Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Miljø - Lead Auditor Miljø

Bureau Veritas
5 dage
Dansk
Kursus
Fredericia
24.500 DKK ekskl. moms

Miljø - Lead Auditor Miljø

Kursus i Lead Auditor Miljø

Arbejder du som miljømedarbejder og skal du gennemføre audits? Så er dette kursus hos Bureau Veritas det helt rette for dig! For at du kan få det bedste udbytte af dette kursus er det væsentligt, at du har kendskab til ISO 14001 samt erfaring med rapportskrivning. 

Kursus i Lead Auditor Miljø

Dit udbytte af Lead Auditor Miljø kursus

På dette kursus får deltageren et grundigt indblik i principperne i ISO 14001:2015 standarden, og bliver klædt på til at kunne forstå kravene i standarden, planlægge og udføre audit. Kurset er et godt kompetenceløft til alle medarbejdere der arbejder med miljøledelse på alle niveauer i virksomheden.

I forbindelse med din virksomheds miljøstyringssystem vil du kunne afrapportere, planlægge og gennemføre effektive audits mod kravene i EMAS og ISO 14001. Når du har bestået kurset vil du modtage et Lead Auditor-certifikat, som er anerkendt i mere end 100 lande. Efter kurset vil du kunne lede et team af auditorer. 

Indhold på kursus i Lead Auditor Miljø

Kurset er en kombination af teoretisk undervisning, gruppe-arbejde og rollespil. Vores dygtige undervisere fungere til dagligt også som auditorer, de har derfor fingeren på pulsen i forhold til alt, hvad der sker inden for certificering og audit.

Kurset afsluttes med en skriftlig eksamen.

På kurset får du undervisning i:

  • Miljøudfordringer for ledelse og de enkelte afdelinger i en organisation

  • Overblik over miljøstyringssystemer

  • Omfang og formål med audits

  • Kompetencer som auditor og auditteknikker

  • Kort om dansk og EU miljølovgivning

  • Planlægning, Implementering, kontrol og evaluering af miljøledelsessystemer

  • Afvigelser ,årsagssammenhænge og korrigerende handlinger

  • Afrapportering af audits

  • Praktiske øvelser og feedback

Målsætning

Formålet med kurset er at gøre det muligt for deltageren, at forstå hvorfor det kan være interessant for en organisation at have miljøledelse, hvilke kravelementer er der til et miljøledelsessystem efter ISO 14001:2015 og hvordan kan der udføres en velplanlagt audit af et miljøledelsessystem.

Kurset består af en blanding af undervisningssektioner, diskussioner og praktiske øvelser. De praktiske øvelser er designet med fokus på de problemstillinger, der ofte opstår på en audit af et miljøledelsessystem.

Efter gennemførsel af kurset, vil deltageren være i stand til at:

  • Forstå kravene i ISO 14001:2015 til en organisation, herunder organisationens kontekst og interessenter, hvad angår miljøudfordringer. 

Forberedende kursusmateriale

Som forberedelse til kurset fremsendes der materiale omkring auditering og kvalitetsledelse som skal være gennemgået og forstået inden kursusstart. Desuden skal deltageren besvare en quiz inden kurset.

Målgruppe

Kurset er et godt kompetenceløft til alle medarbejdere der arbejder med miljø ledelse på alle niveauer i virksomheden. Forhåndskendskab til ISO 14001 og erfaring med rapportskrivning er en væsentlig forudsætning for et godt udbytte.

Lead Auditor Kurset er et intensivt 5-dages kursus, hvor der må påberegnes løsning af "hjemmeopgaver" om aftenen, efter at undervisningen er slut. Det anbefales, at man overnatter i nærheden af kursusstedet.

Undervisere

Klaus Behrndt, Lead Auditor Quality, Environment and Energy

Klaus Behrndt har arbejdet med forbedring af miljøet i mange dele af verden, og han har en særlig forkærlighed for Nigaragua. Han er Bureau Veritas' spydspids inden for klimaregnskaber og carbon footprint, og han har kendskab til den praktiske håndtering af disse regnskaber. Hans undervisning er præget af gode pædagogiske principper, og han kaster gerne sig selv ind i eventuelt rollespil.


Karsten Lindhardt, Lead Auditor

Karsten Lindhart har en bred tilgang og erfaring med både miljø og arbejdsmiljø. Han underviser med stor glæde og iver, og deltagerne kommer ofte hjem, fra mødet med Karsten, fyldt med ny energi.

Eksamen og diplom

Efter bestået eksamen modtager deltageren et Lead Auditor-certifikat, som er anerkendt i mere end 100 lande, og vil derefter kunne lede et team af auditorer.

Alle Lead Auditor kurser, som vi udbyder hos Bureau Veritas Denmark A/S er IRCA-godkendt, hvilket stiller særlige krav til kursets kvalitet og undervisernes kompetencer.

Pris

Prisen for dette kursus er 24.500 kr. ekls. moms.

Overnatning
Ved tilmelding bliver du automatisk tilmeldt overnatning fra mandag til fredag - samt aftenforplejning mandag til torsdag. Prisen er 3.800,- ekskl. moms og lægges oveni kursusprisen. Ønsker du ikke at gøre brug af dette, skriv det venligst i kommentarfeltet ved tilmelding. Kurset er et intensivt forløb, så det anbefales at overnatte på kursusstedet.

Bureau Veritas

Velkommen til Bureau Veritas!

Kompetencegivende kurser Hos Bureau Veritas finder du et bredt udvalg af kompetencegivende kurser inden for kvalitet, miljø, arbejdsmiljø, fødevaresikkerhed, farligt gods og meget mere. Vi udvikler tilmed hele tiden nye kurser, så du med sikkerhed kan finde det, du søger...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Jeg vil gerne kontaktes af den kursusansvarlige - uforpligtende

Få svar på dine spørgsmål om Miljø - Lead Auditor Miljø
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinformation til Bureau Veritas

Bureau Veritas

Oldenborggade 25
7000 Fredericia

Telefon: +45 7731 1000
Fax +45 7731 1101
www.bureauveritas.dk


Få information

Udfyld formularen for mere information om Miljø - Lead Auditor Miljø

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.