Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Lead Auditor Fødevaresikkerhed

Bureau Veritas
5 dage
Dansk, Engelsk
Kursus
Middelfart
24.500 DKK ekskl. moms

Lead Auditor Fødevaresikkerhed

Tag et kursus i Lead Auditor Fødevaresikkerhed

Arbejder du med fødevaresikkerhed og kunne du tænke dig et kompetenceløft? Så er et kursus i Lead Auditor Fødevarersikkerhed, hos Bureau Veritas, måske lige noget for dig!

På dette kursus får deltageren et grundigt indblik i principperne i ISO 22000:2005 standarden, og bliver klædt på til at kunne forstå kravene i standarden, planlægge og udføre audit. Kurset er et godt kompetenceløft til medarbejdere, der arbejder med fødevaresikkerhed.

Kurset udbydes både på dansk og engelsk

Indhold på et kursus i Lead Auditor Fødevaresikkerhed

Kurset er en kombination af teoretisk undervisning, gruppearbejde og rollespil. Vores dygtige undervisere fungere til dagligt også som auditorer, de har derfor fingeren på pulsen i forhold til alt, hvad der sker inden for certificering og audit.

Lead Auditor kurset i fødevaresikkerhed har følgende undervisningsindhold:

   • Opbygning af ledelsessystemer, herunder kravene i ISO 22000
   • Overblik over fødevarelovgivningen
   • En gennemgang af standardens elementer som mål, politikker, risikoanalyse, dokumentation, afvigelser, korrigerende handlinger, ledelsens rolle og kommunikation
   • Audits - en afklaring af audits, formål og metode
   •  Auditgennemførelse – træning i planlægning, udførelse og rapportering
   • Auditor - ansvar, personlighed og udvælgelse
   • Gennemgang af certificeringsprocessen
   • Feedback og coaching på deltagernes egen indsats
   • Skriftlig eksamen

   Kurset afsluttes med en skriftlig eksamen.

   Forberedende kursusmateriale

   Som forberedelse til kurset fremsendes der materiale omkring auditering og kvalitetsledelse som skal være gennemgået og forstået inden kursusstart. Desuden skal deltageren besvare en quiz inden kurset.

   Målgruppe

   Kurset er et godt kompetenceløft til medarbejdere, der arbejder med fødevaresikkerhed. Det forventes, at standarden er læst inden kursets start. Vi kan anbefale et kursus i HACCP inden kurset.

   Lead Auditor Kurset er et intensivt 5-dages kursus, hvor der må på beregnes løsning af "hjemmeopgaver" om aftenen, efter at undervisningen er slut. Det anbefales, at man overnatter i nærheden af kursusstedet.

   Underviser

   Inge Dorthe Hansen, Lead Auditor

   Inge Dorthe Hansen har mere end 15 års erfaring med fødevaresikkerhed, og hun er en ekspert i forhold omkring fodervirksomheder. Hun er en værdsat indlægsholder og underviser og har gennemført kurser i det meste af verden.

   Eksamen og diplom

   Efter bestået eksamen modtager deltageren et Lead Auditor-certifikat, som er anerkendt i mere end 100 lande, og vil derefter kunne lede et team af auditorer.

   Alle Lead Auditor kurser, som vi udbyder hos Bureau Veritas Denmark A/S er IRCA-godkendt, hvilket stiller særlige krav til kursets kvalitet og undervisernes kompetencer.

   Pris

   Prisen for dette kursus er 24.500 kr. ekls. moms. 

   Overnatning
   Ved tilmelding bliver du automatisk tilmeldt overnatning fra mandag til fredag - samt aftenforplejning mandag til torsdag. Prisen er 3.800,- ekskl. moms og lægges oveni kursusprisen. Ønsker du ikke at gøre brug af dette, skriv det venligst i kommentarfeltet ved tilmelding. Kurset er et intensivt forløb, så det anbefales at overnatte på kursusstedet.

   Bureau Veritas

   Bureau Veritas

   Velkommen til Bureau Veritas!

   Kompetencegivende kurser Hos Bureau Veritas finder du et bredt udvalg af kompetencegivende kurser inden for kvalitet, miljø, arbejdsmiljø, fødevaresikkerhed, farligt gods og meget mere. Vi udvikler tilmed hele tiden nye kurser, så du med sikkerhed kan finde det, du søger...


   Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

   Jeg vil gerne kontaktes af den kursusansvarlige - uforpligtende

    

   Kontaktinformation til Bureau Veritas

   Bureau Veritas

   Oldenborggade 25
   7000 Fredericia

   Telefon: +45 7731 1000
   Fax +45 7731 1101
   www.bureauveritas.dk


   Få information

   Udfyld formularen for mere information om Lead Auditor Fødevaresikkerhed

   Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
   Evalueringer
   Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

   Du vil måske også være interesseret i: