksomheder og organisationer står over for i dag.

Dit udbytte af kurset

Du opnår forståelse for, hvordan virksomheder kan arbejde med strategi og forretningsudvikling på flere niveauer, for at udvikle og styrke deres aktiviteter. Du får indsigt i de nyeste teoretiske tilgange til strategiudvikling, status på de klassiske værktøjer og modeller samt inspiration til nye modeller.

Du opnår også indsigt i den strategiske værktøjskasse i form af analysemodeller, forretningsmodeller og innovationsprincipper og indsigt i, hvordan strategieksekvering kan styrkes og gennemføres i praksis.

Kurset giver dig konkrete eksempler på, hvordan forskellige typer af virksomheder arbejder med fornyelse og strategiudvikling.

Kursets indhold og forløb

Kurset stiller skarpt på hvordan strategi og forretningsudvikling kan fungere som drivkræfter for fornyelse. Gennem teoretiske og praktiske øvelser vil du opleve, hvordan målrettet arbejde med strategi kan styrke værdiskabelsen.

Få indblik i hvordan ”next generation companies” arbejder strategisk, og hvad vi kan lære af dem. Bliv inspireret til hvordan forretningsudvikling kan gennemføres i forhold til produkter, services og servitization og i relation til kunder, konkurrenter og andre centrale interessenter. Få demonstreret hvordan en virksomhed kan identificere strategiske og ressourcemæssige styrkepositioner, og hvordan dens ressourcekonfiguration kan optimeres og give strategisk retning.

Undervisningen er en kombination af indlæg, diskussioner, gruppedrøftelser, praktiske øvelser og case-arbejde, der bl.a. er baseret på deltagernes egne cases.

Kurset blev i 2020 evalueret til 4,6 på en skala op til 5.

Målgruppe

Kurset henvender sig til ledere, specialister og konsulenter, som arbejder med strategi og forretningsudvikling i praksis og som ønsker en faglig opdatering inden for strategi samt en fornyelse af den strategiske værktøjskasse i relation til strategi- og forretningsudvikling og strategieksekvering.

Strategi og Forretningsudvikling som Drivkraft for Fornyelse

CBS Executive Fonden

Kompetenceløft og ledelsesudvikling med CBS Executive

CBS Executive har mere end 20 års erfaring i at udvikle forskningsbaserede ledelseskurser og uddannelsesforløb for ledere og specialister i både offentlige og private organisationer.   Deltagerne undervises primært af forskere og professorer fra CBS kombineret med praktikere fra erhvervslivet, som...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Forespørgsel efter information

Få svar på dine spørgsmål om Strategi og forretningsudvikling som drivkraft for fornyelse
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinformation til CBS Executive Fonden

CBS Executive Fonden

Porcelænshaven 22
2000 Frederiksberg


Hvad siger tidligere deltagere på kurserne?

Gennemsnit 4

Baseret på 1 evalueringer

Peter Rysgaard, Head of Strategy, e-nettet A/S

”Et godt kursus med fin afveksling mellem teori og praksis. Godt med drøftelserne deltagerne imellem – de mange forskellige måder at tænke strategi på”.

Få information

Udfyld formularen for mere information om Strategi og forretningsudvikling som drivkraft for fornyelse

Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(4,0)
Baseret på 1 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,5)
Baseret på 14 evalueringer
Se alle evalueringer
Kundecase
Dorte Hovgård Hansen, Projektche...

”I am very satisfied with the course and will (and already have) recommended the course to others." 

Læs mere
Deltager på Strategi og Forretni...

"Jeg har taget en mængde helt konkrete metoder med hjem. Og så har jeg fået en ’systematiseringskategorisering’ af en masse tanker/idéer, som er meget nemmere at gå til, når der er kasser at putte det i."

Læs mere
Hanne Birgitte Møller, Funktions...

“Det var en rigtig god uge med god variation imellem teori, cases og eksterne input. Det var rigtig godt at få input på tværs af virksomheder, niveauer og brancher." 

Læs mere