Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Kvalitet - Lead Auditor Kvalitet

Bureau Veritas
5 dage
Engelsk
Åben uddannelse
København, Middelfart
24.500 DKK ekskl. moms

Kvalitet - Lead Auditor Kvalitet

Tag et Lead Auditor Kvalitet kursus hos Bureau Veritas!

Tag et Lead Auditor Kvalitet kursus hos Bureau Veritas

På dette kursus får deltageren et grundigt indblik i principperne i ISO 9001:2015 standarden, og bliver klædt på til at kunne gennemføre procesaudit.

Alle Lead Auditor kurser, som vi udbyder hos Bureau Veritas Denmark A/S er IRCA-godkendt, hvilket stiller særlige krav til kursets kvalitet og undervisernes kompetencer.

Kurset er for dig der overordet har ansvaret for ledelsessystemet, men kurset giver også et godt kompetenceløft til alle kvalitets-medarbejdere, der skal gennemføre audits.

Kursets målsætning

Efter succesfuld gennemførelse af kurset, vil deltageren være i stand til på en effektiv måde at planlægge, gennemføre og afrapportere audits af kvalitetsstyringssystemer efter ISO 9001:2015. Efter en bestået eksamen modtager deltageren et Lead Auditor-certifikat, som er anerkendt i mere end 100 lande, og kan derefter lede et team af auditorer.

Kursets indhold

Kurset er en kombination af teoretisk undervisning, gruppearbejde og rollespil. Vores dygtige undervisere fungere til dagligt også som auditorer, de har derfor fingeren på pulsen i forhold til alt, hvad der sker inden for certificering og audit. Kurset afsluttes med en skriftlig eksamen.

Forberedende kursusmateriale

Som forberedelse til kurset fremsendes der materiale omkring auditering og kvalitetsledelse som skal være gennemgået og forstået inden kursusstart.  Desuden skal deltageren besvare en quiz inden kurset.

Målgruppe

Kurset giver et godt kompetenceløft til alle kvalitetsmedarbejdere, der skal gennemføre audits. Forhåndskendskab til ISO 9001 samt rapportskrivningserfaring er en væsentlig forudsætning for et godt udbytte. Det anbefales derfor at deltage på ISO 9001 Inspirationsseminar inden Lead Auditor-kurset.

Lead Auditor-kurset er et intensivt 5-dages kursus. Det skal derfor forventes, at der vil være hjemmeopgaver, der skal løses, om aftenen, efter kursusdagen er afsluttet.

Undervisere

Sven Hauberg Nielsen, Lead Auditor og Training Manager

Sven Hauberg Nielsen har kendskab til implementeringen af kvalitetsledelse i hundredvis af virksomheder, og han har fulgt mange danske virksomheder ud i verden. Han har et særligt kendskab til Kina, men kender også til udfordringer med produktion i Østeuropa. Han er specialist i håndteringen af outsourcede processer og en naturlig underviser i leverandøraudit. Han er en god eksponent for vores undervisere, der kombinerer høj faglighed med praktisk erfaring.


Susanne Lykkeberg, Lead Auditor

Susanne er uddannet maskintekniker og har som systemansvarlig og systemudvikler arbejdet intensivt med TS 16949 og ISO 9001. Susanne gør undervisningen levende med masser af praktiske eksempler og letforståelige forklaringer.

Pris

Prisen for dette kursus er 24.000 kr. ekls. moms. 

Overnatning
Ved tilmelding bliver du automatisk tilmeldt overnatning fra mandag til fredag - samt aftenforplejning mandag til torsdag. Prisen er 3.800,- ekskl. moms og lægges oveni kursusprisen. Ønsker du ikke at gøre brug af dette, skriv det venligst i kommentarfeltet ved tilmelding. Kurset er et intensivt forløb, så det anbefales at overnatte på kursusstedet.

Bureau Veritas

Bureau Veritas

Bureau Veritas blev etableret i 1828 og er med sine 75.000 medarbejdere én af verdens største virksomheder inden for inspektion, klassificering, rådgivning og certificering. Vores kernekompetencer er kvalitet, miljø, arbejdsmiljø, fødevaresikkerhed, social ansvarlighed samt håndtering og dokumentering af farligt gods...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Jeg vil gerne kontaktes af den kursusansvarlige - uforpligtende

 

Kontaktinformation til Bureau Veritas

Bureau Veritas

Oldenborggade 25
7000 Fredericia


Få information

Udfyld formularen for mere information om Kvalitet - Lead Auditor Kvalitet

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: